• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayalet, silik çizgi gebelik testi kızlar acil bakknn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E nabızda duzenleme yapılmış. 66.1 elim ayagim titriyo. Ne anlama geliyo simdi bu...
Canm bende aynı durumdayım adetime 3gun kala verdim kan 6teztim hemen silik çıktı pazartesi sonuç cikicak e nabizdan baktm sıfır yaziyo senin yazını görünce heyecanlandım kaç günde değişti e nabız😀

Canm bende aynı durumdayım adetime 3gun kala verdim kan 6teztim hemen silik çıktı pazartesi sonuç cikicak e nabizdan baktm sıfır yaziyo senin yazını görünce heyecanlandım kaç günde değişti e nabız😀

Eklentiler

• IMG_20200815_115357.jpg
    IMG_20200815_115357.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20200814_212954.jpg
    IMG_20200814_212954.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20200814_173155.jpg
    IMG_20200814_173155.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 77
Bu değere nerden baktın daha çıkmamış gibi en azından referans aralığı yazar
Seni görünce umutlandim canm ya bende cuma günü kan testi verdim pazartesi çıkacak e nabizdan bakıyorum değer sıfır diyo ama 6tane test yaptım silik cikiyo hemen banada yardımcı olun kizlar

Eklentiler

• IMG_20200816_002630.jpg
    IMG_20200816_002630.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20200814_212954.jpg
    IMG_20200814_212954.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20200815_115357.jpg
    IMG_20200815_115357.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 57
Seni görünce umutlandim canm ya bende cuma günü kan testi verdim pazartesi çıkacak e nabizdan bakıyorum değer sıfır diyo ama 6tane test yaptım silik cikiyo hemen banada yardımcı olun kizlar
Merhaba canım sonuç çıkmayınca e nabız da sıfır yazıyor benim e nabız hiç güncellenmemiş o yüzden ordan öğrenemiyorum testlere göre gebelik var. Bu arada hamile olan ben değilim inşallah Allah söyletmiştir önümüzde ki ay olurum ❤️😍

Merhaba canım sonuç çıkmayınca e nabız da sıfır yazıyor benim e nabız hiç güncellenmemiş o yüzden ordan öğrenemiyorum testlere göre gebelik var. Bu arada hamile olan ben değilim inşallah Allah söyletmiştir önümüzde ki ay olurum ❤😍
Anladım canm insaallh olur seninde bende varmı sizce testlerime bakinca😍

Anladım canm insaallh olur seninde bende varmı sizce testlerime bakinca😍
Tabiki var hemde çeşitli markalar ile yapmışsın orta kısımda ki predictor o çok kandırıcı bir test negatifte olsa silik çizgi çıkarıyor ama senin tüm testler pozitif bence pazartesi yüksek sonuç çıkar kısmetse 😍😍

Tabiki var hemde çeşitli markalar ile yapmışsın orta kısımda ki predictor o çok kandırıcı bir test negatifte olsa silik çizgi çıkarıyor ama senin tüm testler pozitif bence pazartesi yüksek sonuç çıkar kısmetse 😍😍
E nabizdan bakıyorum sonuç sıfır yaziyo ama ☹️

İnsaallh dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim ilgin için 😍
E nabızda şuan referans aralığı da gözükmez sonuç çıkmadığı için keşke protokol numarasını barkod nosunu falan isteseydin hastane yada sağlık ocağının kendi sitesinden bakardın ben öyle yapıyorum e devlet sorunlu olduğu için. Rica ederim tabiki birbirimize destek olmak için varız 😍❤️

E nabızda şuan referans aralığı da gözükmez sonuç çıkmadığı için keşke protokol numarasını barkod nosunu falan isteseydin hastane yada sağlık ocağının kendi sitesinden bakardın ben öyle yapıyorum e devlet sorunlu olduğu için. Rica ederim tabiki birbirimize destek olmak için varız 😍
Yarın alcam sonucu bakalım hayırlısı artk rabbim gönlümüze göre versin😘

1.5 2 gun gecti canım o sekilde degismisti benim. Eger 5 uzeriyse daha sonra yine ver. Erken vermissin kan. Biraz daha bekleseydin keske

1.5 2 gun gecti canım o sekilde degismisti benim. Eger 5 uzeriyse daha sonra yine ver. Erken vermissin kan. Biraz daha bekleseydin keske
Ben cuma günü verdim sabah öğleden sonra 3te baktım öğün bugündür sıfır yaziyo canm yarın alcam bakalım olmazsa tekrar vercem bugün adet günüm bakalm olmam insaallh 😍

Ben cuma günü verdim sabah öğleden sonra 3te baktım öğün bugündür sıfır yaziyo canm yarın alcam bakalım olmazsa tekrar vercem bugün adet günüm bakalm olmam insaallh 😍
Eğer kanı devlette verdiysen pazartesi cikar anca. Çünkü bildiğim kadariyla hafta sonu islem yapilmiyor

Back