- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
kızlar boğazım şişmeye devam ediyor.1 haftadır antibiyotik kullanıyorum yanı sıra içmediğim ot çöp kalmadı.ne kadar şanssızım çok endişeliyim.ya bu seferde ertelenirse ameliyatım.:18:
Oyyy.. oyyyyyy...Kıyamam ben arkadaşıma..Nasıl yapsak nasılll....Msn den canlı baglantı nasıl olur....yadaaa..videoya alalım göndeririz sana..Hmmm...Yav sen gel ıstanbula hep beraber inşallah toplanır bir organizasyon yaparız yahuu...Hele yaz gelsinde.. Hele sen gelde yeterki bebegimmm...
canim ya gecmis olsun hem ben sana ne dedim pozitif dusun. hic bir sey olmayacak neden ertelensinki.hicte sanssiz degilsin birazcik bogazin agriyor gecerkızlar boğazım şişmeye devam ediyor.1 haftadır antibiyotik kullanıyorum yanı sıra içmediğim ot çöp kalmadı.ne kadar şanssızım çok endişeliyim.ya bu seferde ertelenirse ameliyatım.:18:
kızlar boğazım şişmeye devam ediyor.1 haftadır antibiyotik kullanıyorum yanı sıra içmediğim ot çöp kalmadı.ne kadar şanssızım çok endişeliyim.ya bu seferde ertelenirse ameliyatım.:18:
canim ya gecmis olsun hem ben sana ne dedim pozitif dusun. hic bir sey olmayacak neden ertelensinki.hicte sanssiz degilsin birazcik bogazin agriyor gecer
.evet arzum hakli hic bir sey alma ne antibiyatik ne bitki caylari.gecer gecer sicak tut kendini daha gunun var.
bende cok heycanliyim merakla bekliyorum ameliyatini guzel haberlerle gelisini sonracigima foto ekleyisini oy oyyyyy
cok garip ya tanimiyorum gormedim ama sizleri cok seviyorum
pazartesi günü yine doktora çıkacağım.çok garip birşey hiç olmamıştı daha önce .yanlız dün akşam KALEMciğim acaba stresten mi oluyor bu sende dedi.benimde aklıma takıldı.
ağrı yok yanma yok.sadece dilimin arka kısmında,boğazıma yakın yerde küçük küçük kabarcıklar var.inanın sıkıntıdan başım ağrıyor bugün.
ben ameliyat tarihine karar verdiğimde kar yoktu sadece soğuktu hava.şimdi dışarıya bakıyorum kar fırtınası var resmen.
aspirin ve yeşilçay içmiyorum Arzumcum.ama ıhlamur zencefil içiyorum.dezenfekte etsin boğazımı diye.umarım bir sorun yaşamam.haftaya bu ameliyatı olmuş olmak istiyorum.
çok geçmış olsun, tez zamanda iyileş
inşallah canım.dua edin bana ne olur.bende hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Bizde seni çok seviyoruz bebegim..Kalp kalbe karşıdır..Sen bize pozitif elektrik veriyorsun karşılıklı olarakta bizde sana tabikide..Umarım bir gün biryerlerde buluşur,tanışırız bebegimmm...canim ya gecmis olsun hem ben sana ne dedim pozitif dusun. hic bir sey olmayacak neden ertelensinki.hicte sanssiz degilsin birazcik bogazin agriyor gecer
.evet arzum hakli hic bir sey alma ne antibiyatik ne bitki caylari.gecer gecer sicak tut kendini daha gunun var.
bende cok heycanliyim merakla bekliyorum ameliyatini guzel haberlerle gelisini sonracigima foto ekleyisini oy oyyyyy
cok garip ya tanimiyorum gormedim ama sizleri cok seviyorum
Leylacıgımm..Pazartesi günü mutlaka doktora git ve ameliyat olacagını mutlaka söyle tamammı..Pastil kullanabilirsin bogazın için.Bence yeşilçayıda kullanma.Çünkü doktorum bitki çaylarının hepsini bana yasaklamıştı.Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah..Ben inanıyorum ameliyatın ertelenmeyecek canım,pozitif düşün,stres yapma..pazartesi günü yine doktora çıkacağım.çok garip birşey hiç olmamıştı daha önce .yanlız dün akşam KALEMciğim acaba stresten mi oluyor bu sende dedi.benimde aklıma takıldı.
