• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

iyilesirsin iyilesirsin canim bak ameliyata zimba gibi girecek ve cikacaksin takma kafana relax ol tatlim.sadece beslenmene dikkat et gribi cabuk atlatirsin. iyi etmissin bikti caylarini birakmakla.hep buralardayiz tatlim moral gaz bizden:34:

kk ya girince helede sizlerle konuşunca moralim tavan yapıyor.15 gün sonra resimlerimi koyup sizden yorum bekleyeceğim zamanları iple çekiyorum :52:

Aralıgın 15 inde ameliyat olmuştum..Yok düşünme bence zor yahu.Bende zorda mecbur kalmadıgım sürece daha düşünmem yani..Ameliyat sonuçta kolay olurmu hiç..Sagol canım,bencede manken gibiyim,yeter..Eşim komplekse giriyor :34:

zordur elbette ameliyat kolay olurmu tatlim. bir bucuk ayi gecmis demekki yavas yavas duzeliyor meme estetigine nazaran.sende dikis yerlerimi var yoksa deliklermi acildi nasil oluyo?
hahah zavallilar dusmusler bizim gibilerin ellerine vay hallerine benimkide bi acaiplesti:1::52:

insallahh tatlim foto lari dort gozle bekliyorum.sayili gun cabuk gecermis ki bir haftan kaldi hmm geriye sayim basladi heyacanlandim:17:

artık nasıl stresli bi arkadaşın varsa regl de olmayı başardı.

aslında stres yapmıyor gibi hissediyorum ama demekki içten içe yapıyorum.vücutta tepki veriyor işte.

[olacak olacak dedin ve oldu:52:[/B]

dualarım ve hayallerim gerçek oluyor,çok bekledim bu günün gelmesi için,

hadi az kaldı, stres yapmak, moral bozmak yok. ameliyat göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaten, 3-5 gün de sıkınıtısı çekilecek artık.

ben de yarın önden açılan pijama sweatshirt gibi bir şeyler almaya çıkıcam.

benim de kaldı 19 gün...

aslında stres yapmıyor gibi hissediyorum ama demekki içten içe yapıyorum.vücutta tepki veriyor işte.

hadi az kaldı, stres yapmak, moral bozmak yok. ameliyat göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaten, 3-5 gün de sıkınıtısı çekilecek artık.

ben de yarın önden açılan pijama sweatshirt gibi bir şeyler almaya çıkıcam.

benim de kaldı 19 gün...

:1:19 gün olunca daha bi rahat oluyor insan tabi;))))

seni de göreceğiz inşallah.bende sana stres yapma dicem :1:

çok heyecanlıyım, mutluyum,inan yerimde duramıyorum :52:

biliyor musun herşeyimi çok önceden aldım ama bir türlü bavulumu hazırlamaya elim gitmedi.ne kadar tırsık bir insanmışım.ameliyattan korkmuyorum,iptal olacak diye ödüm kopuyor ya.:50:

pek heyecanlı görüyorum seni, negatif enerji yayma öyle yok iptal olursa falan diye, karma marma işleri karışık zart diye iptal oluverir sen böyle düşünmeye devam edersen Allah korusun :1:

hazırla çantanı, alt tarafı bi pijama bi çamaşır, dursun çantan kenarda.

sen memesizler grubundansın sanırım, benim silikonlu arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla memesizlerle memesi sonradan bozulanların ameliyat öncesi ve sonrası tepkileri çok farklı. memesizler çok daha stresli ve heyecanlı oluyor, fazla sıkma kendini, bunu saç rengini değiştirmek yada makyöze gitmek gibi düşün. ufak bir değişiklik yapacaksın o kadar. stres vücut tepkilerinde de farklılık yaratır, bu da ameliyat ve iyileştirme sürecini etkiler. o yüzden iptal olur mu gibi negatif düşünceleri at kafandan, ameliyata ne kadar rahat ve kasmadan girersen o kadar rahat çıkarsın. henüz memeleri yaptırmadım ama geçmişte gereğinden fazla ameliyat geçirmiş biri olarak naçizane tavsiyem :1:

:1:19 gün olunca daha bi rahat oluyor insan tabi;))))

seni de göreceğiz inşallah.bende sana stres yapma dicem :1:

çok heyecanlıyım, mutluyum,inan yerimde duramıyorum :52:

biliyor musun herşeyimi çok önceden aldım ama bir türlü bavulumu hazırlamaya elim gitmedi.ne kadar tırsık bir insanmışım.ameliyattan korkmuyorum,iptal olacak diye ödüm kopuyor ya.:50:

pek heyecanlı görüyorum seni, negatif enerji yayma öyle yok iptal olursa falan diye, karma marma işleri karışık zart diye iptal oluverir sen böyle düşünmeye devam edersen Allah korusun :1:

hazırla çantanı, alt tarafı bi pijama bi çamaşır, dursun çantan kenarda.

sen memesizler grubundansın sanırım, benim silikonlu arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla memesizlerle memesi sonradan bozulanların ameliyat öncesi ve sonrası tepkileri çok farklı. memesizler çok daha stresli ve heyecanlı oluyor, fazla sıkma kendini, bunu saç rengini değiştirmek yada makyöze gitmek gibi düşün. ufak bir değişiklik yapacaksın o kadar. stres vücut tepkilerinde de farklılık yaratır, bu da ameliyat ve iyileştirme sürecini etkiler. o yüzden iptal olur mu gibi negatif düşünceleri at kafandan, ameliyata ne kadar rahat ve kasmadan girersen o kadar rahat çıkarsın. henüz memeleri yaptırmadım ama geçmişte gereğinden fazla ameliyat geçirmiş biri olarak naçizane tavsiyem :1:

1-tamam canım evrene pozitif enerji yayıyorum o zaman.:9:
2-bu akşam işten eve gidince ilk işim çantamı hazırlamak :1:
3-19 gün sonra ameliyat olacak arkadaşa tam destek olunacak :16:
4-artık geri sayıma tam manasıyla başlanacak:52:

Son düzenleme:
zordur elbette ameliyat kolay olurmu tatlim. bir bucuk ayi gecmis demekki yavas yavas duzeliyor meme estetigine nazaran.sende dikis yerlerimi var yoksa deliklermi acildi nasil oluyo?
hahah zavallilar dusmusler bizim gibilerin ellerine vay hallerine benimkide bi acaiplesti:1::52:

Yok canım dikiş yeri yok..Küçük nokta gibi bir iz var,oradan girilmiş.Orası acımıyor zaten,yag alınan,çekilen bölgede acı var.Ama şükür ilk zamanlara göre daha iyiyim tabi.Eminimki zamanla daha iyi olacak..Zamannn..zamann...zamann...:31:

oooo, sen geri sayıma bile başlamadın mı henüz? neler duyuyorum :1:

hadi leylacım yarın itibari ile 1 haftadan geriye düşüyoruz,herşey güzel olacak,kendin için yaptığın en iyi şey olacağına eminsin..hepimiz korkuyorduk,benim 2007 de 2008 de ameliyat olmadan önceki yazıalrımı okudum,gülmewkten öldüm,hepimiz aynı süreçlerden geçtik ve inan ben de ameliyat olamayacağım ,birşeyler olacak iptal olacak diye düşünüyordum,hatta ameliyat günü bile sedye gelene kadar aynı düşünce vardı,ama bak hiçbir şey iptal olmadı ve sağlıklı bir şekilde uyudm ve uyandım..sen de rahat bir uykuya gözlerini kapatacaksın ve gözlerini açtığında artık farklı bir leyla olacak..çok heyecanlısın biliyorum,ama inan keyifli heyecanlar bunlar..Ameliyat kavramı stres yüklkü bir kavram,ama ne kadar rahat hissederek girersen amelityatına o kadar rahat uyanıyorsun,naci bey zaten işinde çok iyi.İnan uykudan uyanır gibi uyanacaksın,belki birazcık üşüyebilirsain çünkü hava soğuk... hadi bakalım ne zaman istersen bizler buralardayız,hep destek olacağız sana herşey çok güzzel olacak inan buna

hadi leylacım yarın itibari ile 1 haftadan geriye düşüyoruz,herşey güzel olacak,kendin için yaptığın en iyi şey olacağına eminsin..hepimiz korkuyorduk,benim 2007 de 2008 de ameliyat olmadan önceki yazıalrımı okudum,gülmewkten öldüm,hepimiz aynı süreçlerden geçtik ve inan ben de ameliyat olamayacağım ,birşeyler olacak iptal olacak diye düşünüyordum,hatta ameliyat günü bile sedye gelene kadar aynı düşünce vardı,ama bak hiçbir şey iptal olmadı ve sağlıklı bir şekilde uyudm ve uyandım..sen de rahat bir uykuya gözlerini kapatacaksın ve gözlerini açtığında artık farklı bir leyla olacak..çok heyecanlısın biliyorum,ama inan keyifli heyecanlar bunlar..Ameliyat kavramı stres yüklkü bir kavram,ama ne kadar rahat hissederek girersen amelityatına o kadar rahat uyanıyorsun,naci bey zaten işinde çok iyi.İnan uykudan uyanır gibi uyanacaksın,belki birazcık üşüyebilirsain çünkü hava soğuk... hadi bakalım ne zaman istersen bizler buralardayız,hep destek olacağız sana herşey çok güzzel olacak inan buna

Hayalimsin sayfanı işgal ediyoruz arkadaşım ama konum açılmadı.sanırım Yağmurluk ameliyat olduktan sonra açacak.

Kalemim canım arkadaşım,
ne güzel anlatmışsın duygularımı.işte bende ameliyat masasına yatana kadar inanmayacağım galiba.çok bekledim biliyorsunuz.Allahım hayırlısıyla nasip kısmet eder inşallah.
bu arada ayın 20 sinden beri yüzümdeki tebessüm hiç gitmedi.düşündükçe mutlu oluyorum,olunca :27: olurum herhalde ;))))

inanıyorum tatlım herşey çok güzel olacak Allahın izni keremiyle :16:

ee ne guzel iste canim amelita kadar reglin bitmis olur ameliyatin ilk iki haftasi bide onlan ugrasmassin.biliyorum tatlim cok bekledin ve en guzel memisleri de hakettin.cok guzel olacaklar:34:

Yok canım dikiş yeri yok..Küçük nokta gibi bir iz var,oradan girilmiş.Orası acımıyor zaten,yag alınan,çekilen bölgede acı var.Ama şükür ilk zamanlara göre daha iyiyim tabi.Eminimki zamanla daha iyi olacak..Zamannn..zamann...zamann...:31:

hihi anladim tatlim yag alinan yer agriyor.evet sana birazcik zaman gerekiyor.dilegim bir an once tam iyilesmen kiyamam kuzuma:16:

Back