• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Dünya kadar iş yaptım çok yorgunum ama değer bir işim var, gayem var ve mutluyum, mutlu olmaya da devam edeceğimi biliyorum :nazar:
Tek eksik aşk...
Onu bekliyorum...
:kedi:

Allaha şükür okulumu bitirdim..Gül gibi mesleğim var..Her ne kadar bu aralar çok fazla yorulsam da kendimi fazlasıyla geliştirebileceğim bir ofiste çalışıyorum iyi insanlarla çalışıyorum.İlişkimdeki sorunları konuşarak hallettik ve biraz değişmem gerektiğine karar verdim.Arkadaşlarımın söz nişan düğün haberlerini duyunca çok imreniyorum ve bizim bu olaylara malesef daha çok uzak olduğumuzu bilmek beni çok üzüyo ama tek derdim bu olsun..Allah büyük inşallah gönlüme göre verir benim herşeyi..Sevgilimin çok fazla üzerine düşmemem gerekiyo..Uygulamam gereken kararlar var bu sefer uygulamalıyım..

Aşk karşılıklı olsun
Yoksa üzüntüden başka sıkıntı vermez sonu mutlu bitecekse çalsın kapını yoksa hiç uğramasın
yerimseniben

Aşk zaten karşılıklıdır be suskun sultancım opuyorumnanaktan
Diğeri platonik bir duygu karmaşasıdır :1ninca:
Allah kimseye platonik durumlar yaşatmasın :Saruboceq:

Hayatımdaki beni üzen ve bana mutsuzluk veren herkesi hayatımdan çıkarmak ve
Sevgiye insanlığa dostluğa değer veren insanların hayatımda yer almasını istiyorum ..

cümleme ''ama'' lafını koymuyorum.. tüm olumsuzluklar bizden uzak olsun !

:lepi:
Sevdim...

Allaha şükür okulumu bitirdim..Gül gibi mesleğim var..Her ne kadar bu aralar çok fazla yorulsam da kendimi fazlasıyla geliştirebileceğim bir ofiste çalışıyorum iyi insanlarla çalışıyorum.İlişkimdeki sorunları konuşarak hallettik ve biraz değişmem gerektiğine karar verdim.Arkadaşlarımın söz nişan düğün haberlerini duyunca çok imreniyorum ve bizim bu olaylara malesef daha çok uzak olduğumuzu bilmek beni çok üzüyo ama tek derdim bu olsun..Allah büyük inşallah gönlüme göre verir benim herşeyi..Sevgilimin çok fazla üzerine düşmemem gerekiyo..Uygulamam gereken kararlar var bu sefer uygulamalıyım..

:nazar:
Oh sefam olsun Allegriam en kısa zamanda Gökhan'ına kavuş inşallah opuyorumnanaktan
Bak geçen sene bu zamanlar bitmeyecek okulunu düşünüyordun şimdi elinde o biçim hukuk diploman var. aklinialirimsmile
Gökhan'ın var oh :nazar:

şekerkızcım insan çok mutsuzum herşey çok kötü diye düşünmeye devam ettiği sürece gerçekten çekilmez olur hayat
o nedenle olumlu düşünelim gerekiyorsa polyannacılık oynayalım inan insan kendini daha iyi hissediyo
hepimizin hayatında iyi gitmeyen bazı şeyler ama bunun yanısıra iyi giden şeyler de var..bardağın biraz da dolu tarafına bakalım ne dersin opuyorumnanaktan

Allegria ya valla yazdıklarını görünce ben senden çok ister oldum evlenmeni. :1:

İnşallah sevdiceğin okulunu bitirir de bir dahaki yaza evlilik hazırlıkları telaşında olursun.
:hulya:

Allegria ya valla yazdıklarını görünce ben senden çok ister oldum evlenmeni. :1:

İnşallah sevdiceğin okulunu bitirir de bir dahaki yaza evlilik hazırlıkları telaşında olursun.
:hulya:

kaydirigubbakcemile3
ara ara geliyolar bana böyle canım bu aralar da o moddayım aslında yaşım daha 24 ama gene de özeniyo insan :kedi:
amin inşallah biraz uzak bi ihtimal dediğin ama olsun çok teşekkür ederim
sen de inşallah eskisini silip götürecek çok büyük bi aşk yaşarsın aklinialirimsmile

şekerkızcım insan çok mutsuzum herşey çok kötü diye düşünmeye devam ettiği sürece gerçekten çekilmez olur hayat
o nedenle olumlu düşünelim gerekiyorsa polyannacılık oynayalım inan insan kendini daha iyi hissediyo
hepimizin hayatında iyi gitmeyen bazı şeyler ama bunun yanısıra iyi giden şeyler de var..bardağın biraz da dolu tarafına bakalım ne dersin opuyorumnanaktan

Çiçeğem bardağın dolu tarafı yok ki benim ki hepten boş.
Bazı şeyler değil hiçbirşey yolunda gitmiyor aslında.boshayallersmile

Ne zaman birkaç olumlu şey olur ben o zaman dolu tarafından bakabilirim hayata.

