arkadaşlar bu topiği okudunuz mu ?
http://www.kadinlarkulubu.com/psiko...13-kuantum-dusunce-ust-nitelikli-dusunme.html
http://www.kadinlarkulubu.com/psiko...13-kuantum-dusunce-ust-nitelikli-dusunme.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım çok şükür...
şu listeye bakıyordumkaydirigubbakcemile3 oluşturamadım halaaa..
bn oluşturdum cnm ama hep bir zmn belirtiyorum şu vakitte olsun yada en güzel zmanda gibi kafamçokkarıştı
hadi yaaa..bende yapcam da fırsat bulamadım bii...
kafamda var bişiylerdee,yazacamm yazamadım..evet canım ayrıca vakit belirtmek lazım yoksa nemelazım yaşlılığıda var bununnkaydirigubbakcemile3 erkencik olsunnn
cnm liste oluşturdum işte :)
listemde oluşturduğum özelliklerdeki kişinin bana doğru geldiğini artık o kişi kim olur bilemiycem bilmiyorumkismile bu sne içinde hayatımda olduğunu varsayıyorum ve x kişiyle mutluyum ve huzurlu doluyum yakın bi zmnda olacağını düşünüyorum ve bilinçaltına bunu yerleştirdim
ve olumlarımızda net bir karar yani
" Niyet belirtmek,bilinçaltını harekete geçirir ve o niyetin gerçekleşmesi için bir enerji oluşturur.
bu yüzden sık sık kendimizi tam kapasite ile ifade etmeye niyet ettiğimizi belirtmeliyiz. "
R.Şanal'dan alıntıdır...kaydirigubbakcemile5
evet canımm,bende oluşturcam..böleee gözümde canlanıyor bişiylerrrkaydirigubbakcemile3 yaklaştığını hissediyorummboshayallersmile
merhaba kızlar...
ben bu düşünce tekniğini daha önce bikaç kez denemeye çalıştım.ama devamlılık sağlayamadım.dün bu başlığı görünce tekrar denemeye karar verdim.gün boyu sürekli olumlamalar yaptım vs.
ama şöyle bi sorunum var.daha önce 2 kere olmuştu.tesadüftür dedim.dün gece yine olunca bunla ilgili olduğuna karar verdim.gün boyu çok iyiyim süperim hayatım çok güzel gidiyor gibi şeyler söyleyip durmuştum.gece yatmadan da devam ettim.ama yatınca bi türlü uyku tutmadı.nefes alamama ve mide ağrısı bulantısı başladı.sabah geçiyo.bi sorun kalmıyor.3. kez oldu bu.bunla bi ilgisi olabilir mi sizce de?
yaa rüya dedin de canım,ben bugün uçuyordum balon gibi bişiyle rüyamda neye gelr ki acaba:hulya:
merhaba hoşgeldin...
şuana kadar böyle bir yan etkiye açıkçası kimselerde rastlamadık..bilinçaltında seni derinden etkileyen bişiyler mi var?? yada bir rahatsızlığın?çünkü biz olumlamalardan sonra daha rahat bir uyku uyuyoruz.
balon gibi bişiyle uçuyordun CADIARZU
bir balonun yavas, yavas havaya yükseldigini görmen bulunduğun iş yada okul yükselmendir ve işlerinin doğru gittiğidir olumunekankayizsmile
olumlamalarında ki güzel haberler sana yaklaşıyordur kaydirigubbakcemile5
oo renoşcumm maşallahhh ne derinden yorum öleee
süpersin vallaa...:lepi:
inşallah dediğin gibi olur canım yaa..gerçi ben başka bir alanda yükselmek istiyorum ama:asigim:
inşallah olur olumlamalarımız :Saruboceq:
2 alanda da yükselirsin inşallah cnmmm opuyorumnanaktan :Saruboceq:
hepbirlikte canım inşallah..gönülden diliyorum bunu...
herbirimiz güzel hayallerin gerçekleşmesiyle doldurcaz burayı bir günnnkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan