Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

en az kendi ameliyatim kadar sevindim canim.395 ooo guzel cc. dual plan nasil bak onu bilmiyorum ama degecek bu kadar beklemene hemde sahane olacak yapabiliyorsa 425 falan yapsin dolu dolu olsun buyuk durmaz uzun boylusun yakisir tatlima.istanbulda yaptiracan galiba.o dedigin arkadaslarda gelirler gelirler sen ameliyatini ol hele er gec gelirler.hatirlasana bende seni cok beklemistim:
az kaldi geriye sayim basladi gunun belli mutluluk yani basinda34:

ne korkusu bu hic aklina oyle seyler getirme gonlunu ferah tut pozitif ol gulumse hayata bak hayatta sana gulumsedi boyle bir sans verdi bunun burasinda iki haftacik var

he valla tatlimin arkadaslarida gozu karadir.bu cesaretide senin o guzel desteginden aliyorlar bunu unutma

ne korkusu bu hic aklina oyle seyler getirme gonlunu ferah tut pozitif ol gulumse hayata bak hayatta sana gulumsedi boyle bir sans verdi bunun burasinda iki haftacik var

biliyorum tatlım ben seninle sevindim, sende benimle.

425 cc beni aşar diye tahmin ediyorum.neden dersen alt dokuda 112 cc varmış yanlış hatırlamıyorsam.bu durumda 112+395=507cc yapıyor

gerçi doktorumuz ameliyat sırasında deneyip karar veriyormuş bakalım kaç cc olacak bilemiyorum.çok heyecanlıyım.

bu arada Arzumun Şubatın 14 ünde 1. senesi doluyor.inşallah bende 1 haftalık olacağım.bir pasta keseriz artık değil mi?

İnşallah tatlım valla ne güzel olur Şööyleee kocaman çikolatalı karamelli yada frambuazlı bir pasta güzel olurdu yemin ederimm...Hangi hastanede olucan kız ameliyatını,bilelimde belki geliriz yanına..

İnşallah tatlım valla ne güzel olur Şööyleee kocaman çikolatalı karamelli yada frambuazlı bir pasta güzel olurdu yemin ederimm...Hangi hastanede olucan kız ameliyatını,bilelimde belki geliriz yanına..

franbuazlı olsun bayılırımmmm:))))
Ataşehir Estethica canım buyrun gelin beklerim

aaa süper valla, evet evet kutlayalım .:)))))
benim de 11. günümü kutlamış oluruz, (kendime de pay çıkartmasam olmaz.))) (alt mesajlarda frambuazlı pastayı okudum ya, ondan :)

konu açmadın ya, seni takip etmekte zorlanıyorum. topiklerde dolaşıyorsunn bakıyorum.
leylacım, sana özelden de yazdım ama, sorularımın bir kısmı burada yazıyormuş. üşenmeyip diğerlerine de cevap verirsen sevinirim.
hadi bakalım, büyük cclerde dolaşıyorsun , ol şu ameliyatını da konu aç, resim paylaş tatlım. tüm ayrıntıları istiyorum ona göre.

konumu açtım yaprakçım ama onaylanmadı henüz.eve geldiğimde hemen pc yi açıyorum.ara ara gelip gidip bakıyorum ne yapıyor bizim kızlar diye.hatta yabancı sitelerden öncesi sonrası resimlere de bakıyorum.

bende şu an asimetri durumu var.umarım ve inşallah ameliyattan sonra çok farkedilmez.ayrıntılar yakında:)))))

leylacım hadi bakalım ameliyat ayrıntılarını merak eden ve bekleyen çok kişi olacak.... gün be gün yazarsın artık nasıl olduğunu... sen bir gir ameliyatına mutluluğunu hep birlikte paylaşacağımız günler de olacak

o doktorun bilecegi bir is ama sen yinede belirt vucudunun alacagi kadar ona gore hazirlanir hem aradaki fark cok degil sadece 25 cc.
ileri asamalarda 25 lik gidince yerine saglam 400 cc kalir.
aa oylemi demek bir yil ha nice nice yillara hep beraber gireriz saglikla insallaahhh

sizlere bu kadar heyecanlanan ben kendi günüm geldiğinde ne yaparım acaba? son gece uyuyamam herhalde. son hafta evde duramam kendimi parklara bahçelere atarım. evde yuvarlanır, sokakta toparlanırım. kendimi işe güce veririm her zamankinden çok. güzel yemekler yaparım, heyecanımdan, içimde volkanlar patlatırım. titrerim, duygulanırım, azalırım, çoğalırım, bir garip olurum.....
her şey istediğin gibi olur inş canım.

amin canım aminnn inşallah.aynen öyle havai fişek gibi patlıyorum kaç gündür sorma...

Yahu ben ameliyat olamama ragmen ameliyat olacak birinin günü yaklaşınca yada ameliyat gününde bile o kadar heyecanlanıyorumki..Sanki ben tekrar ameliyata girecekmişim gibi oluyorum..Bu gün Hayalcihücreler arkadaşımızla telefonda konuşurken bile heyecandan sesim titredi yahu..Bana bu kadar heyecan ne o zaman :)) Yani sizin bu kadar heyecanlı olmanız gayet normal oluyor bu durumda..

aaa süper valla, evet evet kutlayalım .:)))))
benim de 11. günümü kutlamış oluruz, (kendime de pay çıkartmasam olmaz.))) (alt mesajlarda frambuazlı pastayı okudum ya, ondan :)

aaa bana çok yakın, ajandama yazıyorum, mutlaka gelmeye çalışacağım, saat kaçta,

franbuazlı olsun bayılırımmmm:))))
Ataşehir Estethica canım buyrun gelin beklerim

Kız Leylaa... Hastane odan bayagı bir şenlikli olacak gibi duruyor valla...Keramet sendemiii...frambuazlı patadamııı..anlamadım ama valla eger denk getirirde gelebilirsek şahane olacak yahu...Kalemimde gelsin...

aaaa yeter ama kiskaniyorum benim canimda gelmek pasta yemek istiyorrr

Oyyy.. oyyyyyy...Kıyamam ben arkadaşıma..Nasıl yapsak nasılll....Msn den canlı baglantı nasıl olur....yadaaa..videoya alalım göndeririz sana..Hmmm...Yav sen gel ıstanbula hep beraber inşallah toplanır bir organizasyon yaparız yahuu...Hele yaz gelsinde.. Hele sen gelde yeterki bebegimmm...

Kız Leylaa... Hastane odan bayagı bir şenlikli olacak gibi duruyor valla...Keramet sendemiii...frambuazlı patadamııı..anlamadım ama valla eger denk getirirde gelebilirsek şahane olacak yahu...Kalemimde gelsin...

kızlar boğazım şişmeye devam ediyor.1 haftadır antibiyotik kullanıyorum yanı sıra içmediğim ot çöp kalmadı.ne kadar şanssızım çok endişeliyim.ya bu seferde ertelenirse ameliyatım.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…