Daha önce olumlu içsel konuşmalar belkide gereksiz ve faydasız geliyordu.Olumlu düşüncenin etiklerini hissedebilmek için nöronların kendi aralarında kimyasal aktiviteler ile bir yol oluşturmaları gerekmektedir...

Telkinler sayesinde nöronlar bu aktivitileri kendi aralarında gerçekleştirir ve böyle hazır bir yol oluşur...
Sizin yapmanız gereken bu yolu mümkün olduğunca çok kullanmaktır...
Örneğin mutluluk telkinin içeriğini kendi içinizden tekrar ediniz..

"Mutluyum ve daha mutlu oluyorum iyiyim ve daha iyi hissediyorum " MUTLUYUM İYİYİM İYİYİM MUTLUYUM...

gibi...

Bu yolları ne kadar çok kullanırsanız o kadar gelişir.Hatta telkinleri dinledikten sonra yani bu yollar oluştuktan sonra telkin içeriklerini iyice bir inceleyip beğendiğiniz paragrafları kenid içinizden tekrar edebilirsiniz..

Unutmayalım ki telkinler bu yeni alışkanlıklarını davranış değişikliklerini sağlamak için yol oluştutururlar nöronlar arasında..Sizlerin yapması gereken içsel konuşmalar ile bu yollları mümkün olduğunca kullanmaktır.Ne kadar çok kullanırsanız o kadar iyi olur.
Lütfen buna üşenmeyiniz..

Alıntı

mucızevi onaylamalar

aşağıdaki onaylamaları yürekten ve sabırla devamlı uyguladığınız takdirde, mucizelerini kendiniz deneyimleyeceksiniz
huzur ve sevgi iç içedir. huzursuzluğu seçtiğinizde bilin ki sevgisizliği seçtiniz ve tanrı'dan, varoluştan, özünüzden ayrıldınız.
huzur, sevginin tek gerçek olduğunu bilmektir

albert eınstein şöyle der :hayatımızın yaşamanın sadece iki yolu vardır:bir tanesi hiçbir şey mucize değilmiş gibi, diğeri ise herşey mucizeymiş gibi...
uzakdoğunun kutsal metni bhagavat gita da şöyle der :
"varoluşun içinde olarak, harekete geçin"

sabahları ayna karşısında yüz yıkadıktan sonra 3 kez göz bebeklerinizin içine bakarak ve gün içerisinde aklınıza gelen her an içinizden ve uyumadan önce bu onaylamayı uygulayabilirseniz değişimleri kendiniz yaşayacaksınız: kendimi bağışlıyorum, olduğum gibi kabul ediyor, onaylıyor, seviyor ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum…

gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz: geçmişi bağışlıyor, olduğu gibi kabul ediyor, onaylıyor , seviyor ve tüm sevgimle ve özgür bırakıyorum…

kızdığınız, sizi üzen, olumsuz etkileyen olaylar, kişiler için gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz : allahım senin sevgin ve yardımınla, …………(isim soyad/veya olay) tüm sevgimle bağışlıyor, olduğu gibi kabul edıyor, onaylıyor , seviyor ve özgür bırakıyorum…

gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz:

· kendimi tamamen evrensel kaynağa teslim ediyorum. güvende ve emin ellerdeyim. evren ihtiyacım olan herşeyi bana zamanı gelince sunuyor.

· herşey yolunda. içimde ve dışımda uyum var. önüme gelen olumlu olumsuz her kişi, her olayın mutlaka bir nedeni var, onlar bana evrensel kaynak tarafından verilmiş en büyük hediyeler..

· Allah ım herşey senin elinde, huzurunda sevginde. herşey iyi ve güzel. şükürler olsun.

