3000 beta olmadan gitme :) kan tahlili verirsin 2 günde birKan testine gittigimdede 5 gun bekleseydin keske dediler. Sonucları takip edelimde kanda netleşirse sonra direk kadın doguma gidicem bakalim❤❤
Insallah artış gosterir. Kimyasal olmasından korkuyorum.. bi suredir evden çalışıyorum yarın is basi yapicam ise gitmeden tahlil yapması sıkıntı olucak gibi.3000 beta olmadan gitme :) kan tahlili verirsin 2 günde bir
Artar içini ferah tutInsallah artış gosterir. Kimyasal olmasından korkuyorum.. bi suredir evden çalışıyorum yarın is basi yapicam ise gitmeden tahlil yapması sıkıntı olucak gibi.
Ne zaman çıkacak sonuç mutlaka haber edin çok sevindim senin adına darısı tüm isteyenlere sağlıkla inşallahBu günde bu sekilde canim kan testi verdim dayanamadim. Insallah Isteyen herkesin vardır
Eki Görüntüle 2656178
Sanırım cıktı sonuçlar...Ne zaman çıkacak sonuç mutlaka haber edin çok sevindim senin adına darısı tüm isteyenlere sağlıkla inşallah
Kurum Adı | İşlem Adı | Sonuç | Sonuç Birimi | Referans Değeri | Rapor | Tarih | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Beta-hCG | 0 | - | 30.06.2020 |
Bu değere nerden baktın daha çıkmamış gibi en azından referans aralığı yazarSanırım cıktı sonuçlar...
Kurum Adı İşlem Adı Sonuç Sonuç Birimi Referans Değeri Rapor Tarih Beta-hCG 0 - 30.06.2020
Evet uzunca inceleyince bende bi supheye düştüm. Cunku yazan tahlil saati tam benim tahlili yaptırdığım saatti.. bakalim ilerleyen saatlerde çıkacakmıBu değere nerden baktın daha çıkmamış gibi en azından referans aralığı yazar
Aa öyle mı. Sen ne zaman yapışmıştın testi. Benim adet olma sürem 2 gun gecti. Saglik ocaginda keske 5 gunden sonra gelseydin dediler. Belkide erken yaptırdımE nabız yanıltıyor bendede hep sıfır yazdı değer çokken bile
Benim geç döllennme idi o yüzden adetin 4.günü idrar testinde çıkmıştı kaybettiğim bebeğim değer 82 idi aynı senin gibi silikti çizgi ozamanAa öyle mı. Sen ne zaman yapışmıştın testi. Benim adet olma sürem 2 gun gecti. Saglik ocaginda keske 5 gunden sonra gelseydin dediler. Belkide erken yaptırdım
Hmm anladım canim. Sen daha gec yaptirmissin. Kaybetmene üzüldüm. Allah hayirlısıyla sag salim bebegini versin sana insallah.Benim geç döllennme idi o yüzden adetin 4.günü idrar testinde çıkmıştı kaybettiğim bebeğim değer 82 idi aynı senin gibi silikti çizgi ozaman
Amiin canım benimHmm anladım canim. Sen daha gec yaptirmissin. Kaybetmene üzüldüm. Allah hayirlısıyla sag salim bebegini versin sana insallah.
Yok mu hala sonuç gerçi devlet hastanesinde ve sağlık ocaklarında anca akşama kadar çıkıyoHmm anladım canim. Sen daha gec yaptirmissin. Kaybetmene üzüldüm. Allah hayirlısıyla sag salim bebegini versin sana insallah.
Kaç çıktı sonuçBu günde bu sekilde canim kan testi verdim dayanamadim. Insallah Isteyen herkesin vardır
Eki Görüntüle 2656178
Şu anlik sifır görünüyo..Kaç çıktı sonuç
Ben bisey goremedim açıkçası. Hem daha cok erkenmis. Adet gününü bekle bence bidaha yapBunda var mi sizce adette beş gün varmış
E devlet iten bakmayın gerçekten protokol numarası varsa hastane sitesinden bakVallahi bende dakka başı bakiyorum kuzum ama sonuçlarda degisen bisey yok. Galiba sıfir olarak kalıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?