yaa revizyona uğradı canımm:) ben gibi tıpkıııkaydirigubbakcemile3
toptan değişeyim dedim bennnkaydirigubbakcemile2
iyi olmuş cnm, değişim iyidir bayanssulusmile kaydirigubbakcemile5
kalsedon ilginç geldi de bi baktım neymiş diye bayanssulusmile
Kalsedon, duygusal olarak kendinizi gerilim altında hissettiğiniz anlarda Kalsedon taşının olumlu etkileri size ihtiyaç duyduğunuz içsel desteği sağlayacaktır.kendinizi içtenlikle dürüstçe ifade edebilmeniz için cesaret verir ve gerilim gerilim altındayken kendinizi ifade edemeyerek yaptığınız ve alışkanlık haline gelen sahte davranışlarınızdan kurtulmanızı sağlar-alıntı-
bu çıktı.senin kalsedonda burdan mı geliyor bakalım aklinialirimsmile
canım sıçramada bir bölüm var bir anne oğul anlaşamıyorlar ama anne bu duruma çok üzülüyor daha sonra bir çalışma yapıyorlar Şanal'la ..anne hergün oğlunun gözlerini düşünerek ya da resmine bakarak oğluyla konuşuyor..böyle olması beni çok üzüyor seni çok seviyorum diye..aradan biraz zaman geçtikten sonra oğlu annesini arayıp onunla kalmasını istediğini söylüyor ki o zamana kadar çocuk annesine karşı baya soğuk..burayı okuyunca dedim o zaman düşünce gücüyle başka insanlarla iletişim kurulabilir ki bu en güzel örneği..benim taktik özetle bu ama kitaptaki kısmı bulabilseydim daha iyi anlatabilirdim..umarım karışık olmamıştır..
zeki kızz seniiii:)) leb demeden leblebiyi anlamışsın bile...evet canımm..eski ismim ister istemez hoş görünmüyordu,eminim ki ön yargıyla bile bakılıyordu...burcumla alakalı bir taş kalsedon "mavi altın" mış bir diğer adı..kaydirigubbakcemile3
ee bu da burcumun bi özelliği napam bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
dikkatli, araştırmacı, titiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin ne kadar enerjik olduğunu bildiğim için ismine takılmıyordum.ama bu da güzel ; yeni ay a ve mevsime de cuk diye oturdu alkisalkisalkis
neymiş senin burcun?zemuszemusbaşak mı yoksaammkaydirigubbakcemile3
ta kendisi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar bana müsade buyrunnnnnnnnn
hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
buse canım verdiğin örnek tektanenin dediği gibi anne oğul arasındaki ilişki yani sonuç olarak aralarında bir bağ ve karşılıklı sevgi var ama duygusal ilişkilerde bu sonuç elde edilemeyebilir sen yine de devam et canım bu sözlerimiz senin umudunu kırmasın umarım başarır ve örnek olursun hepimize..
kalSedon nickin hoş olmuş canım..ilk gününün sorunsuz geçmesine sevindim ne güzel hepimizin hayatı olumlu yönde değişiyor..bu topik ilk açıldığında nasıldık şimdi nasılız ne kadar güzelleşti dünyamız
hoşbulduk arkadaşlar ... kalsedon taşının diğer bir adı da kadıköy taşı :)) eskiden kadıköyden çıkıyormuş :)
bu arada çok fazla yazmışsınız hepsini okuyamadım tabii artık ben de sessizce bir süre sizi takip edeyim burdan..şu aralar gerçekten moralim çok bozuk, hayallerimden o kadar uzağım ki..
bu arada bana başlangınç olarak hangi kitapları okumamı tavsiye ederseniz ? ilk olarak hangi kitabı okusam acaba bu konuda..quantum sıçraması nasıl ?
saol canım benim, bana biraz da olsa moral ve umut oldu söylediklerin boshayallersmileCADIARZUcnm bnde daha önceleri hayallerime uzak bir o kadar da karamsardım
kuantum olumlamalarıyla özüme geri döndüm ve şuanda çooki iyiyim ve mutluyum :lepi: :dance:
r.şanal'ın kuantum düşünce tekniğiyle başlayabilrsin cnm :1hug:
merhaba kızlar...ancak geldimm,bedenen bitmiş durumdayım:S
ruhen iyiyim ama ,herkesler nereye gitmiş öleeee
bnde yeni geldim
hoşgeldin canımm:))nasılsın??opuyorumnanaktan
iyiyim cnm herşey yolunda olumlamalar da güzel zemuszemus
sende iyisindir umarım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?