Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler canım evet listeler hazır beklemedeyiz aklinialirimsmile
walla ben de beklemedeyim ama benim listem yok sadece bir kişi üstüne yoğunlaşıyorum kaydirigubbakcemile3 acaba benimde ek birşey yapmam gerekiyor mu baileys fisfisfis
iyi geceler kızlar Şeniz ..listeler oluşturulmuş ne güzel..allah hepinizin gönlüne göre versin :) sahtecim yarın işe başlıyosun değil mi ? hayırlı olsun cnm inşallah ilk günün çoook güzel geçer opuyorumnanaktan
sahtecim bir güzel uyu dinlen..yarın bütün pozitifliğimiz seninle olsun bizi yanında hisset...herşey güzel olacak canım yarın bekliyoruz haberlerini.. iyi geceler öpüyorum opuyorumnanaktan
1 kişi derken fisfisfis belirli bir kişi mi yoksa belirli özelliklerdeki bir kişi mi CADIARZU
evet canım yaa,sağolasınn.inşallah güzel geçer...kaydirigubbakcemile5
canım çok teşekkür ederim,varlığınız yetiyor gerçektenolumunekankayizsmile
hepinize çok güzel bir gece,iyi bir uyku ve tatlı rüyalar diliyorum...dilerim yarın,hem yeni bir gün olur sizler için hem de istediklerinizi elde etmek için bir adım daha yaklaşmış olursunuz,hatta yanıbaşınızda olur...bizde bu istek ,bu içtenlik, bu sevgi varken eminim daha çoook güzel şeyler paylaşırız burdaaa:1hug:
öpüyorum hepinizi sevgiyle kalınnnopuyorumnanaktan
kuantum düşünce tekniği kitabının son bölümlerinde evrensel yasalar bölümünde belirli bir kişiyi hayatımıza çekemeyeceğimiz yazıyor...yani kuantuma aykırı bir olay ve ben de denedim böyle birşeyi ama olmuyor o yüzden yardımcı olamıyorum sana canım bilmiyorumkismile
evet canım yaa,sağolasınn.inşallah güzel geçer...kaydirigubbakcemile5
canım çok teşekkür ederim,varlığınız yetiyor gerçektenolumunekankayizsmile
hepinize çok güzel bir gece,iyi bir uyku ve tatlı rüyalar diliyorum...dilerim yarın,hem yeni bir gün olur sizler için hem de istediklerinizi elde etmek için bir adım daha yaklaşmış olursunuz,hatta yanıbaşınızda olur...bizde bu istek ,bu içtenlik, bu sevgi varken eminim daha çoook güzel şeyler paylaşırız burdaaa:1hug:
öpüyorum hepinizi sevgiyle kalınnnopuyorumnanaktan
Ben de geldim aranıza :lepi:
Nasıl başardınız söyleyin bakayım?
:uhm:
Taktik verin ben de yapmaya çalışayım...
yerimseniben
belirli kişinin de bizimle olumlama yapması gerekir yani aynı düşünceler gibizemuszemus
ya ama baileyse de söyledim sıçramada böyle bir örnek var boş bir zamanımda yazıcam ama biraz farklı olsun napıyım ben devam edicem işe yarayacağına o kadar inandım ki yarıda bırakmak istemiyorum boshayallersmile
yerimseniben
yerimseniben
magnlina kızlar merhaba, ben bu topiği yeni keşfettim ...biraz okudum yazdıklarınızı..ben de size katılmak istiyorum..acaba bana kısaca biri özetleyebilir mi ne yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadım ?siz neler yapıyorsunuz ? gerçekten işe yarıyor mu?
kıs noldu senin ismineoooo kimler gelmiş topiğimizeeee,sefalar getirmişşşş...
topiciğimizi okuycan önce canım araya serptik taktikleri
hoşgeldin hayyal cim ve manglina cım
topiği okudukça neler yaptığımızı ve gerçekten yaptıklarımızın işe yaradığını da göreceksiniz kızlar :dance:
kıs noldu senin ismine
diyom sahte cim gibi de konuşuyo
şaşırdım birden kaydirigubbakcemile3
yaa revizyona uğradı canımm:) ben gibi tıpkıııkaydirigubbakcemile3
toptan değişeyim dedim bennnkaydirigubbakcemile2
kızlar merhaba, ben bu topiği yeni keşfettim ...biraz okudum yazdıklarınızı..ben de size katılmak istiyorum..acaba bana kısaca biri özetleyebilir mi ne yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadım ?siz neler yapıyorsunuz ? gerçekten işe yarıyor mu?
iyi geceler kızlar...kalsedon :) günün iyi geçmesine sevindim cnm ..ne güzel ya hergeçen gün çoğalıyoruz zemuszemus