• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

sahtecim bir güzel uyu dinlen..yarın bütün pozitifliğimiz seninle olsun bizi yanında hisset...herşey güzel olacak canım yarın bekliyoruz haberlerini.. iyi geceler öpüyorum opuyorumnanaktan

iyi geceler canım evet listeler hazır beklemedeyiz aklinialirimsmile

walla ben de beklemedeyim ama benim listem yok sadece bir kişi üstüne yoğunlaşıyorum kaydirigubbakcemile3 acaba benimde ek birşey yapmam gerekiyor mu baileys fisfisfis

1 kişi derken fisfisfis belirli bir kişi mi yoksa belirli özelliklerdeki bir kişi mi CADIARZU

iyi geceler kızlar Şeniz ..listeler oluşturulmuş ne güzel..allah hepinizin gönlüne göre versin :) sahtecim yarın işe başlıyosun değil mi ? hayırlı olsun cnm inşallah ilk günün çoook güzel geçer opuyorumnanaktan

evet canım yaa,sağolasınn.inşallah güzel geçer...kaydirigubbakcemile5

sahtecim bir güzel uyu dinlen..yarın bütün pozitifliğimiz seninle olsun bizi yanında hisset...herşey güzel olacak canım yarın bekliyoruz haberlerini.. iyi geceler öpüyorum opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim,varlığınız yetiyor gerçektenolumunekankayizsmile

hepinize çok güzel bir gece,iyi bir uyku ve tatlı rüyalar diliyorum...dilerim yarın,hem yeni bir gün olur sizler için hem de istediklerinizi elde etmek için bir adım daha yaklaşmış olursunuz,hatta yanıbaşınızda olur...bizde bu istek ,bu içtenlik, bu sevgi varken eminim daha çoook güzel şeyler paylaşırız burdaaa:1hug:
öpüyorum hepinizi sevgiyle kalınnnopuyorumnanaktan

1 kişi derken fisfisfis belirli bir kişi mi yoksa belirli özelliklerdeki bir kişi mi CADIARZU

evet cnm belirli bir kişi ..

hepinize çok güzel bir gece,iyi bir uyku ve tatlı rüyalar diliyorum...dilerim yarın,hem yeni bir gün olur sizler için hem de istediklerinizi elde etmek için bir adım daha yaklaşmış olursunuz,hatta yanıbaşınızda olur...bizde bu istek ,bu içtenlik, bu sevgi varken eminim daha çoook güzel şeyler paylaşırız burdaaa:1hug:

yarına güzel haberlerini bekliyoruz cnm :1hug:

kuantum düşünce tekniği kitabının son bölümlerinde evrensel yasalar bölümünde belirli bir kişiyi hayatımıza çekemeyeceğimiz yazıyor...yani kuantuma aykırı bir olay ve ben de denedim böyle birşeyi ama olmuyor o yüzden yardımcı olamıyorum sana canım bilmiyorumkismile

kızlar merhaba, ben bu topiği yeni keşfettim ...biraz okudum yazdıklarınızı..ben de size katılmak istiyorum..acaba bana kısaca biri özetleyebilir mi ne yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadım ?siz neler yapıyorsunuz ? gerçekten işe yarıyor mu?

Ben de geldim aranıza :lepi:
Nasıl başardınız söyleyin bakayım?
:uhm:
Taktik verin ben de yapmaya çalışayım...
yerimseniben

kuantum düşünce tekniği kitabının son bölümlerinde evrensel yasalar bölümünde belirli bir kişiyi hayatımıza çekemeyeceğimiz yazıyor...yani kuantuma aykırı bir olay ve ben de denedim böyle birşeyi ama olmuyor o yüzden yardımcı olamıyorum sana canım bilmiyorumkismile

belirli kişinin de bizimle olumlama yapması gerekir yani aynı düşünceler gibizemuszemus

nasıl geçti ilk günün merakla bekliyorum cnm boshayallersmile

yerimseniben

aramıza hosgeldin hayyal..önceki sayfaları okumaya çalış yardımcı olalım sana da kaydirigubbakcemile5

belirli kişinin de bizimle olumlama yapması gerekir yani aynı düşünceler gibizemuszemus

ya ama baileyse de söyledim sıçramada böyle bir örnek var boş bir zamanımda yazıcam ama biraz farklı olsun napıyım ben devam edicem işe yarayacağına o kadar inandım ki yarıda bırakmak istemiyorum boshayallersmile

ya ama baileyse de söyledim sıçramada böyle bir örnek var boş bir zamanımda yazıcam ama biraz farklı olsun napıyım ben devam edicem işe yarayacağına o kadar inandım ki yarıda bırakmak istemiyorum boshayallersmile

canım sağolasınn..yeni geldim sayılır işte..valla yoğun bir gündü,biraz angarya işler yaptım ama ilk günler olur o kadar..

