• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

aynen canim bende sIkIldim valla bir an once iyilesebilseydik.evet dun banyo yaptim bana cuma gunu banya yapabilecegim soylendi ben korkudan yapamadim dun yaptim tam istedigim gibi olmadi ama o su bile insani cok rahatlatiyor..banyodan sonra tekrar paketledim kendimi tam iskence ha.senin bandaj anladigim kadariyla benimki korse onden yapistirmali arada gevsetiyorum ama olmuyor cok sIkI bir sey.
su yapistirmali yerler heryerime batiyor yara bere olacak bu gidisle diye sormustum doktorda altina bir top giy demisti.bugun oyle yaptim birraz rahatladim valla

Bende bugün yine saçımı ve belden aşağımı yıkadım.benim bandaj evet nefes bile alamıyo insan bunlarla:1: sen yinede ara ara açıp bakıyosundur :27: ben ucundan kıyısından anca görebiliyorum :17:

tatlım sende hayallerine kavuşmuşsun çok sevindim.inşallah hemen iyileşirsin bitanem öpüyorum seni:)))

tatlım sende hayallerine kavuşmuşsun çok sevindim.inşallah hemen iyileşirsin bitanem öpüyorum seni:)))

leylaa canim askolsun ya nerelerdesin valla gozlerim cok aradi seni bilesin:19::16:
tesekkur ederim sekerim evet hayallerime kavustum cok sukur gunden gune kendimi dahada iyi hissediyorum.
hala inanamiyorum nasil ameliyat oldum inanilir gibi degil sasiriyorum kendime ama sunu soyleyim kendim icin yaptigim en guzel seyi yapmisim ozguvenim tavan etmis durumda cok mutluyum. ah kafam diyorum bumuydu yani bugune kadar niye yapmadim tek pismanligim bu.
hala sisler hatta bugun sabah bi uyandim kendimi (hollanda ineklerine benzettim )resmen patlayacaklar sandim.butun cekilen aci siziya ragmen sonuc super.
sira sende sende valla erteleme bence ne yaptin? ne zaman olacan?.insallah en kisa zamanda sira canim arkadasimin.:16:Allahim sana daha guzellerini nasip etsin:16:

Bende bugün yine saçımı ve belden aşağımı yıkadım.benim bandaj evet nefes bile alamıyo insan bunlarla:1: sen yinede ara ara açıp bakıyosundur :27: ben ucundan kıyısından anca görebiliyorum :17:

ucundan kiyisindan bakmakla olmuyor hele bir butun gor varya insan surekli siritip duruyor :34:bugun nasilsin canim. benim sol gogus arada bi sizliyor sanki sanirsin icerde yangin var bir okadarda gergin:50: sag tarafa nazaran cok sukur fazla surmuyor.bugun daha bi rahatim

ucundan kiyisindan bakmakla olmuyor hele bir butun gor varya insan surekli siritip duruyor :34:bugun nasilsin canim. benim sol gogus arada bi sizliyor sanki sanirsin icerde yangin var bir okadarda gergin:50: sag tarafa nazaran cok sukur fazla surmuyor.bugun daha bi rahatim

Canım benim kolay değil tabi ne de olsa ameliyat çabucak geçer inşallah ağrıların :71: ben bugün baya bi rahatladım artık ağrım kalmadı kendim yatıp kalkabiliyorumda.. yinede dikkat ediyorum biraz zorladımı hissettiriyo kendini.yarın bandajlarımdan kurtuluyorum artık aynadan kimse ayıramaz benii :27:

Canım benim kolay değil tabi ne de olsa ameliyat çabucak geçer inşallah ağrıların :71: ben bugün baya bi rahatladım artık ağrım kalmadı kendim yatıp kalkabiliyorumda.. yinede dikkat ediyorum biraz zorladımı hissettiriyo kendini.yarın bandajlarımdan kurtuluyorum artık aynadan kimse ayıramaz benii :27:

bende iki gundur bayagi bir rahatim arada sol gogsum sizlasada gayet iyiyim canim.sonucta agrida olacak elbet daha dikislerim bile alinmadi yani surec cok sukur guzel geciyor.:nazar::nazar:dun yemek bile yaptim ama zorlamadan tabi hareketlerim agir cekimde gibiydi olsun yaptim yemegimi.gece ilk defa yan dondum bir bes dakka bekledim ama yatamadim ne olur ne olmaz diye.surekli dinlenme modundayim iki haftam var ise baslamama

