günaydın kızlar
yağmurlu bi güne merhaba dedik
her yağmur damlasının sağlık huzur mutluluk para sevgi aşk işde başarı okuyanlar için okulda başarı getirdiğini düşünerek seyrediyorum yağmuru
hayatım kötü gidiyor şimdi benim sorunumuda çözermi kuantum((( iyi gidermi acaba! kötü günler yaşıyorum ,yoluna girermi ! çokkkk mutlu olmayıı diil birazda olsa mutluluğu özledim bunu yapabilrmiyim sizce !!!!!
günaydın kızlar
yağmurlu bi güne merhaba dedik
her yağmur damlasının sağlık huzur mutluluk para sevgi aşk işde başarı okuyanlar için okulda başarı getirdiğini düşünerek seyrediyorum yağmuru
ışte bunu istiyorum!
Sayfayı açan, hazırlayan, emek veren herkese teşekkür ederim.
Çok harika bir konu olmuş.
Tam ihtiyacım olan şey!
Yaklaşık 10 sayfa okudum, kelimesi kelimesine.
Olumlamaları yaptım. Ben de her şey mevcut aslında. Kendimi seviyorum, çok faydalı bir zekam ve ileriye giden bir akla sahip olduğumun bilincindeyim.
Şu an istiyacım olan şey; "Anksiyete" ile yüzleşmek, gerekirse savaşmak.
Kitapta bununla ilgili bir şeyler varsa, okumak isterim.
Tekrar teşekkürler, hayırlı sabahlar olsun : )))
selam elma şekerlerimmmmopuyorumnanaktan
oyy oyyy ne güzel kalabalıklaşıyoruz bizzzz....kaydirigubbakcemile5
merhaba herkese opuyorumnanaktan ...umarım çok güzel geçiyordur gününüz...birşey sorucam R.şanal tv programı yapıyormuş airport tv de sanırım daha önce görmemiştim haberi olan var mı ?
okuduğum bir kitap var da, bu paragrafı orda okudum. sizinle de paylaşayım dedim zemuszemus
"Yalvarırım sana…
Kalbinde çözülmeden kalan her şey için sabırlı ol.
Soruların kendisini sevmeye çalış; kilitli odalar veya yabancı lisanlarda yazılmış kitaplar gibi.
Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilmez, çünkü sen henüz onlarla yaşayamazsın.
Bu, her şeyi yaşama meselesidir.
Şu anda, soruyu yaşaman gerekiyor.
Belki daha ileri de, farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabı yaşarken bulacaksın."
okuduğum bir kitap var da, bu paragrafı orda okudum. sizinle de paylaşayım dedim zemuszemus
"Yalvarırım sana…
Kalbinde çözülmeden kalan her şey için sabırlı ol.
Soruların kendisini sevmeye çalış; kilitli odalar veya yabancı lisanlarda yazılmış kitaplar gibi.
Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilmez, çünkü sen henüz onlarla yaşayamazsın.
Bu, her şeyi yaşama meselesidir.
Şu anda, soruyu yaşaman gerekiyor.
Belki daha ileri de, farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabı yaşarken bulacaksın."
sorular,sorunlar..aşılması hep çok zor bizim için..hep şuan olsun isteriz...ama şu an o doğru an olmayabiliyor işte..o zamana kadar dövünüp,sinirlenip,üzülüp beklemektense daha olumlu açılardan bakmaya çalışıyoruz..bazen çok zor oluyor.acıya rağmen,iç sesimize rağmen...ama susturmayı başarıyoruz..
durmak yok yola devammm
selam canımm,hoşgeldinnopuyorumnanaktan
walla belli bir sebebi yok cnm ama keyfimde yok ..sen nasılsın? nasıl gidiyor olumlamalar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?