• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Bütün yazdıklarınızı okudum, harikasınız kızlar.
Bundan yıllarca önce Kuantum Düşünce Tekniği kitabını okumuştum, görmüştüm ki bana hiç yabancı olmayan şeyler.
Çünkü ben farkında olmadan böyle yaşayan biriydim.
Lisede adım polyanna, üniversitede yüce insan, işyerimde heidi idi.
Ama şimdi bütün bunları okuduktan sonra şunu çok üzülerek farkettim ki bu düşünce şekli son birkaç yıldır beni terketmiş.
Tabi bu noktaya paraşütle inmedim, bunu tetikleyen bir çok olumsuzluk yaşandı ama o savunma mekanizmamı çalıştıramamışım,
daha doğrusu kendi tercihimle inatla olumsuzlama yapmışım.
Şimdi bu kirlilikten nasıl kurtulucam bilmiyorum ama bugün şurda okuduklarım bir kıvılcım çaktı.
Yine eski günlerime dönmek istiyorum, o bakış açısı somut olarak şunu kazandırdı diyemem, zaten bu bakış açısında olduğunuzda kazandığı kazandırmadığı umrunuzda da olmuyor.
Mutlu hissetmekten daha büyük nimet var mı ki ?
Öyle güzel hislerle uyanırdım ki bunu hiçbirşeye değişemem,
Güneş doğarken evden çıkardım ve şimdi olsa sabahın köründe yollara düştük diye söyleneceğim yerde
"Güneş yine ne kadar güzel doğuyor, bugün yine ne kadar güzel " hisleriyle başlardı günüm.

Ama bir konuya daha değinmem lazım, olumlu düşünmek, yaşamak hiç kolay değil,
Çevrenizdeki herkes zıt atak geliştirir, inatla sizi o yoldan çevirmeye çalışır resmen, bunları da sanırım zaferimizi kıymetlendiren engeller olarak görürsek daha kolay başedebiliriz.

Herkese iyi geceler...

An itibariyle lisedeki beyin çalıştırma sistemime dönmek için elimden geleni yapıyorum, hepinize de teşekkür ederim bu kıvılcıma neden olduğunuz için.

a.s.

Cenebaz sanada iyi geceler..

Bunlari okuyup yaziyor olmamiz tesaduf degil elbet.
En azindan degismek icin bir adim,baslangic adimi.

Ama senin de dedigin gibi her zaman olumlu dusunmek pek mumkun olmuyor malesef.
Sen dusunmeye calissanda cevre aksi gibi imkan vermiyor cogu zaman.
Bunu da soyle degerlendiriyorum ben aslinda.
Olumlu dusunce yasam bicimimiz adi altinda tam anlamiyla olusmadi henuz.
O yuzden istesekte hep olumlu yanindan bakamiyoruz olaylara.

Asil onemli noktada burada basliyor.
Surekli olumlamalarla bilincaltimizdaki dusunceleri olumluya cevirip aliskanlik durumuna donusturmemiz gerekiyor.
Yani yasam seklimizi daha farkli olusturmamiz gerekiyor.

Hayat zor demek istemiyorum hicbir zaman demememiz de lazim zaten ama farkinda olmadan zorlastiriyoruz herseyi duzeltmeye calisacagimiz yerde.

Bircok problemin,olumsuzlugun icinde en onemlisi atlatacagimiza inanmak,guzel ve umutlu sekilde dusunup bunu uygulamak yapmamiz gereken sey.

Biliyorum ki olumlu dusundukce iyi - guzel olan ve istedigimiz hersey bizi bekliyor.

Evet morcum çok haklısın. Bütün zorluğuna rağmen olumsuz düşünmekten daha kolay olduğunu unutmamamız lazım.

Hadi bayanlar uyanın, mutluluğun gülü uykuda açmaz :dance:

......
Asil onemli noktada burada basliyor.
Surekli olumlamalarla bilincaltimizdaki dusunceleri olumluya cevirip aliskanlik durumuna donusturmemiz gerekiyor................

Yani yasam seklimizi daha farkli olusturmamiz gerekiyor.
Bircok problemin,olumsuzlugun icinde en onemlisi atlatacagimiza inanmak,guzel ve umutlu sekilde dusunup bunu uygulamak yapmamiz gereken sey.

Biliyorum ki olumlu dusundukce iyi - guzel olan ve istedigimiz hersey bizi bekliyor.

Iste budur!:lepi:

Evet morcum çok haklısın. Bütün zorluğuna rağmen olumsuz düşünmekten daha kolay olduğunu unutmamamız lazım.

