kızlar çıkış sizsiniz..binlerce ateşin içinde kavrulurken bile insan kendini bir an iyi hissettirebilir.. her birimiz farklı farklı sıkıntılarla boğuşuyoruz pek tabii kolay geçmiyor ama zorluklar güçlü olmamıza vesile oluyor,sabrediyoruz..birazcık bile umut olmasa inanın sabah olmaz bize...:1hug:
kalsedon zorlukların insanları daha güçlü yapıcağını yazmışsın ama insanı hayattan dahada soğuttuğunu tahammül gücünü azalttığını ve hayat enerjisini çaldığını düşünüyorum ben en azından bendeki etkisi öyle:a015:
kalsedon saol iyigeldi .iyiki varsın:1hug:
kararı kalbin versin
mutluluğa varım dersen
yarın güneş yine yükselir
hayat mutluluğu herkese verir
buradayım bekliyorum
hepimize yeter biliyorum
yeter ki anla
mutluluk artar paylaşınca
hayal değil mutlu olmak
kalbinden geçeni yaşamak
bir bakarsın her şey değişir
mutluluk artar paylaşınca
ona bir şans tanıyınca
her şey her şey değişir
hadi gel koşalım mutluluğa
hayatın tadını sen de yaşa
( Özcan Deniz - Pamela - Fuat - Her Şey Değişir )
Bu sarki bizim icin gelsin.
Sozleri muhtesem degil mi =)
canım buralardayım iştee,elimden geldiğince olmaya çalışıyorum..sizleri sormalı?? ne alemdesinizz??
selam kızlarr :asigim:
Merhaba arkadaslar araniza bende katilmak istiyorum mutlu olmak icin ne yapmali kendinizi nasil motive ediyorsunuz banada bilgilerinizi aktaririsaniz sevinirim
Merhaba arkadaslar araniza bende katilmak istiyorum mutlu olmak icin ne yapmali kendinizi nasil motive ediyorsunuz banada bilgilerinizi aktaririsaniz sevinirim
Kizlar dun okudugum bi yazidan sonra, bi deneme yapip
hesabima maastan haric para gelecegini soyledim inandirdim kendimi, hatta esime bile soyledim
bugun eve geldigimde, posta kutusunda sigortadan gelen bir mektup. bana odemeleri gereken miktarin bikac gun icinde hesabimda olacagi yaziliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?