Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

hayırdır noldu aynen senin gibiyim hergün açıp okuyorum ama yazamadım
kuantum düşünce tekniğini okuyorum daha

cnm belli bir şey olmadı ..sanırım pilim bitti :sinifsinif:

çok ilginçtir ki bende aynı durumdayım :uhm:

noldu bize böyle bu arada Baileys de yazmıyor uzun zamandır o nerelerde acaba fisfisfis

:a015:yok be yavvv..ucundan da yakalayamadı..ama umudum varrrrolumunekankayizsmile
haberi yok şimdi benden ama bir gün karşıma çıkınca cin çarpmışa döncekk:lepi::roflol:

alemsin walla :roflol: umarım en kısa zamanda çıkar :Saruboceq:

kızlar günaydınnn.....bu pillerin bitme durumukaydirigubbakcemile3
çok fazla kendinze yüklenmeyin arkadaşlar..hayatta herşeyin en doğalı güzel..yani yaşamdaki olumsuzluklarda aslında bizim ileri bir yol sarfedebilmemiz için,hayatımıza eklenmeiş..birer aşama gibi düşünün..illa ben hergün "mutlu olucam,olumlu bakıcam" tarzında şartlamayın kendinizi...şöyle mesela; bir anne düşünün nasıl çocuğu için kendinden fedakarlıklarda bulunarak çocuğu aman çok yesin,aman hasta olamsın diye uğrarşır..çok titiz davranır bu husuta fakat sonuç ne olur? hasta olur değil mi? en ufak bir soğukta,en ufak bir olumsuz durumda hasta ve bağışıklık sistemi güçsüz bir çocuk olur,büyür,gelişir...aslında beynimizde ,yaşamamızda böyle işte...bunu böyle algılarsanız,kendinizi çok kasmadan daha güzel motive edersiniz ve yorulmamış olursunuz....nasıll ama şarj olmaya başladınız değil miiiiopuyorumnanaktan:sm_cool:

Rab, kılı kırk yaran bir saat ustasıdır.
O kadar dakiktir ki, sayesinde her şey tam zamanında olur.
Ne bir saniye erken, ne bir saniye geç.
Her insan için bir âşık olma zamanı vardır, bir de ölmek zamanı…

Başkalarından saygı, ilgi ya da sevgi bekliyorsan,
önce sırasıyla kendine borçlusun bunları.
Kendini sevmeyen birinin sevilmesi mümkün değildir.
Sen kendini sevdiğin halde dünya sana diken yolladı mı, sevin.
Yakında gül yollayacak demektir.

a.s.

Hayat hepimize güllerini bol bol göndersin inş. :Saruboceq: :lepi: bayanssulusmile

Çok muhteşem bir yazı.
Çok teşekkürler paylaştığınız için.
Ben de tek tek her sayfayı okudum, çok hoş bütün yorumlar, yazılanlar.
Şu an istediğim birkaç şey var.
Ama nasıl olumlama yapmam gerektiğini çok kestiremedim.
R. Şanal'ın kitaplarını bulamadım burada.
İstanbul'a döndüğümde almayı düşünüyorum ama sabırsızım.
Benim şu an ki isteğim, 'bir yere mutlak bir huzurla ait olmak ve ders çalışabilme azmine ve fikrine sahip olmak'

Kızlar, bir yüya gördüm yorumlamanızı istiyorum.
Subay bir arkadaşım var, konuşuruz sürekli. Yeri ben de çok çok özeldir.
Rüyamda üniformalı bir asker gördüm, yeşil üniformalı.
Subay arkadaşım, deniz subayı olduğu için yeşil giymesi mümkün değil.
Yolda yürüyorum, arkama bakıyorum asker. "Aaa" .... ismini söylüyorum, "o" diyorum.
Ama yüz olarak o değil aslında.
Şu an bir konuda karar verme aşamasındayım, rüya yorumuma baktım ama ürküttü beni biraz.
Zaten anksiyete ile mücadele veriyorum, bu da şimdi tuz biber oldu üstüne.

ne güzel bir yazıymış bu böyle ya Şeniz ..güllerimi istiyorum o zaman kaydirigubbakcemile3

Çok iyi yazmışsın...
Bundan sonra dediğin gibi düşüncem canım...
a.s.

