bizde de oluyor bazen öyle sorunlar. :kedi:
bende sakinleştikten sonra sonra gidip gönlünü alıyorum annemin.
diyorum sen böyle dedin ama bana bir şey olursa sende üzülceksin?
o da der ki; kızgınlıkla olur öyle, içten demedim zaten.anaların çocukları üzerinde duası kabul olur da, bedduası kabul olmaz der.(içten söylemiyor ya ondan)
sorun ne bilmiyorum ama anne sonuçta, bişiler yapın alın gönlünü:1hug:
masaj yaptım azcık anneme bonus topladımsempatiksalakcinni
teşekkür ederim canım :)
valla çok takıntılıyımdır ben. olumsuz düşünenlere deli olurum. annem böyle yapınca depresyona girdim yeminle yav:gitme:
korkular başlıyo bu sefer korkuları silmekte kolay olmuyoeyvahedigeldismile
selamlarrr iki gün giremedim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişlerr
28 günde kuantum ve kuantum başarı (anne taylor )
canım bunları ilk kez duyuyorum ben ama hepsi birbiri ile bağlantılı zaten..alsanda bir zararın olmaz
kitap yudundan kuantum düşünce tekniği kitabını araştırıken gördüm bende iç sayfa örnekleri vardı göz gezdirdim biraz hoşuma gitti
o zaman sana şimdiden hayırlı olsun canımm..güzel haberlerini de bekliyorummopuyorumnanaktan
ben de daha yapamadım şu listeyi yaaa..ayy ne yazayım bilemedimm:1ninca:
daha yazmadın mı listeyi cnmm ??
yokkbilmiyorumkismile
onu mu yazsam bunu mu yazsam ne yazsam oluyorum..ya yanlış bişiy yazarsam diye korkuyorummfisfisfis bulunca bunuyorum sanırımmaklinialirimsmile
o zaman sana şimdiden hayırlı olsun canımm..güzel haberlerini de bekliyorummopuyorumnanaktan
bn önce fiziksel özelliklerinden başladım listeye aklinialirimsmile
sonra karakter :)
hadi hayırlı olsun cnm... listedeki özellikleri taşıyan kişiler hayatlarınıza girince burda paylaşmayı unutmayın ama :1closedeyes:
hadi hayırlı olsun cnm... listedeki özellikleri taşıyan kişiler hayatlarınıza girince burda paylaşmayı unutmayın ama :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?