• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

inşallah canım boğaziçi hastanesindede olabilirim daha bakınıyorum :16: çok sevindim kaynaşmanıza keşke albüm yapsanda görsek senin ikizleride :31::1:
Defne hanımla görüş mutlaka,hadi güzel naberlerini bekliyoruz inşallah...
valla sekerim ben daha kendi olcumu bilemedim gitti kizin kini hic bilemeyecem:52:ama doktorumuzun kesin bir fikri vardir:51:

Senin gögüsler 90cc... ben biliyorum..:12:

D.r.Defne Erkara canım.Zaten Bogaziçi Tıp Merkezinin internet sitesine gir,meme estetigini tıkla,üstte Ekibimiz çıkacak,onuda tıkla,doktorun bilgilerini bulabirsin orada,Bogaziçi Tıp Merkezindeki bütün doktorların bilgileri var :34:

D.r.Defne Erkara canım.Zaten Bogaziçi Tıp Merkezinin internet sitesine gir,meme estetigini tıkla,üstte Ekibimiz çıkacak,onuda tıkla,doktorun bilgilerini bulabirsin orada,Bogaziçi Tıp Merkezindeki bütün doktorların bilgileri var :34:

çok teşekkür ederimmmm canm ya :54::16:

kızlar ben de meme büyültme ameliyatı olmak istiyorum bu siteyi gördüm hemen üye oldum ama bazı şeylerde acemiyim doktor sormak için konu açmak istedim denetimden sonra açılacak gibi bir şey çıktı hala görünürde yok sizlerin bana önerebileceği ankarada bir doktor var mı acaba bir de resim ekledim diyorsunuz ama ben o resimleri göremiyorum nasıl açılıyor nerden buluyorum

kızlar ben de meme büyültme ameliyatı olmak istiyorum bu siteyi gördüm hemen üye oldum ama bazı şeylerde acemiyim doktor sormak için konu açmak istedim denetimden sonra açılacak gibi bir şey çıktı hala görünürde yok sizlerin bana önerebileceği ankarada bir doktor var mı acaba bir de resim ekledim diyorsunuz ama ben o resimleri göremiyorum nasıl açılıyor nerden buluyorum

evet konu once denetimden gecip oyle yer aliyor.doktor konusunda malesef canim sana ben yardimci olamayacagim ben danimarkadan yaziyorum. ama bilen arkadaslar kesin yardimci olacaklardir

Sorma canımm bu aralar çok yoğunum fırsat buldukça giriyorum ama özlüyorum sizleri :34::54:

ya aynen canim sorma bir kosturmacadir gidiyor cok yogunum bende.gidip bir mezure alacak vaktim yok dusun artik gerisini. nasil merak ediyorum kac beden sutyen takacagimi bile henuz ogrenemedim:50:.bugun mutlaka almam lazim.canim senin kac beden oldu.cok guzel duruyorlar kirmizida cok yakismis:nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar meme silikonlarindan sonra emzirmede sakinca olmadigini biliyoruz. Ama bu ameliyati olup da emziren var mi? Yani emzirmeden sonra gogusleriniz deforme oldu mu? Eski guzelligini diriligini kaybediyor mu, ne oluyor? Eminim cocuk yokken yaptirip daha sonra emzirenleriniz olmustur? Gogusleriniz ne durumda cok merak ediyorum! Cevap verirseniz cok sevinirim, ben de yaptiricam ama su emzirmeden sonra memelere ne olur bilemiyorum!

Back