merhaba kizlar,

bayadir girmiyorum foruma, olumsuz oldugum zaman buraya girmek istemiyorum, kaciyorum bir sekilde. sizide etkilemek istemiyorum.
aslinda tam tersine buraya girip gaza gelmem lazim.
hersey iyi gittiginde olumlu dusunmek ne kolay. onemli olan zor zamanlardada olumlu dusunebilmek.

sunu farkettim ama, foruma ilk girdigimden itibaren en azindan olumsuz seyler dile getirmiyorum, ama dusunmektende kendimi alamiyorum bazen.

inanarak hayal etmek istiyorum, dile getirmek istiyorum.. cok zor geliyor bazen.

merhaba canımm..diğer kızlarda ben de aynı fikirdeyiz senle...ister istemez yaşam içinde sarsıldığımız zamanalr oluyor,burda dile getrmek istemiyoruz..belkide sesli bir şekilde düşünmek istemiyoruz burda dile getirerek..daha önce de belirttiğim gibi sürekli bir çatışma içinde geçiyor...herbirimiz yaşıyoruz aslında...ama işte bi şekilde gaza geliyoruz ittire kaktıraaa:teytey::dance:

dogru soyluyorsun canim, son birkac sayfayi okudugumda aslinda benim durumumda olan nekadar cok kisi oldugunu gordum, inis cikislar mutlaka olacaktir.

iyiki varsinizin. iyiki bu forum var..
gaza getirenlere sukur :smiley-cool:

kızlarrrrrrrrhihoyyyt:dance:
hadi bi silkelenip kendinimize gelelimmm....ne o herkes bir yerlere gitti,ses yok ...
tamam çok muhteşem değil hayatlarımız,ümitlerimiz kayboluyor ansızın,bazen acı çekiyoruz,dibe vuruyoruz...ama çok şükürr hepbirlikteyizzz:1hug: bir bebek bile o inanılmaz sancılardan sonra doğuyor arkadaşlar.....

bir daha topici bu akdar terkedene ceza vercemm onaaa göreee kaydirigubbakcemile3

aynen öyle kimimiz ucundan kıyısından, kimimiz tam ortasından geçerek yaşıyoruz...
öyle sıkıntılı geçirdiğimiz zamanlarda, yaşağımız ve bundan sonra yaşayacağımız
güzel günlerin sadakası, bizim nazar boncuklarımız olsun...
hepiniz iyi ki varsınız...

opuyorumnanaktan a.s.

hay sen çok yasa :teytey:

tum buyuk basarilar, buyuk caresizliklerin arkasindan gelir.. hatirlayalim.. kendi hayatimiza bi bakalim.. hadi..

amin canımm aminn...opuyorumnanaktan

hay sen çok yasa :teytey:

tum buyuk basarilar, buyuk caresizliklerin arkasindan gelir.. hatirlayalim.. kendi hayatimiza bi bakalim.. hadi..

sende çook yaşa canımm..aminn inşallah hep birlikte...güzel günlerimizi görelimmmkaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldim sizin pozitif enerjinize ihtiyacım varr
aslında çok pozitifimdir ben hayatımda kendimden kaynaklı şeylere moralim bozulmaz
ancak okulda hocalarım çok moralimi bozuyor ben elimden geldiğince çalışıyorum tamam belki çok çok daha çalışabilirim bilirsiniz ki çalışmanın sınırı yok
ancak gerçekten elimde olmayan sebeplerden azar yiyorum olduk olmadık şeylere
uzun süre bende bi sorun olduğunu antipatik bi yanım olduğunu düşündüm hatta ara ara hala düşünüyorum böyle kendimi alamıyorum bundan
kendime güvenimin kırılmasından bıktım artık

canım benimmm hoşgelmişsinnnnopuyorumnanaktan

evet çook haklısınn.çalışarak herşey başarılıyor fakat bazı dış faktörler oluyor ki başarıyı sekteye uğratmaya yetiyor..canım hocalarının tavırları yüzünden sen kendini kötü hissetme..olduğun gibi ol yine...bu yollardan geçmiş bir çok arkadaşın vardır mutlaka...daha öncede demiştim hatırlarsan,belki de bir stres yönetimi gibi bişiy bu ,mesleğinizin zorluğundan ileri geliyor..sağlam durmaya çalı ve bunu böyle gör..azminle ben herşeyin üstesinden geleceğini düşünüyorum..sen de bilirsin kii ufacık bir damla taşı bile inadıyla kırmaya yetiyor...hem zeki hem güzel hem de pozitif bir dr. olacağını göster bakalım herkeseeeeekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…