Canım geçmiş olsun hayal kurdun ve gerçek oldu :))

Bundan sonra hayatın asla eskisi gibi olmayacak bunu bil :))

Hayat çiçekli dallarını hep senin için uzatacak. İyi günlerde kullan cicilerini. :nazar:

Canım geçmiş olsun hayal kurdun ve gerçek oldu :))

Bundan sonra hayatın asla eskisi gibi olmayacak bunu bil :))

Hayat çiçekli dallarını hep senin için uzatacak. İyi günlerde kullan cicilerini. :nazar:
tesekkur ederim canim hep beraber bir omur boyu guzel gunlerde kullanalim. gercektende oyle oldu hergun hayal ettim sonunda oldu:32: aynen 25 ekim oncesi ve sonrasi diyorum:34:
az once o butun ici dolu desteklilerin hepsini yok ettim:47:.tam iyileseyim gerci hala hangi numara takacagimida bilmiyorum olsun ogrenirim ve sira gelsin cicili bicili sutyenlere allahimm ruya gibi:32:hala inanamiyorummm bu bana gelsin:46::46: buda sana gelsin:16::16::52:

tesekkur ederim canim hep beraber bir omur boyu guzel gunlerde kullanalim. gercektende oyle oldu hergun hayal ettim sonunda oldu:32: aynen 25 ekim oncesi ve sonrasi diyorum:34:
az once o butun ici dolu desteklilerin hepsini yok ettim:47:.tam iyileseyim gerci hala hangi numara takacagimida bilmiyorum olsun ogrenirim ve sira gelsin cicili bicili sutyenlere allahimm ruya gibi:32:hala inanamiyorummm bu bana gelsin:46::46: buda sana gelsin:16::16::52:

İiiişte mutluluğun tarifi budurrrr :)) :32::32::32::32:

leylaa canim askolsun ya nerelerdesin valla gozlerim cok aradi seni bilesin:19::16:
tesekkur ederim sekerim evet hayallerime kavustum cok sukur gunden gune kendimi dahada iyi hissediyorum.
hala inanamiyorum nasil ameliyat oldum inanilir gibi degil sasiriyorum kendime ama sunu soyleyim kendim icin yaptigim en guzel seyi yapmisim ozguvenim tavan etmis durumda cok mutluyum. ah kafam diyorum bumuydu yani bugune kadar niye yapmadim tek pismanligim bu.
hala sisler hatta bugun sabah bi uyandim kendimi (hollanda ineklerine benzettim )resmen patlayacaklar sandim.butun cekilen aci siziya ragmen sonuc super.
sira sende sende valla erteleme bence ne yaptin? ne zaman olacan?.insallah en kisa zamanda sira canim arkadasimin.:16:Allahim sana daha guzellerini nasip etsin:16:

bitanem benim böyle mutlu olman beni çok heyecanlandırdı.sağlıkla sıhhatle ilerle önemli haftalarını.şu sıra izindeyim .ne nete girebiliyorum ne takip edebiliyorum.bayramdan sonra kısmetse yine buralardayım.bütün yazdıklarını tek tek okuyacağım.keşke sana destek olabilseydim tek üzüntüm bu.ama sen başarmışsın.

hayat sana güzel artık.bütün güzel dileklerin için teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım benim.

bitanem benim böyle mutlu olman beni çok heyecanlandırdı.sağlıkla sıhhatle ilerle önemli haftalarını.şu sıra izindeyim .ne nete girebiliyorum ne takip edebiliyorum.bayramdan sonra kısmetse yine buralardayım.bütün yazdıklarını tek tek okuyacağım.keşke sana destek olabilseydim tek üzüntüm bu.ama sen başarmışsın.

hayat sana güzel artık.bütün güzel dileklerin için teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım benim.

her ne kadar destek olamadim desende yaniliyorsun ben senin yurekte benle oldugunu biliyordum canim.:34:
dert etme anliyorum is guc olunca insan takip edemiyor.sen guzel guzel iznini kullan sekerim ben nasilsa buralardayim.hergecen gun daha iyiye gidiyorum mesela bugun hic agri kesici almadim.ameliyattin ilk haftasindan sonra insan cabuk iyilesiyor derlerdide inanmazdim valla aynen oyleymis
hayatin sanada boyle guzellik ve mutluluk yasatmasini diliyorum canim benim:16::16:

Canım oraletin sayfasında ödem çayı tarifi istemişsinde,bu konuda seni uyarmak istedim.Benim doktorum ameliyattan önce ve ameliyattan sonra (Yaklaşık bir ay kadar) aspirin ve bitki çayı tüketmemem konusunda uyarmıştı.Seninde bu konuda dikkatli olmanı öneririm,çünkü ödem atiyim diye kullandıgımız bazı bitkilerin başka yan etkilerinide görebilirsin.Ödemler konusunda en zararsız şey bol bol su içemen olacaktır,zararı yok,risksiz..Çok dikkatli ol tatlım,sorun yaşamanı istemem Allah muahafaza..kendine dikkat et..:29:

canım bende 7 ekimde barış beye ameliyat oldum boyum 175 kilom 61 bana natrelle 510fx modeli 310 gram protez kullandı doktorum çok güzel ve doğal durdu bakmak istersen ftgrfta var..sen benden daha zayıf ve minyonsun 280 300cc arası iyi olur benim görüşüme göre çünkü ben senden daha yapılı olduğum halde 320 bana bazen büyük geliyor.
kızlarrrrr saat 1 de randevum var mesut hocayla :) nasıl heyecanlıyım anlatamam kendi kendime konuşup gülüyorum annemde delirdi diyodur kesin:52::37:
ayyy sadece görüşmeye gitmek bile sanki bi adım gibi gelio bana :) bu arada benim boyum 1.70 kilom 50 beden ölçümde 75 58 88 ya sizce kaç demeliyim ben ufak doğal gögüs istiyorum gidene kadar sizlerden tavsiye alabilir miymmm :26::26::25:

Canım oraletin sayfasında ödem çayı tarifi istemişsinde,bu konuda seni uyarmak istedim.Benim doktorum ameliyattan önce ve ameliyattan sonra (Yaklaşık bir ay kadar) aspirin ve bitki çayı tüketmemem konusunda uyarmıştı.Seninde bu konuda dikkatli olmanı öneririm,çünkü ödem atiyim diye kullandıgımız bazı bitkilerin başka yan etkilerinide görebilirsin.Ödemler konusunda en zararsız şey bol bol su içemen olacaktır,zararı yok,risksiz..Çok dikkatli ol tatlım,sorun yaşamanı istemem Allah muahafaza..kendine dikkat et..:29:

tesekkur ederim canim uyarin icin. bitkilerle aram hep iyi olmustur. esim ev ev degil mubarek aktar gibi der yani oyle bilincsiz kullananlardan degilim az cok bitkileri taniyorum canim.
bana doktorum vitamin haplarini ve bitki caylarini ameliyattan iki hafta sonra tekrar kullanacagimi soylemisti.
yinede sali gunu kontrolum var tekrar soracagim icin rahat olsun tatlim:16: cicislerin hatrina degilmi beklerim

hayalimsin geçmiş olsun canım. 390 cc süperrr inşallah herşey yolunda gider ve hiç bir sorunla karşılaşmazsın canım.Ben ameliyatımı olalı 1 ay olacak bana da 350 cc takıldı.İki haftayı atlattıktan sonra çok rahatlamıştım. Seninde az kalmış canım az daha sabır:34:cicişlerimizle mutlu mutluuuu günlere inşallahhhh:92:

hayalimsin geçmiş olsun canım. 390 cc süperrr inşallah herşey yolunda gider ve hiç bir sorunla karşılaşmazsın canım.Ben ameliyatımı olalı 1 ay olacak bana da 350 cc takıldı.İki haftayı atlattıktan sonra çok rahatlamıştım. Seninde az kalmış canım az daha sabır:34:cicişlerimizle mutlu mutluuuu günlere inşallahhhh:92:

aminnn.tesekkur ederim tatlim.sana gecmis olsun gule gule kullan:16:11 ci gunum bayagi rahatladim agrim azaldi,basimda bir korse olayi obeni zorluyor:47:

gecmıs olsun cnm 390 cc cok ii olmustur emınım ben cesaret edemedım cok buyuk olur dıye bıde hıc yoktu gogusum yenı cıktım 300 cc aylın karanlıktı doktorumda yenı taburcu oldum sımdılık sargılar var ama cok mutluyum cok gzuel bır duygu gercekten bakıp bakıp duryorummm))

Back