Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

ikmiz miii :)) olmassss,sen de varsınnn..sen bizden önce söliceksin gibi geliyo bana..hislerim beni yanıltmazzzbuyrunnnnnnnnn

bnce önce busejk sonra kalsedon sonra ben sıralamada süprizzzzz
olumlamalarım arada bir donup kalıyor ya kötükedihüso CADIARZU nedense hep bu konuda :gitme:

ikmiz miii :)) olmassss,sen de varsınnn..sen bizden önce söliceksin gibi geliyo bana..hislerim beni yanıltmazzzbuyrunnnnnnnnn

bnce önce busejk sonra kalsedon sonra ben sıralamada süprizzzzz
olumlamalarım arada bir donup kalıyor ya kötükedihüso CADIARZU nedense hep bu konuda :gitme:

walla seviyorum sizi kızlar ya Şeniz ..benim işim biraz daha zor bilinmeyeni bekleseydim belki daha umutlu olurdum..ama tek bir kişiyi beklemek zor ama imkansız değil tabi

walla seviyorum sizi kızlar ya Şeniz ..benim işim biraz daha zor bilinmeyeni bekleseydim belki daha umutlu olurdum..ama tek bir kişiyi beklemek zor ama imkansız değil tabi

bizde seni seviyoruz cnmm :1hug: bnde birine karşı olumlama yapıyorum inşallah olur eğer olmazsa birini belirlemeden olumlamalara devam edicemm boshayallersmile

evet cnm zor ama imkansız değil :asigim:

bennde bendeeeeee...
hmm dur tahmin yürüteyim..senin kii yakınında aslında ama sendne haberi yok..onu sen biraz ulaşılmaz görüyorsun..ondan da biraz karamsarsın sankii..

bnm hakkımda ne düşünüyorsunn kalsedoncumm ??? kaydirigubbakcemile
tahminini alıyım

Son düzenleme:
bennde bendeeeeee...
hmm dur tahmin yürüteyim..senin kii yakınında aslında ama sendne haberi yok..onu sen biraz ulaşılmaz görüyorsun..ondan da biraz karamsarsın sankii..

hayır cnm yakınımda değil uzakta yakında olsa hiç şansı olmayacak dakaydirigubbakcemile3 uzak elim kolum ulaşmıyor ama olsun kuantuma devam kaydirigubbakcemile2

iyi geceler kızlar
yeni günün yeni başlangıçlara sebep olması dileğiyleeeeeeeeee

bnm hakkımda ne düşünüyorsunn kalsedoncumm ??? kaydirigubbakcemile
tahminini alıyım

kaydirigubbakcemile3
güzel şeyler canım...senin şuan hayatında biri yok zaten olmasını isiyorsun o ayrı da...
işin gücün oturduktan sonra bana kalırsa ansızın olcak..bu konu hakkında çok kafa yorma...o seni bulcakkyerimseniben

:hulya:
belirli bi kişiye olumlama yapıyorum ama kafamçokkarıştı olumlamalar ne zmn işe yarar bilemiyorum
inşallah dilediğimiz gibi kşiler hayatımızda olur :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

iyi geceler kızlar

iyi geceler cnm ne güzel bir dilek bu böyle ..umarım hepimiz için böyle güzel bir gün olur...bu arada benim çıkmam lazım biraz daha ders çalışıyım size iyi sohbetler ..iyi geceler öpüyorum hepinizi..

Son düzenleme:
iyi geceler cnm ne güzel bir dilek bu böyle ..umarım hepimiz için böyle güzel bir gün olur...bu arada benim çıkmam lazım biraz daha ders çalışıyım size iyi sohbetler ..iyi geceler öpüyorum hepinizi..

Amin tüm kalbimizle :Saruboceq:
iyi geceler busejik opuyorumnanaktan

hoşbuldumm. özelliklerini ben de yazarım bi gün. yazınca oluyo deyin nolurr. tam anlamadım çünkü napmaya çalıştığınızı burda. bilmiyorumkismile

kesinlikle haklısın. kaydirigubbakcemile3

hoşbuldumm. özelliklerini ben de yazarım bi gün. yazınca oluyo deyin nolurr. tam anlamadım çünkü napmaya çalıştığınızı burda. bilmiyorumkismile

topiğimizin sayfa 77 ve 78 indeki konu ile ilgili yorumlar var fiyonk cum onları okumanı öneririm, ne yapılabilabileceği ile ilgili yardımcı olacağını sanıyorum yerimseniben

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar

:hulya:
belirli bi kişiye olumlama yapıyorum ama kafamçokkarıştı olumlamalar ne zmn işe yarar bilemiyorum
inşallah dilediğimiz gibi kşiler hayatımızda olur :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

aminnnn aminnnn inş.... :Saruboceq: opuyorumnanaktan

-bağımsızlık ve ihtiyaçsızlık halinin yaşanması

İşte bunu istiyorum!
Sayfayı açan, hazırlayan, emek veren herkese teşekkür ederim.
Çok harika bir konu olmuş.
Tam ihtiyacım olan şey!
Yaklaşık 10 sayfa okudum, kelimesi kelimesine.
Olumlamaları yaptım. Ben de her şey mevcut aslında. Kendimi seviyorum, çok faydalı bir zekam ve ileriye giden bir akla sahip olduğumun bilincindeyim.
Şu an istiyacım olan şey; "Anksiyete" ile yüzleşmek, gerekirse savaşmak.
Kitapta bununla ilgili bir şeyler varsa, okumak isterim.
Tekrar teşekkürler, hayırlı sabahlar olsun : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…