- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
- Konu Sahibi Hayalimsi_n
anne gibi en değerli varlık sana destek oluyorsa ötesini boşver... insan daha ne ister ki. maddi yönden bile katkı yapıyormuş sana, daha ne olsun. zaten sen çalışır, annene yeni bilezikler alırsın. benim için de öp anneni olur mu ben de anneme çook değer veriyorum ama beni bu konuda aslaaaa anlamaz o nedenle paylaşamayacağım ailemle. bir de benim düştüğüm sıkıntıyı düşün. neyseki çalışıyorum. işte görüyorsun, herkesin derdi farklı yönde. inan ki senin durumunda olmayı tercih ederdim. param olmasaydı ama bana destek verecek bir ailem olsaydı. para sonradan da kazanılır, borç ödenir ama manevi destek olmadı mı, seni anlayacak biri olmadı mı zor, çok zor!
maliyeti iyiymiş. senin için zor olabilir şimdi ama zamanla halledersin canım, maddiyat çalışmayla doldurulacak bir boşluktur çünkü. hangi dr a olacaksın. mesut özcan demişsin, ist da olacağım demişsin?? mesut özcan bursa da ama???
maddi yönden çok zorlar cnm bu sefer geç olur o yüzden tabiki anneme daha iyilerini alırım oda baştan soğuk bakıyodu ama psikolojimi yıprattığını anlattım doğru sen çok çektin tamam kızım dedi tek onun olmasıda yetio benimde babam bilmicek mesela çok kızar ve ben utanırım mesut özcan fiyat bakımından indirim yapmıo en azından 500 düşük alsa bile rahatlarım o yüzden istanbulda yaptırıcam diyorum ama ordada kimsem yok hayırlısı artık araştırıcam cnm