- Konu Sahibi Hayalimsi_n
önden bi foto ekledim nasıl duruyor yorumlarınızı bekliyoruuuum :)
cok guzel bitisikler ayrik degiller dekolte super canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önden bi foto ekledim nasıl duruyor yorumlarınızı bekliyoruuuum :)
hayalimsin çok iyi olmana sevindim. memelerinin ayrık durduğundan bahsetmişsin, benimkilerde biraz ayrıklar, ameliyattan sonra her giydiğim kıyafetten gözükecek bir çatalım olur diye hayal ediyordum ama olmadı, zaten protezler nasıl birleştirebilir ki ayrık memeleri :) gerçi şimdiki halini çok seviyorum 3 hafta oldu ama bana şimdiden çok doğal oldular gibi geliyor, eminim sende gözün alıştıkça daha çok seviceksin.
zaten benim albüm merak edilen bir albüm olacak herhalde forumda hiç muadiline rastlamadım çünkü hem 225 cc damla genelde herkesinkine göre az bi cc hemde kas üstü olması sebebiyle türü,benzeri yok sanırım.... yada varsada ben görmedim....
tamam canım yapıcam ama benim bandajlardan dolayı sivilce problemim oldu havasızlıktan isilik gibi oldu onlar bi tamamen geçsin çekip fotoğraf koyucam...
begon cum galiba bende sendenim ya ayrik gibiler ortaya geleceklerine yanlara gitmisler.bende ameliyattan sonra guzel dururlar sandim oda biraz zor gibi.burda arkadaslar zamanla biraz yakinlasir diyorlar beklemektan baska care yok.yumusamasi nasil benim hala sert ve gergin.ya bide nasil kasiniyorlar iyilesme gostergesi ama surekli kasiyasim var
Canım bendede olmuştu bu sorun,gayet dogal yani.Cildiye doktoruna görünürsen ilaç verebilir.Ben gitmiştim ve verdigi ilaçlar çok iyi gelmişti..Ama tabi daha erken biraz.Banyo yapamıyorsun sık sık,yıkıyamıyorsun tam olarak,ilaçlar,havasız kalmaları..sonuçtada sivilcelenme..gayet dogal..
benim hala sis ve gergin dedigin gibi koltuk altima yakin. sol tarafa nazaran sag taraf iyi. tabiki ilk haftalardaki gerginlik yok azaldi yani.bende zorlamiyorum kendimi ama ufak tefek islerdende geri duramiyorum.sabirsizim biraz bir an once yumusamalarini bekliyorumilk günlerde bana da sanki koltuk altıma yakınlarmış, yanlardan çok şiş duracakmış gibi gelmişti ama sonrasında o şişlikler indi. sen benden 1 hafta sonra ameliyat olmuştun galiba, inan 1 haftada çok değişiyorlar. ayrıca bir hayli yumuşadılar, doktorumda ne çabuk yumuşamışlar dedi. ben kendimi hiç zorlamıyorum, sağ olsun annem hala yerimden kaldırmıyor, birde çok su içiyorum galiba bunlar yumuşamayı hızlandırıyor.
Hayalimsi_n canim beni de eklermisin fotograflarini cok merak ediyorum . bende ameliyat olmak isteyenlerdenim :)
valla Türk kadınımızın zekasına hastayım.3 sütyen giymek süper bi fikir .bunu unutmayacağım tatlım çok işime yarayacak .daha bugün iş arkadaşım sende iyice dümdüz oldun dedi gücüme gitti ama olsun burayı okuyup sizin sevinçlerinizi hissedince moralim düzeliyor.
benimde dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla.öpüyorum canım benim.bak bana söz vermişsin unutma pazartesiye kadar dinleneceksin ,sonra koşuşturma hiç bitmeyecek .bu fırsatı değerlendir bitanem önünde 2 gün var
dene canim bende cok ise yaradi cevremdekiler hic cakmadi bile
hemcinslerimiz yokmu insani goge de cikartirlar saolsunlar yerin dibinide.ya sana ne deseydin duzsem duzum alla alla baska isi yokmuymus bosver tatlim bozma moralini az kaldi seninde memisli mutlu gunleri gormeye oyle hissediyorum.avatardaki yazin gibi olacak olacak
simdilik dinleniyorum rahatim ufak tefek isler disinda bisey yaptigim yok oturmaktan bi hal oldum.
hala gerginligi setligi yetmedigi gibi of of kasiniyorlar.
acikcasi biraz endiseliyim canim pazartesi is gunum. el kol hareketi cok olan bir is umarim bi sorun cikmaz:44ptum sekerim
insallah tatlim is az olsun diye dua ediyorum. leyla sana ozelden yazdim canim bak begenecekmisinKaşınması çok iyi tatlım.kaşınıyorsa hızla iyileşiyorsun demekki:))))
inşallah yarın çok az işin olur da yorulmazsın bende seni çok öpüyorum
album hazir arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum
insallah tatlim is az olsun diye dua ediyorum. leyla sana ozelden yazdim canim bak begenecekmisin
tatlım önceki halinide çekseydin keşke ya.güle güle kullan cicişlerini bitanem benim
canim eski hallerini cekmedim cunku hatirlamak bile istemiyorum gerci unuttum bile alistim simdiki hallerine sanki hep boyleymisimallahim sanada bu duyguyu nasip eder insallahhhhh
valla Türk kadınımızın zekasına hastayım.3 sütyen giymek süper bi fikir .bunu unutmayacağım tatlım çok işime yarayacak .daha bugün iş arkadaşım sende iyice dümdüz oldun dedi gücüme gitti ama olsun burayı okuyup sizin sevinçlerinizi hissedince moralim düzeliyor.
benimde dualarım seninle ve tüm arkadaşlarımla.öpüyorum canım benim.bak bana söz vermişsin unutma pazartesiye kadar dinleneceksin ,sonra koşuşturma hiç bitmeyecek .bu fırsatı değerlendir bitanem önünde 2 gün var
2yi duymuştum da 3ü de şimdi öğrendim. 10 da olsa anlarım kişiyi. biz dişilik yoksulları bu acıyı derinlerimizde yaşatırız, nice dalga geçmelere, özgüven yıkımlarına uğrarız da içimizde bir volkan büyür usul usul. patlarız alakasız bir ortamda, püskürürüz çocuğumuza, arkadaşımıza öğrencimize. herşeyin kaynağı bu yokluktur oysa... bir de paylaşamayacağımız birileri yoksa, yanımızda olacak birileri yoksa, birilerini ararken de sabaha kadar dönüyorsa başımız yastıkta, sırf bu yüzden direncimiz düşüyor ve daha çabuk hastalanıyorsak, başkalarını kırıp kendimizi daha çok yara bere içinde bırakıyorsak, herkesin çoluk çocuğa karıştığı yaşlarda bir erkeğin bizi tanımasına bile izin veremiyorsak, bunu bile yapamıyorsak....
bedenimi görenler yalanımı görmüyor ama ben bu yalanla yıllardır yaşıyorum. göğsüm de içim de bomboş. ruhumdaki boşlukları doldurmak ve mutlu olmak istiyorum.
ne yazacaktım, nereden çıktım yine.... ooooofff