mucızevi onaylamalar
aşağıdaki onaylamaları yürekten ve sabırla devamlı uyguladığınız takdirde, mucizelerini kendiniz deneyimleyeceksiniz
huzur ve sevgi iç içedir. huzursuzluğu seçtiğinizde bilin ki sevgisizliği seçtiniz ve tanrı'dan, varoluştan, özünüzden ayrıldınız.
huzur, sevginin tek gerçek olduğunu bilmektir
albert eınstein şöyle der :hayatımızın yaşamanın sadece iki yolu vardır:bir tanesi hiçbir şey mucize değilmiş gibi, diğeri ise herşey mucizeymiş gibi...
uzakdoğunun kutsal metni bhagavat gita da şöyle der :
"varoluşun içinde olarak, harekete geçin"
sabahları ayna karşısında yüz yıkadıktan sonra 3 kez göz bebeklerinizin içine bakarak ve gün içerisinde aklınıza gelen her an içinizden ve uyumadan önce bu onaylamayı uygulayabilirseniz değişimleri kendiniz yaşayacaksınız: kendimi bağışlıyorum, olduğum gibi kabul ediyor, onaylıyor, seviyor ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum…
gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz: geçmişi bağışlıyor, olduğu gibi kabul ediyor, onaylıyor , seviyor ve tüm sevgimle ve özgür bırakıyorum…
kızdığınız, sizi üzen, olumsuz etkileyen olaylar, kişiler için gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz : allahım senin sevgin ve yardımınla, …………(isim soyad/veya olay) tüm sevgimle bağışlıyor, olduğu gibi kabul edıyor, onaylıyor , seviyor ve özgür bırakıyorum…
gün içinde aklınıza gelen her an iç sesinizi durdurarak defalarca ve sabırla uygulamaya gayret ediniz:
· kendimi tamamen evrensel kaynağa teslim ediyorum. güvende ve emin ellerdeyim. evren ihtiyacım olan herşeyi bana zamanı gelince sunuyor.
· herşey yolunda. içimde ve dışımda uyum var. önüme gelen olumlu olumsuz her kişi, her olayın mutlaka bir nedeni var, onlar bana evrensel kaynak tarafından verilmiş en büyük hediyeler..
· Allah ım herşey senin elinde, huzurunda sevginde. herşey iyi ve güzel. şükürler olsun.
Alıntı