• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

Hayalimsin sayfanı işgal ediyoruz arkadaşım ama konum açılmadı.sanırım Yağmurluk ameliyat olduktan sonra açacak.

Kalemim canım arkadaşım,
ne güzel anlatmışsın duygularımı.işte bende ameliyat masasına yatana kadar inanmayacağım galiba.çok bekledim biliyorsunuz.Allahım hayırlısıyla nasip kısmet eder inşallah.
bu arada ayın 20 sinden beri yüzümdeki tebessüm hiç gitmedi.düşündükçe mutlu oluyorum,olunca :27: olurum herhalde ;))))

inanıyorum tatlım herşey çok güzel olacak Allahın izni keremiyle :16:

askolsun tatlim nedemek senin sayfan. benim sayfam senin sayfandir istedigini yazabilirsin yeterki canim arkadasimin mutluluk dolu gunlerini goreyim:16:.hele sen bi memisli ol kiyidan koseden elle yuzundeki tebessum u gor anlatimaz bisey.:27:

hadi az kaldı, stres yapmak, moral bozmak yok. ameliyat göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaten, 3-5 gün de sıkınıtısı çekilecek artık.

ben de yarın önden açılan pijama sweatshirt gibi bir şeyler almaya çıkıcam.

benim de kaldı 19 gün...

leyladan sonra sira sende canim az kaldi oh oh:32:

hihi anladim tatlim yag alinan yer agriyor.evet sana birazcik zaman gerekiyor.dilegim bir an once tam iyilesmen kiyamam kuzuma:16:

Oyy..Oyyyn canım benimm,sizlerden böyle sevgi dolu mesajlar gelince eriyip bitiyorum ben zaten ;)) Tekrar bir yag aldırma operasyona gerek kalmıyor dogrusu.Hem bu daha acısız bir yöntem..devam devamm..:9: Gönlü güzel,yüregi güzel arkadaşım benim..Herşey gönlünce olsuuuunnnnn....:16:

Oyy..Oyyyn canım benimm,sizlerden böyle sevgi dolu mesajlar gelince eriyip bitiyorum ben zaten ;)) Tekrar bir yag aldırma operasyona gerek kalmıyor dogrusu.Hem bu daha acısız bir yöntem..devam devamm..:9: Gönlü güzel,yüregi güzel arkadaşım benim..Herşey gönlünce olsuuuunnnnn....:16:

aynen katılıyorum arkadaşıma :16:

kiz ben sen degilimki simartma beni ucarsam inmem ha. iki tanede cokkk guzel parasutum var kaybolur giderim:1: he senin yaglar erisin e peki ya benim yaglar ne olacak:52:
aa yeter ama dilim damagim kurudu seni ovmekten, hayatimda seni ovdugum kadar kimseyi ovmedim:19: saka saka canim benim saydiklarim az bile hakediyorsun kk guzel hizir :16:melegi optum

valla geçmek bilmiyor zaman, ben işin meme kısmında değilim de, ağız tadıyla ameliyattan sonra olmayacaklar diye alışveriş yapamıyorum karar verdiğimden beri, yani yaklaşık 3 aydır :1:

bilirim canim bende yapmamistim hala push op sutyenler alamadim gitti. onceleri uc ay tamamlansin sporcu sutyenimden kurtulayim sonra dedim iki haftadirda hic vaktim yok.ameliyati ol alisveris kolay hem tasarruf diye buna derler 3 ay:9:

kiz ben sen degilimki simartma beni ucarsam inmem ha. iki tanede cokkk guzel parasutum var kaybolur giderim:1: he senin yaglar erisin e peki ya benim yaglar ne olacak:52:
aa yeter ama dilim damagim kurudu seni ovmekten, hayatimda seni ovdugum kadar kimseyi ovmedim:19: saka saka canim benim saydiklarim az bile hakediyorsun kk guzel hizir :16:melegi optum

Yahu az daha dişini sıksan ne olur,iki kilo fazlalıgım daha var....deeerrrmiiişşimmm :9::9: Sagol canım benim,bende seni öpúyorum..Yeni fotoları hala beklemekteyiz,unutmadık,unutmayacagız..:34::54:

valla geçmek bilmiyor zaman, ben işin meme kısmında değilim de, ağız tadıyla ameliyattan sonra olmayacaklar diye alışveriş yapamıyorum karar verdiğimden beri, yani yaklaşık 3 aydır :1:

Canım alma vallaha.Ameliyattan sonra dünya serveti çöpe attım.Hee üzüldümmü,hayır üzülmedim ama israf işte..Ameliyattan sonra o kadar çok alacagın şeyler olacakki paraları onlara ayır bence :34:

sabret canım. ameliyattan sonra o keyifle herşeyi almak isteyeceğiz zaten. ben de mümkün olduğu kadar bir şey almamaya gayret ediyorum. biliyorum ki para harcayacağım biraz daha fazla. :17:
bu arada, bendeki zaman geçiyor. sanırım geçmeyen sadece son bir kaç hafta ve son günler.

