• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

İnşallah canım ya kk da düğün var deriz
burdan tanıştığımız arkadaşım vardı evlilik üzerine açılmış bi konuda tanışmıştık umutsuz du oda şimdi evlilik hazırlığında :lepi:
evet bende resimleyerek düşünüyorum bazen o zamanda kişiye yönelik oluyo resim olunca birini oluşturuyosun yani olması istediğin kişiyi
konya merkez değil canım ilçesi 1.5 saat mesafedeyiz

canım inşallah bizde yazarız,o günleride görürüz..uzak bir ihtimal değil ama ne zaman olacağını bilmemek sıkıyor biraz...

bilirim aşağı yukarı her ilçesini,trenle çoookkk yolculuk yaptım ben oralardaaaakaydirigubbakcemile3

hmmm bak yalnız değilsin canım 27 bendeeekaydirigubbakcemile3 bi bakarsın birlikte açılır kısmetimiz burdaaakaydirigubbakcemile3

bende mesela her sahabah birlikte uyandığımı falan düşünürüm ama ne biliyim hiç açıkçası ölee bi liste yapmadım..sanırım kesin çizgilerle bunu kağıda dökmek ve düşüncelerimizin netleşmesini sağlamak önemli burda..

benim de alacağım kitaplar var dahaaaa..
bu arada sen konya da mısın?? ben de karamanda okudum 4 yıl...oralara da gelmişliğim vardırboshayallersmile

canım inşallah bizde yazarız,o günleride görürüz..uzak bir ihtimal değil ama ne zaman olacağını bilmemek sıkıyor biraz...

bilirim aşağı yukarı her ilçesini,trenle çoookkk yolculuk yaptım ben oralardaaaakaydirigubbakcemile3

inşallah herkesin her istediği kısa sürede gerçekleşir
bu zamana kadar olumsuz düşündük ele bişey geçmedi artık herşeye olumlu bakıp okuyarak burdaki arkadaşlardan da güç alarak isteklerimizi gerçekleştireceğiz ufaktan başladık bakalım

topic in daimi üyesi benim sanırımkaydirigubbakcemile4
diğer kızlarda ses yok bu akşammm..nire gittinizz,hani benim moralim yarınaaa,yalnız içiyorum kahvemi bile aşk olsunnn

topic in daimi üyesi benim sanırımkaydirigubbakcemile4
diğer kızlarda ses yok bu akşammm..nire gittinizz,hani benim moralim yarınaaa,yalnız içiyorum kahvemi bile aşk olsunnn

ben burdayımmm

kahve içiyosunda haber vermiyosun aşk olsun falda bakardık

sahtecimmm sormuşsun ya işte örnek liste kaydirigubbakcemile3

1- işinde başarılı
2- yakışıklı
3- zeki
4-şefkatli
5-sadık
6-anlayışlı
7-sarışın, mavi gözlü
8-uzun boylu
9-sportif
10-ailesine bağlı
11- beni daima sevecek ve dinleyecek ;)
12- sıcak ve samimi
13- geniş bir arkadaş çevresi olan
14-komik
15-zengin
16-sanata önem veren
17-şiir yazmaktan hoşlanan
18-futboldan hoşlanmayan :)
19-sosyal
20-fikirlerine değer veren

örnek vericem derken kendi listemi oluşturdum bu arada :)
bu özelliklerde bir erkek hayatıma gün geçtikçe yaklaşıyor...onu hissediyorum ve yakında hayatıma girecek biliyorum...

gibi olumlamalarla birlikte yapılan bu listeyi sürekli görebileceğiniz bir yere asın ve sık sık göz gezdirin
aradığınız kişinin hayatınıza çekildiğini hissedin... evinizde ona da yer açın... yatağınızda 2 kişiymişsiniz gibi yatın....( bunu secretta okumuştum bir bayan evlenmek istiyor ,olumlamalarını yapıyor ama istediği kişiyi hayatına çekemiyormuş ve evinde ona yer açmaya,yatağında 2 kişiymiş gibi yatmaya,park yerinde onun aracına da yer ayırmaya başlamış ve sonuç olarak şu anda evli :) )

1- işinde başarılı
2- yakışıklı
3- zeki
4-şefkatli
5-sadık
6-anlayışlı
7-sarışın, mavi gözlü
8-uzun boylu
9-sportif
10-ailesine bağlı
12- sıcak ve samimi
14-komik
15-zengin
16-sanata önem veren
19-sosyal

bu özelliklerde bir erkek hayatıma gün geçtikçe yaklaşıyor...onu hissediyorum ve yakında hayatıma girecek biliyorum...