ağrı yok yanma yok.sadece dilimin arka kısmında,boğazıma yakın yerde küçük küçük kabarcıklar var.inanın sıkıntıdan başım ağrıyor bugün.
ben ameliyat tarihine karar verdiğimde kar yoktu sadece soğuktu hava.şimdi dışarıya bakıyorum kar fırtınası var resmen.
aspirin ve yeşilçay içmiyorum Arzumcum.ama ıhlamur zencefil içiyorum.dezenfekte etsin boğazımı diye.umarım bir sorun yaşamam.haftaya bu ameliyatı olmuş olmak istiyorum.
Leylacıgımm..Pazartesi günü mutlaka doktora git ve ameliyat olacagını mutlaka söyle tamammı..Pastil kullanabilirsin bogazın için.Bence yeşilçayıda kullanma.Çünkü doktorum bitki çaylarının hepsini bana yasaklamıştı.Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah..Ben inanıyorum ameliyatın ertelenmeyecek canım,pozitif düşün,stres yapma..
evet tatlim kalp kalbe karsi. pozitif enerji verebiliyorsam ne mutlu bana.Bizde seni çok seviyoruz bebegim..Kalp kalbe karşıdır..Sen bize pozitif elektrik veriyorsun karşılıklı olarakta bizde sana tabikide..Umarım bir gün biryerlerde buluşur,tanışırız bebegimmm...
canim nasil oldun iyisin degilmi?tamam canım.moralimi yüksek tutuyorum.Evrene pozitif enerji yayıp ameliyatıma sağlam giriyorum.
evet tatlim kalp kalbe karsi. pozitif enerji verebiliyorsam ne mutlu bana.
insallah canim neden olmasin olurda yolum duserse istanbula seve seve.sen nasil oldun tatlim tam iyilesebildinmi hic bahsetmiyorsun ama ben merak ediyorum
canim nasil oldun iyisin degilmi?
ha söyle tatlim moralini yuksek tut stres yok kendini baska islere ver, dusunceleri dagit, isini gucunu yap ama kendini yormadan..beslenmene dikkat et bak ne diyecegim yapabiliyorsan manti yap køfte yap dolma yap børek falan yap at buzluga walla cok kolay oluyor.ilk bir iki hafta falan zorlanirsin kolaylik olur hem de bu aralar dusunmeye vaktin olmaz. bir tasla iki kus nasil heheh
İyiyim canım,gögüsler zaten bomba gibi ama karnım hala daha şişlikler ödemler var ve agrıyor yine.Tam olarak iyileşmedi yani..Zormuş yahu( Karın germe ameliyatını hiç düşünemiyorum yani..Çok daha kötüdür eminimki..
ay desene demek bayagi zormus ne kadar oldu olali daha tam iyilesmedi.arada bir dusunurdum ozaman ben hic dusunmeyeyim. yeter tam iyiles hele ugrasma artik oranla buranla kizacam valla eksigin yok fazlan var masallah diyeyim manken gibisin tatlim
iyilesirsin iyilesirsin canim bak ameliyata zimba gibi girecek ve cikacaksin takma kafana relax ol tatlim.sadece beslenmene dikkat et gribi cabuk atlatirsin. iyi etmissin bikti caylarini birakmakla.hep buralardayiz tatlim moral gaz bizdençok iyi fikirmiş tatlım.uğraşayım azıcık mutfakla:)
biraz daha iyiyim bugün.bitki çaylarını bıraktım.gargara yapıyorum sürekli.inşallah haftaya kadar düzelirim.zaten çok güzel moral veriyorsunuz bana.iyileşeceğim Allah izin verirse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?