• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

Kızlar masajın protez markasıyla bir alakası yok.Genellikle bir ay sonra eger gögüste sertleşme varsa yumuşatmak için masaja başlanıyor.Masaj gögsün daha dogal bir görünüme kavuşması için ve kapsül oluşmaması için yapılıyor.Doktorunuz masaj yap derse yapın.Bir ay önce yapılması erken,sonuçta gögüsnüzün içi dikiş dolu,Allah korusun bir probleme yol açabilirsiniz..

Ameliyat oldunuz herşey bitti demek degil.Şimdi sabretmeniz ve doktorunuz size ne önerirse büyük bir dikkatle onu uygulamanız gerekiyor.Kollarınızı sakın zorlamayın,çok dikkat edin kendinize,ani hareketler yapmaktan kaçının.

Hayalimsin hangi marka sporcu sütyenini buldun canım.Ay Yıldızmı,Trump mu??

ayh allh korusun cnm bısey olmamıstır ıns sankı bırı bıraz daha farklı gelyor bana ustu sıs bırının dıgerı normal ıns duzelır saol tavsıyelerın ıcın.. benımkı ayyıldız ın. trump ı bılmıyrum ayyıldız gzuel.

Günaydın tatlım bugün nasılsın?gerginlik biraz azaldı mı?

gunaydin sorma canim valla bu hafta bayagi zor gecti.zorlanmamaya dikkat ediyorum.isim geregi el kol cok kullaniyorum elimden geldigince dirsekten kullandim ise de yaradi.endiseleniyorumda bir puruz cikacak diye.:50: sabahlari acaip gerginler.sag taraf gayet yumusamis sol ise hem cok gergin hem sis ve hassas.agrim sizim yok.bugunde bitse hafta sonu iyicene dinlenecem cok yoruldum bu hafta.en guzeli 4 hafta izin almakmis

Kızlar masajın protez markasıyla bir alakası yok.Genellikle bir ay sonra eger gögüste sertleşme varsa yumuşatmak için masaja başlanıyor.Masaj gögsün daha dogal bir görünüme kavuşması için ve kapsül oluşmaması için yapılıyor.Doktorunuz masaj yap derse yapın.Bir ay önce yapılması erken,sonuçta gögüsnüzün içi dikiş dolu,Allah korusun bir probleme yol açabilirsiniz..

Ameliyat oldunuz herşey bitti demek degil.Şimdi sabretmeniz ve doktorunuz size ne önerirse büyük bir dikkatle onu uygulamanız gerekiyor.Kollarınızı sakın zorlamayın,çok dikkat edin kendinize,ani hareketler yapmaktan kaçının.

Hayalimsin hangi marka sporcu sütyenini buldun canım.Ay Yıldızmı,Trump mu??

canim ben ay yildizi burda bulamadim netten siparis versem zaman alir cok beklemek istemiyorum. trump u buldum burda siparis verecem bugun dun cok yogundum firsat bulamadim.iki uc gunde elime gecer

ayh allh korusun cnm bısey olmamıstır ıns sankı bırı bıraz daha farklı gelyor bana ustu sıs bırının dıgerı normal ıns duzelır saol tavsıyelerın ıcın.. benımkı ayyıldız ın. trump ı bılmıyrum ayyıldız gzuel.
Canım bir gögsün digerinden farklı olması gayet normal bir durum.Endişe etme,herşey ZAMANLA düzelecek,emin ol,sabret biraz.Yaza kadar süper olacaklar,süper,protezi bile hissetmeyeceksin,unutacaksın,emin ol..Benim sporcumda Ay Yıldız,inanki sürekli kullanmak isteyeceksin,çok kullanışlı ve rahat.Ben hala kullanıyorum,onda aldıgım rahatlıgı başka sütyende bulamıyorum..:34:
canim ben ay yildizi burda bulamadim netten siparis versem zaman alir cok beklemek istemiyorum. trump u buldum burda siparis verecem bugun dun cok yogundum firsat bulamadim.iki uc gunde elime gecer

Canım Trump un sporcu sütyenide Ay Yıldızın sütyenine çok benziyor zaten.Sen şimdi bunu al,ilerisindede Ay Yıldızdan da bir tane siperiş ve mutlaka,çünkü bu sporcu çamaşırlar inanılmaz rahat,uzun süre bunları kullanmak isteyeceksin..