gibi olumlamalarla birlikte yapılan bu listeyi sürekli görebileceğiniz bir yere asın ve sık sık göz gezdirin
aradığınız kişinin hayatınıza çekildiğini hissedin... evinizde ona da yer açın... yatağınızda 2 kişiymişsiniz gibi yatın....( bunu secretta okumuştum bir bayan evlenmek istiyor ,olumlamalarını yapıyor ama istediği kişiyi hayatına çekemiyormuş ve evinde ona yer açmaya,yatağında 2 kişiymiş gibi yatmaya,park yerinde onun aracına da yer ayırmaya başlamış ve sonuç olarak şu anda evli :) )

örnek liste kaydirigubbakcemile3
bnde yeni bir liste yapıcam kaydirigubbakcemile2

1- işinde başarılı
2- yakışıklı
3- zeki
4-şefkatli
5-sadık
6-anlayışlı
7-sarışın, mavi gözlü
8-uzun boylu
9-sportif
10-ailesine bağlı
12- sıcak ve samimi
14-komik
15-zengin
16-sanata önem veren
19-sosyal

canım süpersinnnn:))) iyi olmuş gerçekten ben başlıyım yapmayaaakaydirigubbakcemile3
sen denedin mi peki bunu? nasıl sonuç verdi?

bu arada ben bu listeyi bilmeden önce ,hatta bu kuantum dan önce bile , hep hayatımda biri varmış gibi düşünürdüm..gece birlikte uyurdum mesela,sabah birlikte uyanırdım..şuan ne yiyor acaba diye düşünürdüm,düşünüyorum da mesela..yine aynen bu düşünceler sabit ama sanırım böyle bişiyin eksikliği vardı bende...
haa birde merak ettiğim bir nokta var canım; hadi biz kuantumla bir ilgileniyoruz,yeni şeyler keşfediyoruz...peki bundan haberdan olmayan ama herşeye sahip olan insanlar?? onların farkı nedir bizden..? onları etkilemiyor mu yada onlar farklı bir yol mu kullanıyor bilmeden?

ayy canım hemen yaparım bir tane daha bolll köpüklüüüüyerimseniben
ben bakamıyorum ama:))

bende bakamam ama maksat muhabbet.

baileys benim takıldığım bazen bunları yaparken istemeden de olsa kişiye özel olumlamalar oluyo yada iki kişiymiş gibi düşünürken x kişiyi düşünmek gibi
dediğin gibi doğru insan bi adım daha yaklaştı olarak düşünüyorum ama bazende böle oluyooo
üstesinden gelemedim bununnnnnnn :çok üzgünüm:

sıralama önemli acaba cnmm bilmiyorumkismile

hayır canım aklıma geleni yazdım öyle boshayallersmile

canım süpersinnnn:))) iyi olmuş gerçekten ben başlıyım yapmayaaakaydirigubbakcemile3
sen denedin mi peki bunu? nasıl sonuç verdi?

bu arada ben bu listeyi bilmeden önce ,hatta bu kuantum dan önce bile , hep hayatımda biri varmış gibi düşünürdüm..gece birlikte uyurdum mesela,sabah birlikte uyanırdım..şuan ne yiyor acaba diye düşünürdüm,düşünüyorum da mesela..yine aynen bu düşünceler sabit ama sanırım böyle bişiyin eksikliği vardı bende...
haa birde merak ettiğim bir nokta var canım; hadi biz kuantumla bir ilgileniyoruz,yeni şeyler keşfediyoruz...peki bundan haberdan olmayan ama herşeye sahip olan insanlar?? onların farkı nedir bizden..? onları etkilemiyor mu yada onlar farklı bir yol mu kullanıyor bilmeden?

ben çooook önce yani kuantumdan haberim olmadığı dönemlerde buna benzer birşey yaptım

sevgilimden ayrılmıştım 1 sene olmuştu ama yaşadıklarım psikolojik olarak beni çökertmişti... zor bir dönem geçirdim üniversiteye hazırlanıyordum aynı zamanda...şehir dışında turizm okumak istiyordum bu şehirden mümkün olduğunca uzaklaşmaktı hedefim ve bununla ilgili hayaller kuruyordum ve gerçekleştiğini düşünüyordum sonuç olarak başardım ama bu dönemde sevgili olaylarıyla ilgili yaptığım birşey vardı bilmeden tabi...
günlük tutuyordum ve istediğim gibi sadık aklı başında zeki bir erkeğin üniv. döneminde hayatıma gireceğini, çok mutlu olacağımı ve beni çok seveceğini yazıyordum günlüğüme ve hergün bunu tekrarlıyordum...istediğim kişi bana gittikçe yaklaşıyor yazıyordum hergün...sonuç olarak başardım üniv. kazandım oraya gittiğimin ilk haftası hayallerimin erkeğiyle tanıştım ve hala birlikteyiz boshayallersmile

kuantumdan haberi olmayan ama herşeye sahip olanların bizden farkı yok...onlar farketmeden çekim yasasını harekete geçiriyorlar biz ise bilinçli olarak yapıyoruz bunu...hiç fark yok canım
bende bakamam ama maksat muhabbet.

