hoşgeldinnn...
bence topiğe şöyle bir göz at..kitap tavsiyeleri falan var arkadaşların,sonra olumlamalar ve izleyeceğin yollar hakkında bilgiler de var..ama en önemlisi bunu gerçekten istemen...insan hastalıkları da böyle yenmiyor mu zaten...kişisel başarılara böyle imza atmıyor muu..sen sanıyor musun ki her başarılı iş adamı mükemmel okullarda okuyup,iyi eğitimlerle o yerlere geldiler..hayatta kırılma noktası aslında bu sorunlar işte canım..ya bu srunlarla mücadele eedip en iyisi olucaksın yada batmayı tercih ediceksin..sorunların seni daima biraz daha öteye taşı bundan emin ol..:lepi:
işte ben de bunu diyorum tatlım zatenn..sen iş okul aile üçgeninde bu olumlamalara devam ederken hayatında başka bir zemini de belkide ister istemez hazırlamış oluyorsun...hiiiç kafana takmaaa..inan süper bir yaştasınn,şöleee 7 sene önce geriye gitmeyi istedim birden..
kaydirigubbakcemile3 var cnm okuduğun zaman baya faydasını görüceksin :lepi:
peki senin en cok etkilendiğin kitap hangisiydi canım
hayatımın düzene koyulması cok zor ama deniycem ve inanyorum
peki senin en cok etkilendiğin kitap hangisiydi canım
hayatımın düzene koyulması cok zor ama deniycem ve inanyorum
bnde alıyım bu hafta kuantum sıçramayı merak ettim bak şimdi vereliniortak
sizin için bir kısmını yazıyım ...
Yalnızlıktan şikayet eden birisine ''Peki nasıl bir ilişki istiyorsun ?Listele bakalım!'' diye sorsanız birkaç sıradan şey söyleyecek,sonra da susup kalacaktır.
Çünkü bu konuda yeterince düşünmemiştir.İnsanlar hayatlarını yönlendirebileceklerine inanmazlar.Daha çok şansa inanırlar yada kendilerini kaderin ellerine teslim ederler..Şimdiye kadar hiçbir bina şansa yada kendi kendine dikilivermemiştir.Aynı bunun gibi, siz ilişkinizin yapısı hakkında derinlemesine düşünmediyseniz ve bu konuda emek harcamadıysanız işinizi şansa bırakmışsısınız demektir.Ama tabiat boşluktan hoşlanmaz , bu boşluğu egosal benlik doldurur ve onun projesi gerçekleşir..tabi buna ne derece proje denirse ..
O halde bilinçaltınızda sevgiyle ve bağlanmayla ilgili ilk kararınızın ne olduğuna bakın ..Eğer bu karar sizin istediğiniz biçimde ilişki kurmanıza engel oluyorsa onu değiştirin.Sonra da liste hazırlayın, bir sipariş listesi : O nasıl biri olmalı ?
Karakter özelliklerinden fiziksel özelliklerine kadar tek tak ayrıntılı biçimde yazın .En az yirmi madde oluşturun ve önem sırasına göre listeleyin... şutarafagitti
sizin için bir kısmını yazıyım ...
Yalnızlıktan şikayet eden birisine ''Peki nasıl bir ilişki istiyorsun ?Listele bakalım!'' diye sorsanız birkaç sıradan şey söyleyecek,sonra da susup kalacaktır.
Çünkü bu konuda yeterince düşünmemiştir.İnsanlar hayatlarını yönlendirebileceklerine inanmazlar.Daha çok şansa inanırlar yada kendilerini kaderin ellerine teslim ederler..Şimdiye kadar hiçbir bina şansa yada kendi kendine dikilivermemiştir.Aynı bunun gibi, siz ilişkinizin yapısı hakkında derinlemesine düşünmediyseniz ve bu konuda emek harcamadıysanız işinizi şansa bırakmışsısınız demektir.Ama tabiat boşluktan hoşlanmaz , bu boşluğu egosal benlik doldurur ve onun projesi gerçekleşir..tabi buna ne derece proje denirse ..
O halde bilinçaltınızda sevgiyle ve bağlanmayla ilgili ilk kararınızın ne olduğuna bakın ..Eğer bu karar sizin istediğiniz biçimde ilişki kurmanıza engel oluyorsa onu değiştirin.Sonra da liste hazırlayın, bir sipariş listesi : O nasıl biri olmalı ?
Karakter özelliklerinden fiziksel özelliklerine kadar tek tak ayrıntılı biçimde yazın .En az yirmi madde oluşturun ve önem sırasına göre listeleyin... şutarafagitti
şu liste kısmı iştee...yahuu nasıl olurrrrkaydirigubbakcemile3
deniycem canım sağoll...siparişi verelim bakalımmmbayanssulusmile
liste çıkartıcaz sipariş verir gibi kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile
kızlar benim çıkmam lazım iyi geceler öpüyorum hepinizi ..görüşürüz opuyorumnanaktan
kızlar benim çıkmam lazım iyi geceler öpüyorum hepinizi ..görüşürüz opuyorumnanaktan
ozaman bende katılyorum size bakalım hayatımda nasıl mucizeler olacakkaydirigubbakcemile5
yaa valla ben bunu bi kaç zamandır düşünüyorum aslında ama nasıl bir yol izlicem bunu bilmiyorum açıkçası..liste yaparken de yanii elbet bişiyler olmalı.. yoksa doğaçlama içimzden geldiği gibi mii bilemedimm bak...:uhm:
benimde son zamanlarda düşündüğüm bu canım ya genelde ben sabahları doğru insanın bana bir gün daha yaklaştığını falan düşünüyorum ama öle ayrıntılı listem yok zamanda belirtmiyorum (yaş 30 u geçti belirtsem iyi olacak :çok üzgünüm:)
bu tür şeylerde kişi belirtmenin doğru olmadığını tahmin ediyorum ama elimde olmadan bazen kayıyo düşünceler o yöne
kitapları inceliyorum daha sipariş vermedim inşallah okuyacağım
hmmm bak yalnız değilsin canım 27 bendeeekaydirigubbakcemile3 bi bakarsın birlikte açılır kısmetimiz burdaaakaydirigubbakcemile3
bende mesela her sahabah birlikte uyandığımı falan düşünürüm ama ne biliyim hiç açıkçası ölee bi liste yapmadım..sanırım kesin çizgilerle bunu kağıda dökmek ve düşüncelerimizin netleşmesini sağlamak önemli burda..
benim de alacağım kitaplar var dahaaaa..
bu arada sen konya da mısın?? ben de karamanda okudum 4 yıl...oralara da gelmişliğim vardırboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?