- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.945
- Konu Sahibi gibigibiyim
ben sana çok hak veriyorum ama eşine hak vermemek elimde değil çünkü bir arkadaşım da küçükken bakıcıyla yetişmiş çok şeyler anlatmıştı eşimle bende çok cebelleşirdim sanırım ya çok içinden çıkılmaz bir konuUmarım papatya ya gerçekten sanki hiç dönemeyecekmişim gibi hissediyorum fena bir çukura düştüm çıkamıyorum gibi
Haklısın aynı eşimde de sendeki gibi bir fobi var. Bir ara tanıdık bulursak olur demişti çok aradık ama tanıdık birini bulamadık Teyzeme bile teklif etmişti (teyzem daha önce bakıcılık yaptı biliyor) ama mesafeden dolayı teyzem kabul edemedi. Aslında haftasonları çalışma olayı iş düzeni en başından beri böyleydi ve biz bu konularda hiç sıkıntı yaşamamıştık ama çocuk olunca sıkıntı olmadı desem yalan olur. Haftasonu komple yalnızım bebeğimle, bazen kuzenim falan geliyor ama bebeğim bana aşırı bağımlı bir çocuk kimseyle durmuyor Çok bunaldım, çıkamıyorum bu cendereden
malesef hayat şartları o kadar yorucu ki işte keşke durumunuz daha müsait olmasa bi süre çalışmaz iki buçuk yaşlarında işe başlardın
lohusa sendromu, uykusuzluk ,bebeğinle yeterince ilgilenememe düşüncesi kadınlar o kadar çok şeyi aynı anda düşünüyor ki en sonunda işte böyle patlıyor tekerlek
sıkışmışlık hissini burdan ben hissettim senin için dua edeceğim bu aralar dualarım kabul oluyor gibi :)
bence altı ay sonra kreşe başlayınca daha çok rahatlarsın
annenle küçüklükten gelen bir çatışma var belli ki
bir hafta falan izin alma şansın var mı böyle bi kafanı dağıtsan dinlensen