- Konu Sahibi Hayalimsi_n
Mesajından hiç birşey anlayamadım canım:26:
eh kusura bakma artik konu memisler olunca hayatim heyacanlaniyorum anacim ondan cumleler bazen kit oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajından hiç birşey anlayamadım canım:26:
canım bayıldmmmm fotolara maşallahh çok güzel olmuşlar gerçekten=) ben 44kiloyum minyonum yaşımdan ufak gösteriyorum zaten boyum da 1.63 düşün yani=) oyüzden kocaman olmaları komik olur olabiliceği kadar büyük olsunlar ama doğal görünsünler yeter.çünkü aksi takdirde çok dikkat çekerim bikinilerle falan..kemiklerim saılıyo=) inşallah bende sonuçtan memnun kalırım senin kadar bir an önce olayım ameliyatımı dapaylaşıyım resimleri bende=)
Fındık fıstık ooo... Sensin fıstık oooo..Yorgan yastık oooo... Fıstıgım seninde az kaldı bebegim,heyecanla bekliyoruz
insallah en yakin zamanda leylacim da memisli olacakoyle bir sarki vardi yanlis hatirlamiyorsam
kızlar dün akşam kalem81 yazdı sayfasına görmediniz tabi :))))
ameliyat tarihimi öne çektim.allah nasip kısmet ederse bu sefer olacak olacakkkkkkk
Ne zaman? Ne zaman?
Kızlar dün akşam KALEM81 yazdı sayfasına görmediniz tabi :))))
Ameliyat tarihimi öne çektim.Allah nasip kısmet ederse bu sefer OLACAK OLACAKKKKKKK
insallah en yakin zamanda leylacim da memisli olacakoyle bir sarki vardi yanlis hatirlamiyorsam
Yani 6 şubatta olacak ameliyatın Ovv süpermiş yahuu..Hadi az kaldı seninde,sende hayallerine kavuşacaksın yani..Çok sevindim,herşey gönlünce olsunn...
çok çok teşekkür ederim canım .7 Şubat Salı günü bu arada.
1 gün daha bitti çok şükür:))
çok çok teşekkür ederim canım .7 Şubat Salı günü bu arada.
1 gün daha bitti çok şükür:))
evet evet tatlim simdi hatirladimEvet canım Ata Demirer in Avrupa Yakası dizisinde söyledigi bir parçaydı o Fındık,fıstık diyince o şarkısı aklıma geldi benimde
hadi inşallah hayırlısıyla, leylacım,
sen nerde olacaksın ameliyatı, istanbuldamısın,
leylaaaa gercekmi duyduklarim. nasil sevindim canim benim ya askolsun leyla en son ben duyuyorum ama neyse ya gercekten cok sevindim tatlim cok guzel bi haber. ay desene ben hissetmisim leyla da yakinda memisli olacak derken icime dogmus meger.
hem de 7 subat super ya.simdiden hayirli olsun bitanem cok guzel olacak cokkk.
kac cc olacak belki yazmissindir pek takip edemiyorum kac cc? kas altimi? nerde olacan?
Şehir dışından geleceğim canım,seninde 1 gün kaldı hadi hayırlısı inşallah)
Gerçek tatlım gerçek.İlk mesajları senin sayfana yazdık canım.
ameliyatını yaptırıp,kendi hayatına dönen arkadaşlarımın burada olmasını çok isterdim ayrıca.
395cc, high yuvarlak,dual plan,kas altı yöntemiyle olacak kısmet olursa,.
395cc..Yahu düz 400cc yapsın bence yani 395cc 5 cc den ne olur yani küsüratlı Şaka yapıyorum tabi,doktorun hangi büyüklügü tercih ederse tabi..Evett bakalım dual planda nasıl duracak bu boyuttaki bir protez..Leylacıgım bence kendine bir konu aç artık,oradan takip edelim seni.. Ne dersin zamanı geldi artık bence
vallahi çok korkuyorum yine olmayacak iptal olacak diye,sırf o yüzden konu açmak istemedim arzumcum.ameliyattan sonra açsak olur mu?
idare edin beni sizin konularınızı işgal ediyorum)
400 olsun tabi ki ya) dur ben gidince söyleyeyim doktorcuğuma:))))
Yahu ne olmaması,ne korkması..Aç konunu,önce kendin inanmalısın..Sen demiyormusun,yazmamışmısın olacak olacak diye..Hani o özgüven o..Ben senden böyle çekinme beklemezdim..Bende ameliyat tarihimi aldıgımda konumu açmıştım..Hem konunda ameliyat öncesi bazı yorumlar olmasıda bence güzel oluyor..Ameliyattan önceki yaşadıgın heyecanda olsun bence konunda,anı kalır Aç aç aç açç...Hadi bekliyoruzzz....
Seni mi kıracağım canım,açarım tabi.sen böyle destekledikten cesaret verdikten sonra hemen açılır o konu
Hehh..işte bu arkadaşım benim..Benim arkadaşlarım cesaretlidir..Öyle tedirginlik korku bilmezler..gözü karadır..Konuda açar aslanlar gibi ameliyatını olur gelirler.. Büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz konunun onaylanması..Bu heyecanlarının endişelerinin herşeyinin senin konun altında paylaşılması,yazılması,toplanması bence çok harika bir şey..Zaman sonra ilk yorumlarını bu endişelerini kendi konunda bulacak okuyacaksın..Belki duygulanacaksın,bu günlerin aklına gelecek..Başka kişilerin konularında aramayacaksın bu duyguarını..Ayy çok duygusalım..Murat boz kalamam arkadaş şarkısını dinliyorum ondan herhal... :13: