- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Hayalimsi_n
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
album hazir arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum
Albümünü gördüm canım, çok beğendim, çok doğal duruyorlar. Büyüklüğüde de bana göre baya bi dolgun ama sanırım fiziğinle gayet uyumlu olmuşlar, çok güzel olmuşlar....sütyensiz günler artık senin olsun benimde artık bir albüm yapma zamanım geldi sanırım :44:
artık benimde bir ALBÜMüm var kızlar bakabilirsiniz ama bir türlü fotoğrafları sıralı koymayı başaramadım. eski halinden başlayıp güngün sırasıyla koymak istedim kaç kere denedim olmadı. düzenliyorum sonra albüm oluşunca yine karmançorman oluyor... :)) eski halini gösteren resimler en sonlarda kalıyor hep artık bakmaya sondan başlayın ))
Eki Görüntüle 288300 Bu şekilde olan bir sporcu sütyeni tavsiye ederim canım
hayirli olsun gule gule kullan canim.zamanla sisler inecek bir iki ayi herhalde bulur . benimkilerde hala sis ve gerginbnde resımdekı aynı sporcu styenını kulnyorum cok rahat guzel. yaptıralı 10 gun olcak bu sol taraf ust şiş ınmedı bu sısler ne zman sonra iniyor .cok yukardalar sankı sutyen kaymıs yukarı cıkmıs gibi hıssedıyorum ındırmek ıstıorum ya)) yenı uyeyım albumu nasıl gorebılyoruz cnm
Canım benim yaa..Lütfen böyle şeyler yazma.. Allahım inşallah sanada en kıssa zamanda bu ameliyatı olmayı nasip eder,ne diyim..Allah gönlüne göre versin inşallahh...
aglama sen canim bu gunler cok yakinda yerine mutluluga birakacak biraz sabretiçimi dökmek istemiştim. artık ağlama modundayım da... tamam, daha güçlü olmaya çalışacağım...
hayirli olsun gule gule kullan canim.zamanla sisler inecek bir iki ayi herhalde bulur . benimkilerde hala sis ve gergin
doktorun 3 hafta sonra dediyse vardir bir bildigi. benim doktor masaj onermedi.anladigim kadariyla bazi protezlere masaj yapiliyor senin hangi marka protez benim euroslikon markasaol cnm evt cok gergın bıde doktor 3 hafta sonra masaja baslıcaz dedı ben ınsın dıe oynuorum hosuma gıtyor acaba beklesem mı erken masaj yapmamalımıyım sen masaja basladın mı cnm
saol cnm evt cok gergın bıde doktor 3 hafta sonra masaja baslıcaz dedı ben ınsın dıe oynuorum hosuma gıtyor acaba beklesem mı erken masaj yapmamalımıyım sen masaja basladın mı cnm
doktorun 3 hafta sonra dediyse vardir bir bildigi. benim doktor masaj onermedi.anladigim kadariyla bazi protezlere masaj yapiliyor senin hangi marka protez benim euroslikon marka
bence amelıyat oldugun cerrrah sana ne onerırse onu yap canım..
fazlasını yapmana gerek yok ama dedıklerını yaptıgın surece hıc bı sıkıntı yasamazsın
canim sen doktorunu dinle iki hafta kalmis kendine hakim olbenimkilerde hala sis ve gergin.ise basladim galiba biraz zorlaniyorum olsa gerek uyandigimda acaip gergin oluyorlar umarim bir puruz falan cikmaz bu gidislementor cnm benımkı aylin karlıktı doktor 3 hafta snra demıstı yapılyo demek ki senın protezini hiç bilmiorum benım oncedn meme dokumda hıc yoktu hanı belkı şekli acısından masaj yapcaz ne bılım dogal dursun die 3oo taktırmıstım hic olmayınca cok buyuk hıssetyorum ve yukarda iste ıner ınsallah bıan once yoksa ben sıkar dururum rahatsız etyor nese kendıme hakım olcam dgru bır bıldıgı vardır) nese az kaldı 2 hafta oldu
Eki Görüntüle 288300 Bu şekilde olan bir sporcu sütyeni tavsiye ederim canım
doktorun 3 hafta sonra dediyse vardir bir bildigi. benim doktor masaj onermedi.anladigim kadariyla bazi protezlere masaj yapiliyor senin hangi marka protez benim euroslikon marka
mentor cnm benımkı aylin karlıktı doktor 3 hafta snra demıstı yapılyo demek ki senın protezini hiç bilmiorum benım oncedn meme dokumda hıc yoktu hanı belkı şekli acısından masaj yapcaz ne bılım dogal dursun die 3oo taktırmıstım hic olmayınca cok buyuk hıssetyorum ve yukarda iste ıner ınsallah bıan once yoksa ben sıkar dururum rahatsız etyor nese kendıme hakım olcam dgru bır bıldıgı vardır) nese az kaldı 2 hafta oldu