valla ben dün dayanamayıp bir iki tişört aldım :1: bir beden büyük aldım tabii ki de. ama geçen hafta tatile hollandaya gitmiştim, caaanım sütyenler 3-5 euroya düşmüş indirimde, onlardan alamadım ya, içimde kaldı :(

benim kaldı 17 gün... senin ne zamandı?

sabret canım. ameliyattan sonra o keyifle herşeyi almak isteyeceğiz zaten. ben de mümkün olduğu kadar bir şey almamaya gayret ediyorum. biliyorum ki para harcayacağım biraz daha fazla. :17:
bu arada, bendeki zaman geçiyor. sanırım geçmeyen sadece son bir kaç hafta ve son günler.

valla ben dün dayanamayıp bir iki tişört aldım :1: bir beden büyük aldım tabii ki de. ama geçen hafta tatile hollandaya gitmiştim, caaanım sütyenler 3-5 euroya düşmüş indirimde, onlardan alamadım ya, içimde kaldı :(

benim kaldı 17 gün... senin ne zamandı?

daha güzellerini bulmak için arayışta olacaksın. biraz daha pahalısı gözüne gelmeyecek. dikkat et, ameliyat oldum, uçuyoruuuum derken fazla fazla harcama. :44:
bunu çok yazdım ama yeniden hatırlatayım madem. ameliyatım yaz ortasında. sıkıntıdan örgü örüyordum bu ara. o da bıktırdı. bugün itibariyle örgü de bitti benim için. inş tabi... :1: bugün ördüğüm atkı 2 metreden fazla olmuş. :6:

2 metre atkı süpermiş, çok güldüm :1:

benim aslında büyük memeler için şimdikinden fazla çamaşır ve kıyafetim var, aç gözlülük işte naparsın. doktora da 2 sene önce kullandığım iyi ölçü bir sütyenimi götüreceğim ölçü olarak. eski halinden daha büyük olursa rahatsız eder gibime geliyor. bakalım geçmiyor ki zaman görsek şu sonucu küçük yada büyük her ne olacaksa artık.

kaldı 17 gün...

daha güzellerini bulmak için arayışta olacaksın. biraz daha pahalısı gözüne gelmeyecek. dikkat et, ameliyat oldum, uçuyoruuuum derken fazla fazla harcama. :44:
bunu çok yazdım ama yeniden hatırlatayım madem. ameliyatım yaz ortasında. sıkıntıdan örgü örüyordum bu ara. o da bıktırdı. bugün itibariyle örgü de bitti benim için. inş tabi... :1: bugün ördüğüm atkı 2 metreden fazla olmuş. :6:

bilirim canim bende yapmamistim hala push op sutyenler alamadim gitti. onceleri uc ay tamamlansin sporcu sutyenimden kurtulayim sonra dedim iki haftadirda hic vaktim yok.ameliyati ol alisveris kolay hem tasarruf diye buna derler 3 ay:9:

Hayalimsin canıımm nasılsın:34: hadii yeni resimler ekle merak ediyorum. Ben de yeni resimler ekleyeceğim bir kaç güne kadar:16:

Hayalimsin canıımm nasılsın:34: hadii yeni resimler ekle merak ediyorum. Ben de yeni resimler ekleyeceğim bir kaç güne kadar:16:

iyiyim tatlim hemde cok iyiyim oyle bir kosusturmaca icindeyim ki sorma.ameliyat oldugumu unuttum bile. sadece hala istedigim yumusaklikta degiller onada biraz zaman gerekiyormus.
dun giremedim vallaha aklim burda kaldi
sen nasil sin hersey yolundami?:16:

Günaydın güzelcikler:)))

dün gece bende giremedim misafirim vardı.dediğin gibi bağımlılık oluyor kk.özlüyor insan:)))

2 metre atkı süpermiş, çok güldüm :1:

benim aslında büyük memeler için şimdikinden fazla çamaşır ve kıyafetim var, aç gözlülük işte naparsın. doktora da 2 sene önce kullandığım iyi ölçü bir sütyenimi götüreceğim ölçü olarak. eski halinden daha büyük olursa rahatsız eder gibime geliyor. bakalım geçmiyor ki zaman görsek şu sonucu küçük yada büyük her ne olacaksa artık.

kaldı 17 gün...

ben de buna çok güldüm. önce göğüs ameliyatla uygun bir boyuta ulaştırılır, sonra ona uygun sütyen alınır. bence götürme. doktor tuhaf karşılar.

Back