• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

Zaman sadece birazcık zaman..demiş Minik Serçe...Çok dogru söylemiş..Herşey güzel olacak bebegimm..Çok güzel olacak hadi yaz gelsin artıkkk...:52::62:

aynen melegim simdiden hersey guzel hmm yaz evet daha dahada guzel olacak.:34: unutmadan ben platese ne zaman baslayim iki hafta sonra uc ay olacak.gecen kontrolum vardi ve ben unuttum sormayi ben. iki hafta sonra baslayim diyorum ne dersin

kararımı verdim. naci bey yapacak ameliyatımı, bu yaz. tam tarihi buradan yazmak istemiyorum, ameliyat olur olmaz ve kendime gelir gelmez tüm ayrıntılar ile kk da olacağım canım. dual plan ve damla protez olacak. :10:
ekledim demişsin ama eklememişsin canım ya. ben seni ekleyeyim madem :3:
simdiden hayirli olsun canim yaza ne kaldi burda gunler su gibi akiyor bir bakmissin yarin ameliyat:32:dolu dolu olsun yaptigina degsin kac cc olacak.
insallah insallah hakkinda hayirlisi olsun kk (yuvamiz) da paylasirsin
boyle guzel haberleri almak beni nasil sevindiriyor anlatamam.herkes bu mutlulugu yasar insallahhh aminnnnn

aynen melegim simdiden hersey guzel hmm yaz evet daha dahada guzel olacak.:34: unutmadan ben platese ne zaman baslayim iki hafta sonra uc ay olacak.gecen kontrolum vardi ve ben unuttum sormayi ben. iki hafta sonra baslayim diyorum ne dersin

Bence uygun olur :34: Zaten plates hocanada durumdan,bahsedersin yine ona göre bazı hareketleri yaptırmaz belki.Ama bence zamanı geldi artık,haydi spora...:4:

simdiden hayirli olsun canim yaza ne kaldi burda gunler su gibi akiyor bir bakmissin yarin ameliyat:32:dolu dolu olsun yaptigina degsin kac cc olacak.
insallah insallah hakkinda hayirlisi olsun kk (yuvamiz) da paylasirsin
boyle guzel haberleri almak beni nasil sevindiriyor anlatamam.herkes bu mutlulugu yasar insallahhh aminnnnn

300 civarı olacak. uygun olanı naci bey bilir zaten. küçük olmasın ama çok büyük de olmasın dedim.
şaka maka geçiyor zaman. daha hızlı aksa fena olmaz :30:

Bence uygun olur :34: Zaten plates hocanada durumdan,bahsedersin yine ona göre bazı hareketleri yaptırmaz belki.Ama bence zamanı geldi artık,haydi spora...:4:

ama ben evde yapmayi dvd alip aynisini yapmayi dusunuyordum.. aslinda gidip uzmanindan ogrenmek en iyisi lakin hic vaktim yok:50:
sen nasil oldun gecen kontrole gidecektin hersey yolundami:16:

300 civarı olacak. uygun olanı naci bey bilir zaten. küçük olmasın ama çok büyük de olmasın dedim.
şaka maka geçiyor zaman. daha hızlı aksa fena olmaz :30:

sanslisin canim en iyi doktorlardan birine olacan cok duydum naci beyin ismini.umarim hersey istedigin gibi olur. cok iyi bilirim zaman hic gecmez.ben ha oldum olacam derken tam 6 ay bekledimzate beklemek insani cok yipratiyo hem kafa karisikligi stres oluyo bu gibi islerde uzatmayacan.

ama ben evde yapmayi dvd alip aynisini yapmayi dusunuyordum.. aslinda gidip uzmanindan ogrenmek en iyisi lakin hic vaktim yok:50:
sen nasil oldun gecen kontrole gidecektin hersey yolundami:16:

Olsun canım sen sporunu yapta evde yap.O zaman kendini zorladıgın yerde bırakırsın,kendi kendinin doktoru olacaksın artık..Anlarsın zaten canım benim...
Evet salı günü kontrolüm vardı.Herşey yolunda çok şükür.15 gün sonra tekrar sesledi,görmek istedi :34:

ahahaha burun kıvır ha, konuşana bak :1:

ay boşluktan be canım, iş yok güç sayıp duruyorum işte.
neyse haftaya seyahate çıkıyorum, bi 10 gün farketmeden geçicek, sonra da ufaktan hazırlanmaya başlarım. 15inde geçicem istanbula, o 3 gün de kolay geçer gezip tozmaktan. ameliyattan sonraki durumumu bilemediğim için 3 güne neler sığacak neleeeer :1:

Kız sen böyle sayarsan günler geçmezki..Gün gün degil haftalık say bari..Hatta aklına gelince umursamıyormuş gibi davran..burun kıvır..:51:

ahahaha burun kıvır ha, konuşana bak :1:

ay boşluktan be canım, iş yok güç sayıp duruyorum işte.
neyse haftaya seyahate çıkıyorum, bi 10 gün farketmeden geçicek, sonra da ufaktan hazırlanmaya başlarım. 15inde geçicem istanbula, o 3 gün de kolay geçer gezip tozmaktan. ameliyattan sonraki durumumu bilemediğim için 3 güne neler sığacak neleeeer :1:

Vayss..canım levente de beklerim seni..Ben günleri dolu dolu geçirtirim sana ;)

sanslisin canim en iyi doktorlardan birine olacan cok duydum naci beyin ismini.umarim hersey istedigin gibi olur. cok iyi bilirim zaman hic gecmez.ben ha oldum olacam derken tam 6 ay bekledimzate beklemek insani cok yipratiyo hem kafa karisikligi stres oluyo bu gibi islerde uzatmayacan.

yıllardır yıpranmışım, bu imkana bu kadar yakınken biraz da bekleyeyim, bu bekleme zamanı diğer zamanlar gibi mahvetmiyor insanı. sadece zamanın daha hızlı akmasını istiyorsun. nasıl ki siz ameliyat olduktan sonra ödemlerin geçmesini, ameliyat sütyenini çıkarmayı bekliyosunuz ya, onun gibi bir şey tahminimce. beklemesi bile güzel ;)

sevgili hayalimsin, topikini yeni okudum, okudukça yaşadıkların beni çok heyecanlandırdı. sanki kendim olmuş gibi hissettim, ve senin adına çok mutlu oldum,
sağlıklı ve mutlu günler dilerim sana, 2012 de herkesin kendini mutlu hissedeceği göğüsleri olmasını dilerim. sadece yaşayan bilir derler ya, son derece doğru, memesizin halinden memesiz anlarmış :))))) ben de inşallah 27 ocakta olacağım, çok çok heyecanlıyım,

Olsun canım sen sporunu yapta evde yap.O zaman kendini zorladıgın yerde bırakırsın,kendi kendinin doktoru olacaksın artık..Anlarsın zaten canım benim...
Evet salı günü kontrolüm vardı.Herşey yolunda çok şükür.15 gün sonra tekrar sesledi,görmek istedi :34:

sevindim melegim herseyin yolunda olmasina.:16:ya ne guzel alismistim tam bir yil boyunca tibetin genclik hareketlerini yaptim simdi kesinlikle cesaret edemem mazallah silikonlar yuvalarindan firlar mirlar:52: biraz acaip hareketler.bakalim artik platesi becerebilecekmiyim yuvarlak topun ustunde nasil duracaksam:52:

Back