• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

anladım cnm baya itinayla yapmak gerekiyor bu olumlamaları o zaman ..devam edelim o zaman sen de devam et bırakma yerimseniben

merhaba kızlar.bu topiğin devamlı takipçisiyim.evrenden torpilim var kitabını okudunuz muboshayallersmile

merhaba kızlar.bu topiğin devamlı takipçisiyim.evrenden torpilim var kitabını okudunuz muboshayallersmile

Kitabı yeni çıktığında bir programa katılmıştı orda izledim sonrada biraz netten okumuştum vereliniortak

güzel kitap evrenden torpilimiz var bzim :teytey: hihoyyyt

kızlar selamm...bende bi kitap; Muhammet Bozdağ Düşün ve Başar
bu yazarın daha önce e olumlu düşünmeyle ilgili kitabını okumuştum,güzel anlatıyor..bu kitapla ilgili güzel eleştiriler var.en kısa süre alıcam,paylaşırım sizlerledeeekaydirigubbakcemile5

merhabaaaaaaaa çok güzel birgündüüüüü neler yaptınız kızlarr keyifler nasıl??kaydirigubbakcemile4

selam canlarımm...her ne kadar yoğun ve yorucu olsa da güzel bir gündü evettopuyorumnanaktan

selam polyannalar :)

dileğimizi ve neden gerçekleşmediğini yazarak başlıyoruz sanırım:

evlenmek istiyorum. şimdiye kadar evlenmemiş olmanın nedeni kazmalar arasından kazma seçemememdir. ama çabalarım devam ediyor. (konuya uygun olmayan sözcükler olabilir, ama yazmak zorundaydım başka kelime yerlerini tutmuyor.)

evlenmek istiyorum. şimdiye kadar evlenmemiş olmanın nedeni kazmalar arasından kazma seçemememdir. ama çabalarım devam ediyor. (konuya uygun olmayan sözcükler olabilir, ama yazmak zorundaydım başka kelime yerlerini tutmuyor.)

oyy oyy kimler gelmişş,sefalar getirmiş,hoşgelmişşşopuyorumnanaktan

mutsuzluk bu sene bizlere uğramayacak biz evrenden torpilliyiz değil mi aklinialirimsmile

bu sözü çok sevdim :)

topiği baştan sona okuyamadım okumaya başlayacağım bugünden itibaren,sayfalar bayağı ilerlemiş çünkü.

pozitif düşünceye inanırım ama bazen sanki insandaki algıda seçiciliğin de etkili olduğunu da düşünmüyor değilim.

sanki sürekli pozitif düşününce,pozitif olaylara yönlendiğimden gün içinde yaşadığım beni sevindiren şeyleri hatırlıyorum,negatif,canımı sıkan durumları bu yüzden görmüyorum gibi geliyor, bu yüzden böylece herşeyin iyiye gittiğini düşünüp, bunun düşünce gücünden olduğunu sanıp, yanılıyomuşum gibi geliyor bana. siz de de böyle bir vesvese oluyor mu oluyorsa nasıl başediyosunuz acaba

tabii bunun bir zararı yok aksine mutlu ediyor beni ama dileklerin gerçekleşmesi konusunda bu durum biraz aklımı karıştırıyor

tüm sayfaları teker teker okuyacağım peşinen soru sormuş gibi oldum belki yazmışsınızdır daha önce

topiği baştan sona okuyamadım okumaya başlayacağım bugünden itibaren,sayfalar bayağı ilerlemiş çünkü.

pozitif düşünceye inanırım ama bazen sanki insandaki algıda seçiciliğin de etkili olduğunu da düşünmüyor değilim.

sanki sürekli pozitif düşününce,pozitif olaylara yönlendiğimden gün içinde yaşadığım beni sevindiren şeyleri hatırlıyorum,negatif,canımı sıkan durumları bu yüzden görmüyorum gibi geliyor, bu yüzden böylece herşeyin iyiye gittiğini düşünüp, bunun düşünce gücünden olduğunu sanıp, yanılıyomuşum gibi geliyor bana. siz de de böyle bir vesvese oluyor mu oluyorsa nasıl başediyosunuz acaba

tabii bunun bir zararı yok aksine mutlu ediyor beni ama dileklerin gerçekleşmesi konusunda bu durum biraz aklımı karıştırıyor

tüm sayfaları teker teker okuyacağım peşinen soru sormuş gibi oldum belki yazmışsınızdır daha önce

hoşgeldinnnolumunekankayizsmile
o yaşadığını bende yaşıyorum zaman zaman..kimi zaman olumsuza döndüğümde oluyor ..fakat dediğin gibi olumlu düşünmenin gücü,bizi her koşulda iyiye doğru götürüyor yada o an kötü şeyler bile olsa yaşadığımız daha az hasarla atlatmamızı sağlıyor..en kötü anda bile mücadele etmek için şükrediyorsun....o an bide negatif bir durumda olduğunu düşünsene?? sinir krizleri,asabiyet,kendini soyutlama,ağlama krizleri..vs bir sürü saçma sapan şeyler yaptırabilir..iki ve kötü,güzel ve çirkin,olumlu ve olumsuz,mutlu ve mutsuz...bu denli zıt iki kavramın olduğu yerlerde karmaşa muhakkak olacaktır..melek ve şeytan gibi de mesela..ama bakınca hangisi daha güzel görünüyor,neyi tercih edersdin??ben böyle düşünüyorumm...boshayallersmile

