Hayaller gercek olsa!!!

Hifsiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
103
2
Eveeeeet , hic gerceklestirdiginiz hayalleriniz var mi?Ugrasip sonunda basadiginiz?Buraya hayallerimizi yazalim istedim.Hangi zorluklara katlandiniz hangi sikintilara gogus gerdiniz ve sonunda basardiniz?Paylasmak ister misiniz?

üniversitede okuyabilmek en büyük hayalimdi.çok zor şartlarda kazandım ve bitirdim.eşimle evlenebilmekse bizim için ulaşılmazdı,çok şükür oda oldu ve bir kızım olsun istedim.allahın izniyle o da oldu
isteklerimizin arkasında sapasağlam durmak ve istemek çok önemli.duaları da
ekeldikmi tamamdır diyorum ben
sağolasın canım çok güzel bir konu açmışsın

ne guzel bak hayat cok zor ama insan istegince ve ugrasinca oluyor.Hayallerinin olmasi cok guzel bir sey.herkese nasip olur insallaha.s.

üniversitede okuyabilmek en büyük hayalimdi.çok zor şartlarda kazandım ve bitirdim.eşimle evlenebilmekse bizim için ulaşılmazdı,çok şükür oda oldu ve bir kızım olsun istedim.allahın izniyle o da oldu
isteklerimizin arkasında sapasağlam durmak ve istemek çok önemli.duaları da
ekeldikmi tamamdır diyorum ben
sağolasın canım çok güzel bir konu açmışsın

sanki beni anlatmış gbisiniz:))şimdi sırada bahçeli bir ev var..şöyle köpeğiyle havuzuyla falan kızım köpek ve su hastası da..bu da tutuyormu acaba:))

benımde imkansızım eşimdı cok şukur oldu ve bı kız cocuguydu elhamdulıllah
oda oldu ve ev almaktı onuda aldık sımdıde sırada evımızı teslım alıp ıcını sıfırdan dızmek :)
inşaallah buda olur yavas yavas :KK70:

he bırde soyle kucuk bı araba ama nerdeee :KK43:

evet kizlar insan istegince oluyor.ve istegi olana kadar ne kadar zorluklardan geciyor insan degil mi?ne kadar gunler aylar hatta yillar geciyor.ama olsun insan hic isteklerinden vazgecmeyip ugrasirsa olur diyorum ben:1rolleyes:

X