baileys benim takıldığım bazen bunları yaparken istemeden de olsa kişiye özel olumlamalar oluyo yada iki kişiymiş gibi düşünürken x kişiyi düşünmek gibi
dediğin gibi doğru insan bi adım daha yaklaştı olarak düşünüyorum ama bazende böle oluyooo
üstesinden gelemedim bununnnnnnn :çok üzgünüm:

evet haklısın istemeden de olsa belirli bir kişiyi düşünerek yapıyoruz olumlamaları ama bu yanlış malesef

o x kişisine benzeyen birini isteyebilirsin ancak canım bunun üstesinden gelmek bize kalmış :çok üzgünüm:

1- işinde başarılı
2- yakışıklı
3- zeki
4-şefkatli
5-sadık
6-anlayışlı
7-sarışın, mavi gözlü
8-uzun boylu
9-sportif
10-ailesine bağlı
12- sıcak ve samimi
14-komik
15-zengin
16-sanata önem veren
19-sosyal

)

çok güzel olmuşşşş alkisalkisalkis
bi tanede ben isteyem bari :kedi:
bulmuşta bunamış gibi olmıyım ama lütfen benimkinde 7.madde olmasın
aklinialirimsmile bayanssulusmile bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

baileyscim anladım canımm...
bazen böyle kafamda bazı taşların yerine oturması gerekiyor,onu da sen iyi başaraıyorsunn..ayrıca Allah tamamına erdirsin diyorum tatlım sizi:nazar::asigim:

şimdi bi heycan yaptım bi heycan yaptım kii sormaaa,hani bazen kapı açılacak ve o gelcek gibi olur yaaa ahanda aynen öleee hissettimm....bu bile süper bi duygu...:asigim:

bazen böyle kafamda bazı taşların yerine oturması gerekiyor,onu da sen iyi başaraıyorsunn..ayrıca Allah tamamına erdirsin diyorum tatlım sizi:nazar::asigim:

şimdi bi heycan yaptım bi heycan yaptım kii sormaaa,hani bazen kapı açılacak ve o gelcek gibi olur yaaa ahanda aynen öleee hissettimm....bu bile süper bi duygu...:asigim:

ne güzel hihoyyyt
baileys cim ömür boyu mutlu olun inş sevdüğünle .. :Saruboceq:
ve okurken şunu farkettim de, bende mesela isterken sıralıyorum, fakat hiç şu zamanda olsun yada şu olunca olsun diye cümle kurmamıştım. şu an bi eksiğimi farketmiş bulunmaktayım. :kedi:

teşekkürler cnm :1hug:

hissedebilmen çok güzel..o sana gün geçtikçe yaklaşıyor hatta her an her sn. ona doğru yaklaşıyorsun bir düşünsene... en kısa zamanda yanında olacak canım hayırlısıyla inşallah

yarın için heyecan var mı boshayallersmile

ne güzel hihoyyyt
baileys cim ömür boyu mutlu olun inş sevdüğünle .. :Saruboceq:
ve okurken şunu farkettim de, bende mesela isterken sıralıyorum, fakat hiç şu zamanda olsun yada şu olunca olsun diye cümle kurmamıştım. şu an bi eksiğimi farketmiş bulunmaktayım. :kedi:

teşekkürler tatlım hepimizin inşallah :asigim:

ne güzel...bu topiğin en güzel yanı işte hepimiz kendimizce birşeyler yapıyoruz ve eksiklerimizi paylaşımlarla kapatıyoruz... iyi ki varsınız çok şey kattınız hayatıma

listeleri bekliyorum kızlar hihoyyyt

oyyy oyy ne güzel cümleler bunlarhihoyyyt
evet canım var aslında biraz gerginim bu yüzden hafiften ama...
yavaş yavaşta yatıcam hatta,artık eskisi kadar geç vakitlere kadar burda olamıycam:(( ama h.sonları olurum tabiiiii:))inşallah herşey güzel geçer..her zaman olduğu gibi yine gelir gelmez burda paylaşıcam canım..iyi ki varsınızzz:1hug:

iyi geceler kızlar Şeniz ..listeler oluşturulmuş ne güzel..allah hepinizin gönlüne göre versin :) sahtecim yarın işe başlıyosun değil mi ? hayırlı olsun cnm inşallah ilk günün çoook güzel geçer opuyorumnanaktan

Back