Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

masaj yaptım azcık anneme bonus topladımsempatiksalakcinni

hoşbulduk iyi gecelrr
kuantum düşünce tekniği kitabını alacağım ama 28 günde kuantum ve kuantum başarı (anne taylor )kitaplarınıda gördüm incelerken netten alacağım için toplu şipariş vereceğim okuyan varmı bunları yada 3 ünü bir arada alsam olurmu sonrada olumlama ve sıçramayı alsam

olmasss bişiycik olmass merak etmeee:)) hepimiz yaşıyoruz bunları bakkk:1hug:
hadii hadi bonuslar da alınmışşş,ne hoşuna gitmiştir..şimdi dualar ediyordur mübarek akşam sanaaaopuyorumnanaktan

kitapları okuyan arkadaş yokmu bir an önce sipariş vermek istiyormda kafamçokkarıştı

28 günde kuantum ve kuantum başarı (anne taylor )
canım bunları ilk kez duyuyorum ben ama hepsi birbiri ile bağlantılı zaten..alsanda bir zararın olmaz

28 günde kuantum ve kuantum başarı (anne taylor )
canım bunları ilk kez duyuyorum ben ama hepsi birbiri ile bağlantılı zaten..alsanda bir zararın olmaz

kitap yudundan kuantum düşünce tekniği kitabını araştırıken gördüm bende iç sayfa örnekleri vardı göz gezdirdim biraz hoşuma gitti

kitap yudundan kuantum düşünce tekniği kitabını araştırıken gördüm bende iç sayfa örnekleri vardı göz gezdirdim biraz hoşuma gitti

canım hepsini toplu alabilme imkanın varsa al..hem hiç zaman kaybetmeden okursun..okuyan yorumları oluyordur onalra da bakarsan bir fikir verir zaten

evet canım kitaplarımı alacağım ve hemen listemi oluşturacağım :)

o zaman sana şimdiden hayırlı olsun canımm..güzel haberlerini de bekliyorummopuyorumnanaktan
ben de daha yapamadım şu listeyi yaaa..ayy ne yazayım bilemedimm:1ninca:

yokkbilmiyorumkismile
onu mu yazsam bunu mu yazsam ne yazsam oluyorum..ya yanlış bişiy yazarsam diye korkuyorummfisfisfis bulunca bunuyorum sanırımmaklinialirimsmile

bn önce fiziksel özelliklerinden başladım listeye aklinialirimsmile
sonra karakter :)

o zaman sana şimdiden hayırlı olsun canımm..güzel haberlerini de bekliyorummopuyorumnanaktan

sen daha listeni yapmadın mı kaydirigubbakcemile3 o kadar örnekler falan da yazılmıştı ..biran önce yap o kişiyi daha fazla uzak tutma kendinden yerimseniben

Son düzenleme:

kitapların şiparişini verdim şimdi inşallah çabuk gelir.
malum liste için bişiler oluşturuyorum kafamda aslında bir an önce yapsak oda bir an önce bize doğru gelecek :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…