- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 103
- 35
Dualarimdasiz hepiniz rabbim.tez zamanda nasip etsin inşallahHayırlısı olsun lütfen bizide duana kat darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarimdasiz hepiniz rabbim.tez zamanda nasip etsin inşallahHayırlısı olsun lütfen bizide duana kat darısı başımıza
Hayirli olsun canim gözün aydinŞimdi sonucumu aldim cok şükür pozitif henüz çok yeni rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah☺
Cok sagolunHayirli olsun canim gözün aydin
Canm bende aynı durumdayım adetime 3gun kala verdim kan 6teztim hemen silik çıktı pazartesi sonuç cikicak e nabizdan baktm sıfır yaziyo senin yazını görünce heyecanlandım kaç günde değişti e nabızE nabızda duzenleme yapılmış. 66.1 elim ayagim titriyo. Ne anlama geliyo simdi bu...
Canm bende aynı durumdayım adetime 3gun kala verdim kan 6teztim hemen silik çıktı pazartesi sonuç cikicak e nabizdan baktm sıfır yaziyo senin yazını görünce heyecanlandım kaç günde değişti e nabız
Seni görünce umutlandim canm ya bende cuma günü kan testi verdim pazartesi çıkacak e nabizdan bakıyorum değer sıfır diyo ama 6tane test yaptım silik cikiyo hemen banada yardımcı olun kizlarBu değere nerden baktın daha çıkmamış gibi en azından referans aralığı yazar
Merhaba canım sonuç çıkmayınca e nabız da sıfır yazıyor benim e nabız hiç güncellenmemiş o yüzden ordan öğrenemiyorum testlere göre gebelik var. Bu arada hamile olan ben değilim inşallah Allah söyletmiştir önümüzde ki ay olurumSeni görünce umutlandim canm ya bende cuma günü kan testi verdim pazartesi çıkacak e nabizdan bakıyorum değer sıfır diyo ama 6tane test yaptım silik cikiyo hemen banada yardımcı olun kizlar
Anladım canm insaallh olur seninde bende varmı sizce testlerime bakincaMerhaba canım sonuç çıkmayınca e nabız da sıfır yazıyor benim e nabız hiç güncellenmemiş o yüzden ordan öğrenemiyorum testlere göre gebelik var. Bu arada hamile olan ben değilim inşallah Allah söyletmiştir önümüzde ki ay olurum ❤
Tabiki var hemde çeşitli markalar ile yapmışsın orta kısımda ki predictor o çok kandırıcı bir test negatifte olsa silik çizgi çıkarıyor ama senin tüm testler pozitif bence pazartesi yüksek sonuç çıkar kısmetseAnladım canm insaallh olur seninde bende varmı sizce testlerime bakinca
E nabizdan bakıyorum sonuç sıfır yaziyo amaTabiki var hemde çeşitli markalar ile yapmışsın orta kısımda ki predictor o çok kandırıcı bir test negatifte olsa silik çizgi çıkarıyor ama senin tüm testler pozitif bence pazartesi yüksek sonuç çıkar kısmetse
İnsaallh dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim ilgin içinE nabizdan bakıyorum sonuç sıfır yaziyo ama ☹
E nabızda şuan referans aralığı da gözükmez sonuç çıkmadığı için keşke protokol numarasını barkod nosunu falan isteseydin hastane yada sağlık ocağının kendi sitesinden bakardın ben öyle yapıyorum e devlet sorunlu olduğu için. Rica ederim tabiki birbirimize destek olmak için varızİnsaallh dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim ilgin için
Yarın alcam sonucu bakalım hayırlısı artk rabbim gönlümüze göre versinE nabızda şuan referans aralığı da gözükmez sonuç çıkmadığı için keşke protokol numarasını barkod nosunu falan isteseydin hastane yada sağlık ocağının kendi sitesinden bakardın ben öyle yapıyorum e devlet sorunlu olduğu için. Rica ederim tabiki birbirimize destek olmak için varız ❤
1.5 2 gun gecti canım o sekilde degismisti benim. Eger 5 uzeriyse daha sonra yine ver. Erken vermissin kan. Biraz daha bekleseydin keskeCanm bende aynı durumdayım adetime 3gun kala verdim kan 6teztim hemen silik çıktı pazartesi sonuç cikicak e nabizdan baktm sıfır yaziyo senin yazını görünce heyecanlandım kaç günde değişti e nabız
Ben cuma günü verdim sabah öğleden sonra 3te baktım öğün bugündür sıfır yaziyo canm yarın alcam bakalım olmazsa tekrar vercem bugün adet günüm bakalm olmam insaallh1.5 2 gun gecti canım o sekilde degismisti benim. Eger 5 uzeriyse daha sonra yine ver. Erken vermissin kan. Biraz daha bekleseydin keske
İnsaallh dediğin gibidir benimde yanlış düşmüş olabilir yada düşmemiş belki daha o yuzden oyledir1.5 2 gun gecti canım o sekilde degismisti benim. Eger 5 uzeriyse daha sonra yine ver. Erken vermissin kan. Biraz daha bekleseydin keske
Eğer kanı devlette verdiysen pazartesi cikar anca. Çünkü bildiğim kadariyla hafta sonu islem yapilmiyorBen cuma günü verdim sabah öğleden sonra 3te baktım öğün bugündür sıfır yaziyo canm yarın alcam bakalım olmazsa tekrar vercem bugün adet günüm bakalm olmam insaallh
Icini ferah tut. Hayırlısı nasilsa oyle olsunİnsaallh dediğin gibidir benimde yanlış düşmüş olabilir yada düşmemiş belki daha o yuzden oyledir
Sağlık ocağında canmEğer kanı devlette verdiysen pazartesi cikar anca. Çünkü bildiğim kadariyla hafta sonu islem yapilmiyor
saglik ocaginda pzt cikar.simdiye kadar hep boyle oldu:) ayrica 0 degil bir aralik yazmasi lazimSağlık ocağında canm