Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

hayatım kötü gidiyor şimdi benim sorunumuda çözermi kuantum ((( iyi gidermi acaba! kötü günler yaşıyorum ,yoluna girermi ! çokkkk mutlu olmayıı diil birazda olsa mutluluğu özledim bunu yapabilrmiyim sizce !!!!!

günaydın kızlar
yağmurlu bi güne merhaba dedik
her yağmur damlasının sağlık huzur mutluluk para sevgi aşk işde başarı okuyanlar için okulda başarı getirdiğini düşünerek seyrediyorum yağmuru

günaydınnnnnnnnnn hihoyyyt
burda da tam tersi çok güzel bir hava var, güneş açmış durumda

neden yapamayasın ki, senin yapanlardan neyin eksik mamamiya cım :1hug:
burda herkesin kavuşmak istediği bir arzusu var ve onun için de elinden geleni yapıp
ona ulaşmak ya da var olan sorunlarını gidermek için çaba harcıyor.
ve bunu yalnız başına değil, yanında destekçileri bulunarak, paylaşarak yapıyor. :1hug:
hiç birimiz yalnız değiliz yani yerimseniben
önce sorunun ne olduğunu belirlemek gerekiyor (iş,okul,aşk, evlilik vs),olumlamalara başladıktan bir süre sonra seninde çok güzel sonuçlar alacağını biliyorum.
topiğin diğer sayfalarında bunu başarmış birçok kişiyi görebilirsin zaten,
sende bizlerden biri olmaya hazır mısın bakalım
aklinialirimsmile hihoyyyt hihoyyyt

evet lara78 burda da yağmur var güzel enerjiyle başladık güne zemuszemus
ve bugünkü olumlamamda çoook güzel gidiyor aklımda her geçen olumlu düşünceler bana doğru geliyor bazıları zaten oldu :dance: :teytey:

anksiyete biraz bende de bu sıkıntı var arada bir uğruyor bu anksiyete
ama artık ben olumlamalarımla bundan kurtulmak için olumlama yapıyorum ilaçda kullandım ama sadece ilaçla olucak şeyler değil birazda olsa olumlamalarla daha iyi hissediyorum kendimi :dance: :teytey:

selam elma şekerlerimmmmopuyorumnanaktan
oyy oyyy ne güzel kalabalıklaşıyoruz bizzzz....kaydirigubbakcemile5

merhaba herkese opuyorumnanaktan ...umarım çok güzel geçiyordur gününüz...birşey sorucam R.şanal tv programı yapıyormuş airport tv de sanırım daha önce görmemiştim haberi olan var mı ?

selam elma şekerlerimmmmopuyorumnanaktan
oyy oyyy ne güzel kalabalıklaşıyoruz bizzzz....kaydirigubbakcemile5

ee enerjimiz arttıkça daha fazla kişiyi çekiyoruz kaydirigubbakcemile3

merhaba herkese opuyorumnanaktan ...umarım çok güzel geçiyordur gününüz...birşey sorucam R.şanal tv programı yapıyormuş airport tv de sanırım daha önce görmemiştim haberi olan var mı ?

duymuştum ama o kanal bizde çekmediği için izlemedim hiç :uhm:

okuduğum bir kitap var da, bu paragrafı orda okudum. sizinle de paylaşayım dedim zemuszemus

"Yalvarırım sana…
Kalbinde çözülmeden kalan her şey için sabırlı ol.
Soruların kendisini sevmeye çalış; kilitli odalar veya yabancı lisanlarda yazılmış kitaplar gibi.
Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilmez, çünkü sen henüz onlarla yaşayamazsın.
Bu, her şeyi yaşama meselesidir.
Şu anda, soruyu yaşaman gerekiyor.
Belki daha ileri de, farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabı yaşarken bulacaksın."

Son düzenleme:

sorular cevapsız sorular ah ah :umursamaz: mafoldumben
sorularımın cevaplarını bigün bulurum inşallah :Saruboceq:

güzelmiş paragraf teşekkürler tektanecim olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

ben de çok beğendim cnm şutarafagitti

Şu anda, soruyu yaşaman gerekiyor.
Belki daha ileri de, farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabı yaşarken bulacaksın."

o gün yakın olsun ben cevabımı yaşamak istiyorummmmm

sorular,sorunlar..aşılması hep çok zor bizim için..hep şuan olsun isteriz...ama şu an o doğru an olmayabiliyor işte..o zamana kadar dövünüp,sinirlenip,üzülüp beklemektense daha olumlu açılardan bakmaya çalışıyoruz..bazen çok zor oluyor.acıya rağmen,iç sesimize rağmen...ama susturmayı başarıyoruz..
durmak yok yola devammm

aynen öyle, her daim yola devammmmmm :lepi:

walla belli bir sebebi yok cnm ama keyfimde yok ..sen nasılsın? nasıl gidiyor olumlamalar ?

walla belli bir sebebi yok cnm ama keyfimde yok ..sen nasılsın? nasıl gidiyor olumlamalar ?

uzun zamandır ilk kez güzel günler geçiriyorum...gece uyumadan yarın güzel bir güne merhaba demeyi seç canım kitabı bulabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…