Hadi bayanlar uyanın, mutluluğun gülü uykuda açmaz :dance:

Her güzel gün bizi mutlu kılmalıyken sürekli hayıflanıyoruz işte yanlış burda.
Sağlığımız yerinde, yediğimiz önümüzde giydiğimiz sırtımızda bir şekilde hayata tutunmuşuz :lepi:
Hayat güzel diyip devam diyeceğimize söyleniyoruz. Söylenmeye son, mutluluğa bir ömür varım, varız. :lepi:

selam kızlarr...opuyorumnanaktan
herşeyin zor olduğu,zor yaşandığı böyle bir zamanda inadına mutlu olmak,olumlu düşünmek...zor ,bazen insanı yoruyorda...ama tersi olunca o daha beter..herşeye rağmen şükretmek,elimizdenkilerin kıymetini bilmek,bunlar çok güzel gerçekten..

selam kızlarr...opuyorumnanaktan
herşeyin zor olduğu,zor yaşandığı böyle bir zamanda inadına mutlu olmak,olumlu düşünmek...zor ,bazen insanı yoruyorda...ama tersi olunca o daha beter..herşeye rağmen şükretmek,elimizdenkilerin kıymetini bilmek,bunlar çok güzel gerçekten..

Hayat çok güzel, iş güzel aşk güzel, Kasım'ımla herşey güzel, KK güzel, Kalsedon'um çok daha güzel özel :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayat çok güzel, iş güzel aşk güzel, Kasım'ımla herşey güzel, KK güzel, Kalsedon'um çok daha güzel özel :asigim:

opuyorumnanaktan sağoll canımm...sen de öylesin inan..
hayat öle de işle aşkı karıştırma sennbilmiyorumkismile olan var olmayan var şimdi...kaydirigubbakcemile3 oyyy oyy o taşlarda bi yerine otursaydı siz o zaman göreydiniz KalSedon nasılll..4x4 jeepler gibi olurdum vallaaasempatiksalakcinni

sahip olduklarımıza şükretmeden daha fazlasını istemek zaten bencillik oluyor
önce var olanı farkedip daha sonra maddi ve manevi bugün dünden daha zenginim
yarın da bugünden daha zengin olucam inşaallah demeliyiz...

sahip olduklarımıza şükretmeden daha fazlasını istemek zaten bencillik oluyor
önce var olanı farkedip daha sonra maddi ve manevi bugün dünden daha zenginim
yarın da bugünden daha zengin olucam inşaallah demeliyiz...
Şükür halimize...
Biliyoruz ki istediklerimizin hepsi içimizde.
Zamanı var olabilir ama zamanla hepsi yerine geliyor...
aklinialirimsmile

opuyorumnanaktan sağoll canımm...sen de öylesin inan..
hayat öle de işle aşkı karıştırma sennbilmiyorumkismile olan var olmayan var şimdi...kaydirigubbakcemile3 oyyy oyy o taşlarda bi yerine otursaydı siz o zaman göreydiniz KalSedon nasılll..4x4 jeepler gibi olurdum vallaaasempatiksalakcinni

zamanla oturur be cnm
opuyorumnanaktan
belirtmeden geçemicem benzetmeye de koptum :roflol:

merhaba kızlar..uzun zamandır sadece takip ediyorum yazmak pek içimden gelmiyordu..nasılsınız naptınız listeler hazırlanmıştı listedeki kişi hayatına giren var mı söylesin çabuk :roflol:

merhaba kızlar..uzun zamandır sadece takip ediyorum yazmak pek içimden gelmiyordu..nasılsınız naptınız listeler hazırlanmıştı listedeki kişi hayatına giren var mı söylesin çabuk :roflol:

hayırdır noldu aynen senin gibiyim hergün açıp okuyorum ama yazamadım
kuantum düşünce tekniğini okuyorum daha

merhaba kızlar..uzun zamandır sadece takip ediyorum yazmak pek içimden gelmiyordu..nasılsınız naptınız listeler hazırlanmıştı listedeki kişi hayatına giren var mı söylesin çabuk

hayırdır noldu aynen senin gibiyim hergün açıp okuyorum ama yazamadım

çok ilginçtir ki bende aynı durumdayım :uhm:

:a015:yok be yavvv..ucundan da yakalayamadı..ama umudum varrrrolumunekankayizsmile
haberi yok şimdi benden ama bir gün karşıma çıkınca cin çarpmışa döncekk:lepi::roflol:

:a015:yok be yavvv..ucundan da yakalayamadı..ama umudum varrrrolumunekankayizsmile
haberi yok şimdi benden ama bir gün karşıma çıkınca cin çarpmışa döncekk:lepi::roflol:

eee bunca zaman seni bulamamasının acısını çıkartcaksın galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben bi özellik istiyorum şu aralar sadece: sevmeyi bilsin.

Allah gönlüne göre ve hakkında hayırlı olcak şekilde versin.
hepimize de inşşşşşş
:Saruboceq:

Back