Alıntı

SEVGI TEDAVISI

Icimin derinliklerinde, varligimin merkezinde tukenmez bir sevgi kaynagi var. Artik bu sevginin yuzeye cikmasina izin veriyorum....O yuregimi, bedenimi, zihnimi, bilincimi, tum varligimi dolduruyor, benden cikarak her yone yayiliyor ve cogalmis olarak bana geri donuyor....Ne kadar cok sevgi verirsem, o kadar cok verebilecek bolluga kavusuyorum,
cunku; sonsuz bir kaynaga sahibim....Sevgiyi yasamak ve vermek benim KENDIMI IYI HISSETMEMİ sagliyor,
o benim icsel mutlulugumun bir ifadesidir...

KENDIMI SEVIYORUM; bundan dolayi da bedenime sevgiyle bakiyorum. Onu yararli yiyecek ve iceceklerle besliyorum, onu sevgiyle giydirip Kuşatıyorum ve bedenim de bana fiskiran canilikta bir saglik ve enerjiyle, sevgiyle karsilik veriyor....

KENDIMI SEVIYORUM; bu yüzden, yapmaktan gercekten zevk aldigim, yaratici yeteneklerimi kullanabildigim, sevdigim ve beni seven insanlarla birlikte calistigim, insanlar icin yararli bir seyler yapabildigim ve karsiliginda iyi bir gelir elde ettigim bir iste calisiyorum...

KENDIMI SEVIYORUM; bunun icin de insanlara karsi sevecen davraniyor ve onlar hakkinda da oyle dusunuyorum; cunku verdiklerimin cogalarak bana geri doneceklerini biliyorum....Hayatima sadece sevecen insanlari cekiyorum, cunku onlar benim varligimin aynasidirlar...

KENDIMI SEVIYORUM; bu yuzden de gecmisi ve tum gecmis deneyimleri bagisliyor ve onlari geride birakiyorum;
ARTIK OZGURUM....

KENDIMI SEVIYORUM; bundan dolayi da butunuyle SIMDI' de yasiyorum.
Gelecegimin parlak, mutlu ve guvenli oldugunu bilerek her an' ı iyi yasiyorum; cunku ben evrenin sevgili cocuguyum ve evren simdi ve sonsuza dek bana sevgiyle bakacak, beni koruyacaktir.....

SIZI SEVIYORUM.....

Louise Hay
Pozitif Gucun Buyusu kitabindan

devamı gelecekyerimseniben
ama siz bunalrı bir özümseyin önce,derinnn bi nefes alınn ve inancınız tam olsunboshayallersmile
( öncelik benim tabiikaydirigubbakcemile2 )

Çiçeğem bardağın dolu tarafı yok ki benim ki hepten boş.
Bazı şeyler değil hiçbirşey yolunda gitmiyor aslında.boshayallersmile

Ne zaman birkaç olumlu şey olur ben o zaman dolu tarafından bakabilirim hayata.

peki o zaman bunun sadece kısa bir süre böyle süreceğini ve zor geçen günlerin ardından seni çok güzel günlerin beklediğini düşün canım.umutlu olmaktan korkma ve bol bol dua et Allahım sen hep benim yanımda ol diye..Allah o kadar büyük ki düştüğün an elinden tutup kaldırıyo seni..inşallah gönlünce olur herşey

devamı gelecekyerimseniben
ama siz bunalrı bir özümseyin önce,derinnn bi nefes alınn ve inancınız tam olsunboshayallersmile
( öncelik benim tabiikaydirigubbakcemile2 )

yazılar için çok sağol canım işte böyle olumlu şeylere ihtiyacımız var bizim devamı gelsin tabi ki
ben hepsini büyük bir pozitiflikle okudum..özellikle en son yazıyı çok sevdim..kendimizi çok sevmeliyiz ki etrafımıza da sevgi yansıtabilelim

ay bana noldu bilmem mutluluk perisi gibi dolanıyom etrafta sempatiksalakcinni belki savunma mekanizması olarak böyle davranıyorum ama iyi ki böyle davranıyorum kendimi çok daha iyi hissediyorum

peki o zaman bunun sadece kısa bir süre böyle süreceğini ve zor geçen günlerin ardından seni çok güzel günlerin beklediğini düşün canım.umutlu olmaktan korkma ve bol bol dua et Allahım sen hep benim yanımda ol diye..Allah o kadar büyük ki düştüğün an elinden tutup kaldırıyo seni..inşallah gönlünce olur herşey

[/B][/I]
Sağol güzel dileklerin için tatlımŞeniz
İnşallah.Yıkılmadım ayaktayım:roflol:

Back