- Konu Sahibi Hayalimsi_n
tesekkur ederim arzum cum aynen oyle oldu sekerim misil misil uyuyorum bir bakiyorum bi ses hemsire derinden nefes al deyip durdu uyutmadi ya ama nasil seker cok sicak bir insandi. yazmam mi hic hele kk nun melegine.cok yardimini gordum hatta birgun bana yazdigin yorumun beni okadar rahatlattiki oturup aglamistim sevincten.cok zor bir surecti benimkisi cok bekledim ameliyat tarihini benim zamanim oldu doktorun olmadi sonra ben izin alamadim kafam bir okadar karisikti ve cevremden destek moral veren yoktu.aman millet anlamasin derdi simdi ise okadar mutluyum.iyikide oldum.allah pisman etmesinOyy oyyy..arkadaşım ameliyatını olmuşturda odasında mışıl mışıl uyuyor,dinleniyordur innnşşşalllahhh...Dolu dolu,dimdik harika gögüsleri olmuştur arkadaşımınn..Geçmiş olsun tatlımm,kendini iyi hissedince yaz bize,merakla bekliyorum seni :118:
Allah olmak isteyen herkese nasip eder insallah.
daha gormedim memisleri cumaya gorecem.bir ara bluzun fermuarini indirdim baktim siki siki sarmislar azcik dekolte gorunuyor elledim hemen kapattim koybolacaklar sanki hala inanamiyorum ki
_kivi_ arkadastan haber yok sanirim umarim hersey guzel gecmistir