Ya çok teşekkür ederim çokkkEvat canm görüyorm hayrlı olsun
Bugün kan tahlili yaptırsam bu sonuca göre çıkar varsa dimiBi kan tahlili yaptırın net olur
En erken kanda çıkıyor hayirlisi olsun insBugün kan tahlili yaptırsam bu sonuca göre çıkar varsa dimi
Ovülasyon değil de gebelik testi olacaktı değilmi gebelik var ama çok bir belirginlik yok testlerde gittikçe koyulaşmalı idi yanlış anlamayın heves kırmak istemem ama aynı durumu yaşadım kimyasal oldu inşallah sizin sağlıklı bir gebeliğiniz vardırEn alttaki test cumartesi ovulasyon 12.gün
Sonraki pazar ovulasyon 13.gün
Ve en üstteki bugünün testi ovulasyon 14.gün
Regl 3 gün var sizce gebelik varmı kan testine gitmelimiyimmmmmm nolur sizde görüyormusunuz koyulaşmışmı
Gebelik var gibi canım hayırlısı olsun istersen yarın da başka bir test ile tekrar yapKızlar benimde bu gün adet olmam gerekirdi ama sabahki ilk idrarda testimde böyle silik çıktı. Sonuc nedir acaba...Eki Görüntüle 2656052
Merhaba tebrik ederim. Hangi gebelik testi bu acaba bende strip şeklinde güvenilir test arıyorum almak içinEn alttaki test cumartesi ovulasyon 12.gün
Sonraki pazar ovulasyon 13.gün
Ve en üstteki bugünün testi ovulasyon 14.gün
Regl 3 gün var sizce gebelik varmı kan testine gitmelimiyimmmmmm nolur sizde görüyormusunuz koyulaşmışmı
Strip olması şart mı? Bu testi ovulasyon testi yanında yolluyorlar ovulasyon satıcıları. Kaset test isterseniz freely marka asla yanıltmaz beş tl ayrıca tavsiye ederimMerhaba tebrik ederim. Hangi gebelik testi bu acaba bende strip şeklinde güvenilir test arıyorum almak için
Bu günde bu sekilde canim kan testi verdim dayanamadim. Insallah Isteyen herkesin vardırGebelik var gibi canım hayırlısı olsun istersen yarın da başka bir test ile tekrar yap
Daha çok minnak 40-50 arası bişi çıkacak muhtemelen :)Bu günde bu sekilde canim kan testi verdim dayanamadim. Insallah Isteyen herkesin vardır
Eki Görüntüle 2656178
Ay insallah canım ya. Isteyen herkese nasip olsunHamilesin kuzum
Amin nerde varsa isteyen bekleyen Allah aratmadan versinAy insallah canım ya. Isteyen herkese nasip olsun
Bakalım insallah vardır minnak sonuçları heyecanla bekliyorum. Yarın cikicak dediler sağlık ocağından. Internetten erken cikiyormus bekliyorum...Daha çok minnak 40-50 arası bişi çıkacak muhtemelen :)
Kan testine gittigimdede 5 gun bekleseydin keske dediler. Sonucları takip edelimde kanda netleşirse sonra direk kadın doguma gidicem bakalim❤❤Amin nerde varsa isteyen bekleyen Allah aratmadan versinSağ salim hamişler de kucağına alsın.
Hemen gitme doktora bi 15 gün bekle herşeyi karından görsünler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?