öncelikle hoşgeldinnnnnnn vereliniortak opuyorumnanaktan
kazmalardan kazma şeçmem diyosun ya aslında her şerde bi hayır oluyor. yerimseniben
mesela sen şimdi evlenmek istediğin kişinin taşıması gereken özellikleri daha
rahat sıralayabilirsin.kötüyü görünce iyiyi bulmak daha kolay bana göre.
baileys in örnek bir listesi vardı geçtiğimiz sayfalardan birinde,o da yardımcı olabilir.
amaç nasıl biri istiyorsak kafamızda onun profilinin şekillendirmeye çalışmak zaten. sen neler istiyorsun, neler bekliyorsun bunların tanımlanması gerekiyor ve yaptıklarımızın sonucunun bizim istediğimiz şekilde olacağına inanmamız lazım.

ailece çekim yasasına inanırız. düşünce gücüne inanırız. kendi çapımızda olumlamalar yaparız. annem ağrıyan dişimi gecenin bir yarısı 'geçicek bak geçiyor' diye diye geçirirdi.bunun gibi pek çok örneğimiz vardır. bu bize düşünce gücünü ispatlamıştır.

şimdi gelelim benim derdime. annemle küstük azcık. bana dediki beni üzdün evrende sana bunun karşılığını vericek..
o anda beni üzmek için söyledi . şimdi annem farkında olmadan bilinç altıma bunu soktu mu ben bundan nasıl kurtulurum aplalarım sempatiksalakcinni

merhaba kızlar..ben de çok yorgunum bugün kuantum olumlamayı da bulamadım ..ne güzel akşamm okuyacaktım yarın bidaha bakıcam :sinifsinif: bu arada hergeçen gün kalabalıklaşıyor burası ne güzel..

önce ifadelerimize dikkat ediyoruz çünkü biliyoruz ki neyi nasıl tanımlasarsak karşımıza o şekilde çıkar ..yani şakayla olsa bile kazma diye nitelendirirsen gönlünün sahibini kazma seçme ihtimalin yüksek :)

cnm ben anlayamadım tam olarak nerde aklının karıştığını belki diğer arkadaşlar yardımcı olur fisfisfis

ailece çekim yasasına inanırız. düşünce gücüne inanırız. kendi çapımızda olumlamalar yaparız. annem ağrıyan dişimi gecenin bir yarısı 'geçicek bak geçiyor' diye diye geçirirdi.bunun gibi pek çok örneğimiz vardır. bu bize düşünce gücünü ispatlamıştır.

şimdi gelelim benim derdime. annemle küstük azcık. bana dediki beni üzdün evrende sana bunun karşılığını vericek..
o anda beni üzmek için söyledi . şimdi annem farkında olmadan bilinç altıma bunu soktu mu ben bundan nasıl kurtulurum aplalarım sempatiksalakcinni

bu ben de çok olur..annem kızınca kötü bişiy söylediğinde,haaa tamam diyorum duanda tutar şimdi,başıma bişiy gelcekbilmiyorumkismile..ama aslında o an bilinçsizce beynimize kazıyoruz bunu..birincisi; aklına hiç getirmiceksin o sözleri..ikincisi de söylediğinin tam tersini düşünüceksin..Baileyscimin başka bir fikri olabilir ama,ben naçizane fikrimi söledimm ecinniliopuyorumnanaktan

bu ben de çok olur..annem kızınca kötü bişiy söylediğinde,haaa tamam diyorum duanda tutar şimdi,başıma bişiy gelcekbilmiyorumkismile..ama aslında o an bilinçsizce beynimize kazıyoruz bunu..birincisi; aklına hiç getirmiceksin o sözleri..ikincisi de söylediğinin tam tersini düşünüceksin..Baileyscimin başka bir fikri olabilir ama,ben naçizane fikrimi söledimm ecinniliopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım :)

valla çok takıntılıyımdır ben. olumsuz düşünenlere deli olurum. annem böyle yapınca depresyona girdim yeminle yav:gitme:
korkular başlıyo bu sefer korkuları silmekte kolay olmuyoeyvahedigeldismile

selamlarrr iki gün giremedim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişlerr

bizde de oluyor bazen öyle sorunlar. :kedi:
bende sakinleştikten sonra sonra gidip gönlünü alıyorum annemin.
diyorum sen böyle dedin ama bana bir şey olursa sende üzülceksin?
o da der ki; kızgınlıkla olur öyle, içten demedim zaten.anaların çocukları üzerinde duası kabul olur da, bedduası kabul olmaz der.(içten söylemiyor ya ondan) :emir_bebek:
sorun ne bilmiyorum ama anne sonuçta, bişiler yapın alın gönlünü
:utangac: :1hug:

Back