iyi o zaman ikinizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
ikmiz miii :)) olmassss,sen de varsınnn..sen bizden önce söliceksin gibi geliyo bana..hislerim beni yanıltmazzzbuyrunnnnnnnnn
bnce önce busejk sonra kalsedon sonra ben sıralamada süprizzzzz
olumlamalarım arada bir donup kalıyor ya kötükedihüso CADIARZU nedense hep bu konuda :gitme:
:asigim::1hug:hayırlı olsunda...hepimizin olsunnnn
ikmiz miii :)) olmassss,sen de varsınnn..sen bizden önce söliceksin gibi geliyo bana..hislerim beni yanıltmazzzbuyrunnnnnnnnn
bnce önce busejk sonra kalsedon sonra ben sıralamada süprizzzzz
olumlamalarım arada bir donup kalıyor ya kötükedihüso CADIARZU nedense hep bu konuda :gitme:
walla seviyorum sizi kızlar ya Şeniz ..benim işim biraz daha zor bilinmeyeni bekleseydim belki daha umutlu olurdum..ama tek bir kişiyi beklemek zor ama imkansız değil tabi
walla seviyorum sizi kızlar ya Şeniz ..benim işim biraz daha zor bilinmeyeni bekleseydim belki daha umutlu olurdum..ama tek bir kişiyi beklemek zor ama imkansız değil tabi
bennde bendeeeeee...
hmm dur tahmin yürüteyim..senin kii yakınında aslında ama sendne haberi yok..onu sen biraz ulaşılmaz görüyorsun..ondan da biraz karamsarsın sankii..
bnm hakkımda ne düşünüyorsunn kalsedoncumm ??? kaydirigubbakcemile
tahminini alıyım
iyi geceler kızlar
yeni günün yeni başlangıçlara sebep olması dileğiyleeeeeeeeee
kaydirigubbakcemile3
güzel şeyler canım...senin şuan hayatında biri yok zaten olmasını isiyorsun o ayrı da...
işin gücün oturduktan sonra bana kalırsa ansızın olcak..bu konu hakkında çok kafa yorma...o seni bulcakkyerimseniben
iyi geceler kızlar
iyi geceler cnm ne güzel bir dilek bu böyle ..umarım hepimiz için böyle güzel bir gün olur...bu arada benim çıkmam lazım biraz daha ders çalışıyım size iyi sohbetler ..iyi geceler öpüyorum hepinizi..
öncelikle hoşgeldinnnnnnn vereliniortak opuyorumnanaktan
kazmalardan kazma şeçmem diyosun ya aslında her şerde bi hayır oluyor. yerimseniben
mesela sen şimdi evlenmek istediğin kişinin taşıması gereken özellikleri daha
rahat sıralayabilirsin.kötüyü görünce iyiyi bulmak daha kolay bana göre.
baileys in örnek bir listesi vardı geçtiğimiz sayfalardan birinde,o da yardımcı olabilir.
amaç nasıl biri istiyorsak kafamızda onun profilinin şekillendirmeye çalışmak zaten. sen neler istiyorsun, neler bekliyorsun bunların tanımlanması gerekiyor ve yaptıklarımızın sonucunun bizim istediğimiz şekilde olacağına inanmamız lazım.
önce ifadelerimize dikkat ediyoruz çünkü biliyoruz ki neyi nasıl tanımlasarsak karşımıza o şekilde çıkar ..yani şakayla olsa bile kazma diye nitelendirirsen gönlünün sahibini kazma seçme ihtimalin yüksek :)
hoşbuldumm. özelliklerini ben de yazarım bi gün. yazınca oluyo deyin nolurr. tam anlamadım çünkü napmaya çalıştığınızı burda. bilmiyorumkismile
iyi geceler kızlar
:hulya:
belirli bi kişiye olumlama yapıyorum ama kafamçokkarıştı olumlamalar ne zmn işe yarar bilemiyorum
inşallah dilediğimiz gibi kşiler hayatımızda olur :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
-bağımsızlık ve ihtiyaçsızlık halinin yaşanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?