neymiş senin yöntem canım yaa meraklandım şimdiiiikaydirigubbakcemile4

yerimseniben

oooo kimler gelmiş topiğimizeeee,sefalar getirmişşşş...opuyorumnanaktan

topiciğimizi okuycan önce canım araya serptik taktiklerikaydirigubbakcemile3

yerimseniben

magnlina kızlar merhaba, ben bu topiği yeni keşfettim ...biraz okudum yazdıklarınızı..ben de size katılmak istiyorum..acaba bana kısaca biri özetleyebilir mi ne yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadım ?siz neler yapıyorsunuz ? gerçekten işe yarıyor mu?

hoşgeldin hayyal cim ve manglina cım
topiği okudukça neler yaptığımızı ve gerçekten yaptıklarımızın işe yaradığını da göreceksiniz kızlar :dance:

oooo kimler gelmiş topiğimizeeee,sefalar getirmişşşş...

topiciğimizi okuycan önce canım araya serptik taktikleri
kıs noldu senin ismine
diyom sahte cim gibi de konuşuyo
şaşırdım birden
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin hayyal cim ve manglina cım
topiği okudukça neler yaptığımızı ve gerçekten yaptıklarımızın işe yaradığını da göreceksiniz kızlar :dance:

kıs noldu senin ismine
diyom sahte cim gibi de konuşuyo
şaşırdım birden
kaydirigubbakcemile3

yaa revizyona uğradı canımm:) ben gibi tıpkıııkaydirigubbakcemile3
toptan değişeyim dedim bennnkaydirigubbakcemile2

yaa revizyona uğradı canımm:) ben gibi tıpkıııkaydirigubbakcemile3
toptan değişeyim dedim bennnkaydirigubbakcemile2

değişiklikler iyidir cnm :)

HayyaL magnlina aramıza hoş geldiniz kaydirigubbakcemile5

o kadar iyi hissediyorum ki kendimi kaydirigubbakcemile2
olumlamaları tıkır tıkır işliyor çoook mutluyum
yeni olumlamalar yapmam lazım :lepi: :dance:

kızlar merhaba, ben bu topiği yeni keşfettim ...biraz okudum yazdıklarınızı..ben de size katılmak istiyorum..acaba bana kısaca biri özetleyebilir mi ne yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadım ?siz neler yapıyorsunuz ? gerçekten işe yarıyor mu?

canım sen de hoşgeldinnopuyorumnanaktan

canım topüğe biraz göz gezdirrisen istediğin bilgilerin hepsine ulaşabilirisn..kuantumla ilgili kitaplardan söz ediyoruz,okuyoruz,üzerimizde bıraktığı etkiler..vs..insanoğlu bu,her zaman aynı duygularla donatılmasada burda birbirimizden aldığımız desdekle ,kendimizi en kötü hissettiğimiz zamanlarda bile üstesinden gelmeyi başarıyoruz..ve bu tüm hayatımıza yayıldıkça,istediklerimizi elde etmek daha kolay oluyor...olumunekankayizsmile

iyi geceler kızlar...kalsedon :) günün iyi geçmesine sevindim cnm ..ne güzel ya hergeçen gün çoğalıyoruz zemuszemus

iyi geceler kızlar...kalsedon :) günün iyi geçmesine sevindim cnm ..ne güzel ya hergeçen gün çoğalıyoruz zemuszemus

iyi geceler canımm,sen beni tanıdın kaydirigubbakcemile3
evet canım maşallah çoğalıyoruz..ne güzel..nasıldı günün?şu neymiş senin yöntemm hemm merak ettimmmmm

canım sıçramada bir bölüm var bir anne oğul anlaşamıyorlar ama anne bu duruma çok üzülüyor daha sonra bir çalışma yapıyorlar Şanal'la ..anne hergün oğlunun gözlerini düşünerek ya da resmine bakarak oğluyla konuşuyor..böyle olması beni çok üzüyor seni çok seviyorum diye..aradan biraz zaman geçtikten sonra oğlu annesini arayıp onunla kalmasını istediğini söylüyor ki o zamana kadar çocuk annesine karşı baya soğuk..burayı okuyunca dedim o zaman düşünce gücüyle başka insanlarla iletişim kurulabilir ki bu en güzel örneği..benim taktik özetle bu ama kitaptaki kısmı bulabilseydim daha iyi anlatabilirdim..umarım karışık olmamıştır..

Son düzenleme:
Back