- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
bu ne guzel bir haber canim cok sevindim. hadi canim guzel haberlerle gelbir gorsen ben ve ikizlerim cok kaynastik sanki yillardir berabermisiz gibi
inşallah canım boğaziçi hastanesindede olabilirim daha bakınıyorumçok sevindim kaynaşmanıza keşke albüm yapsanda görsek senin ikizleride
inşallah canım boğaziçi hastanesindede olabilirim daha bakınıyorumçok sevindim kaynaşmanıza keşke albüm yapsanda görsek senin ikizleride
hakkinda hayirlisi olsun canim icine sinecek bir doktor bul hadi bakalim bekliyorumyaptim canim albumu gormedinmi sen.
ayyy inş canım bide size bişi sorcam ben şu kız kadar istiyorum kaç cc olması lazım
valla sekerim ben daha kendi olcumu bilemedim gitti kizin kini hic bilemeyecemama doktorumuzun kesin bir fikri vardir
Defne hanımla görüş mutlaka,hadi güzel naberlerini bekliyoruz inşallah...inşallah canım boğaziçi hastanesindede olabilirim daha bakınıyorumçok sevindim kaynaşmanıza keşke albüm yapsanda görsek senin ikizleride
valla sekerim ben daha kendi olcumu bilemedim gitti kizin kini hic bilemeyecemama doktorumuzun kesin bir fikri vardir
Senin gögüsler 90cc... ben biliyorum..
hakkinda hayirlisi olsun canim icine sinecek bir doktor bul hadi bakalim bekliyorumyaptim canim albumu gormedinmi sen.
görmedimmm ama hemen bakıyorummm canım bende aynı şekilde içime sinen istiyorum ve şuana kadar bulamadım :26: ama arayışa devam
Defne hanımla görüş mutlaka,hadi güzel naberlerini bekliyoruz inşallah...
ya bende işte boyut olarak o kızınkiler kadar istiyorum 300 takılsa olurmu acaba :26: tamam canım bu defne hanımın soy adı ne peki?
D.r.Defne Erkara canım.Zaten Bogaziçi Tıp Merkezinin internet sitesine gir,meme estetigini tıkla,üstte Ekibimiz çıkacak,onuda tıkla,doktorun bilgilerini bulabirsin orada,Bogaziçi Tıp Merkezindeki bütün doktorların bilgileri var
Defne hanımla görüş mutlaka,hadi güzel naberlerini bekliyoruz inşallah...
aa nasil bildin tatlim ya
Canımcım yeni fotolar ekledim baksanız ya
woow super gorunuyorlar cok begendim tatlim.bir kayboldun ama gelisin muhtesem oldu
Canımcım yeni fotolar ekledim baksanız ya
Maşallah. Gerçekten çok güzel olmuşlar. Resimlere bayıldım. Güle güle kullan tatlım.
Sorma canımm bu aralar çok yoğunum fırsat buldukça giriyorum ama özlüyorum sizleri
kızlar ben de meme büyültme ameliyatı olmak istiyorum bu siteyi gördüm hemen üye oldum ama bazı şeylerde acemiyim doktor sormak için konu açmak istedim denetimden sonra açılacak gibi bir şey çıktı hala görünürde yok sizlerin bana önerebileceği ankarada bir doktor var mı acaba bir de resim ekledim diyorsunuz ama ben o resimleri göremiyorum nasıl açılıyor nerden buluyorum
Sorma canımm bu aralar çok yoğunum fırsat buldukça giriyorum ama özlüyorum sizleri
tam hayalimdek, boyutne diyebilirimki maşallah nazar değmez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?