Canım bir gögsün digerinden farklı olması gayet normal bir durum.Endişe etme,herşey ZAMANLA düzelecek,emin ol,sabret biraz.Yaza kadar süper olacaklar,süper,protezi bile hissetmeyeceksin,unutacaksın,emin ol..Benim sporcumda Ay Yıldız,inanki sürekli kullanmak isteyeceksin,çok kullanışlı ve rahat.Ben hala kullanıyorum,onda aldıgım rahatlıgı başka sütyende bulamıyorum..:34::28:

Canım Trump un sporcu sütyenide Ay Yıldızın sütyenine çok benziyor zaten.Sen şimdi bunu al,ilerisindede Ay Yıldızdan da bir tane siperiş ve mutlaka,çünkü bu sporcu çamaşırlar inanılmaz rahat,uzun süre bunları kullanmak isteyeceksin..
benim sol taraf daha sis ve sert. normalmis diyor doktor oyuzden rahatim zamanla seninde dedigin gibi duzelecekmis.ya canim senin gosterdigin onden kopcali sporcu sutyenin numarasi bulamadim asagidaki gibi alsam mi ne dersin olurmu ayni marka trump

$Triumph_Triaction_Energy_Profi-t.jpg $Triumph_Triaction_Energy_Profi_2-t.jpg

Canım bir gögsün digerinden farklı olması gayet normal bir durum.Endişe etme,herşey ZAMANLA düzelecek,emin ol,sabret biraz.Yaza kadar süper olacaklar,süper,protezi bile hissetmeyeceksin,unutacaksın,emin ol..Benim sporcumda Ay Yıldız,inanki sürekli kullanmak isteyeceksin,çok kullanışlı ve rahat.Ben hala kullanıyorum,onda aldıgım rahatlıgı başka sütyende bulamıyorum..:34::28:

benim sol taraf daha sis ve sert. normalmis diyor doktor oyuzden rahatim zamanla seninde dedigin gibi duzelecekmis.ya canim senin gosterdigin onden kopcali sporcu sutyenin numarasi bulamadim asagidaki gibi alsam mi ne dersin olurmu ayni marka trump

Eki Görüntüle 291530 Eki Görüntüle 291531

canım benimkide bunu aynısı triumph, bedende 75d (kalıpları biraz büyük heralde). gerçekten çok rahat, memnun kalıcağına eminim.

[/QUOTE]

Canım numarası derken anlamadım??Ay Yıldızın sporcularını sırt ölçüne göre (gögüs altı ölçüsü) alıyorsun,kap bedeni yok.Yani 75,80,85,90 gibi.Ben 80 bedenini aldım,çok rahat.Trump da rahattır ama Ay Yıldız önden kopçalı oldugu için daha rahat edersin.Ama tabi trump da iyidir.Olmazsa sonrasında alırsın Ay Yıldızı.Trumpta gayet iyi bir marka,memnun kalacagına eminim :34:

Canım numarası derken anlamadım??Ay Yıldızın sporcularını sırt ölçüne göre (gögüs altı ölçüsü) alıyorsun,kap bedeni yok.Yani 75,80,85,90 gibi.Ben 80 bedenini aldım,çok rahat.Trump da rahattır ama Ay Yıldız önden kopçalı oldugu için daha rahat edersin.Ama tabi trump da iyidir.Olmazsa sonrasında alırsın Ay Yıldızı.Trumpta gayet iyi bir marka,memnun kalacagına eminim :34:[/QUOTE]
ay yildiz bilmiyorum canim ama trumph da sutyen gibi cup numarali benim suanki kullandigimda oyle. artik bugun siparis veririm bugun yarin derken zaman geciyor.bende onden kopcali olsun istiyorum ama bulamadim siparis vermeden daha bir ayrintili bakayim belkide bulurum

evet canim 390 cc kullandigim sporcu sutyenin cup 75 E. ya galiba ilerde kullanacagim sutyen numarasi bu olmaz 80 -85 arasi olmali ama bilmiyorum belkide ben yanlis dusunuyorum.anlamiyorumki cup tan muptan:52: senin kacti canim

Benim sporcu sutyenim 80 beden, normal sutyen bedenim de 80 C ama, göğüslerim gittikçe küçülüyor gibi sanki. Biraz canım sıkkın bu yüzden canım yaa:25:

C cup küçük degilki canım benim,sıkma canını.Şişlikler iniyor,zamanla daha güzel ve dogal formunu alacaklar endişe etme :34:

Canım çok güzel moral veriyorsun teşekkür ederim:34:Benim göğüs altı ölçüm 78, göğüs üstü ise 92. 5 Aralıkta 2. ayım dolacak. 1. ayımdan sonra 2 cm küçülme oldu canım ona sıkıldı. Umarım artık daha fazla küçülmezler:43:

Canım çok güzel moral veriyorsun teşekkür ederim:34:Benim göğüs altı ölçüm 78, göğüs üstü ise 92. 5 Aralıkta 2. ayım dolacak. 1. ayımdan sonra 2 cm küçülme oldu canım ona sıkıldı. Umarım artık daha fazla küçülmezler:43:

daha kuculmezler canim zate sadece yuzde 20 lik falan gidiyormus keske hic gitmese ama yerine sislikler odem inince dogalliga birakiyor.ya bende diyom aslinda keske 425cc falan yapsaymisim:44:hemen eski halimi dusununce:19: sende oyle yap eski halini dusun moralin yerine gelecektir:32:

Eklentiler

• $301095_2384561054908_1277209658_2914095_3708556_n.jpg
    $301095_2384561054908_1277209658_2914095_3708556_n.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 42
Back