hayalcihucreler Meme Estetiği Ameliyatı

cnm herşey yolunda maşaallah kontrol için foto göndermiştim en son. ben de çalışıyorum haftasonu da hasan bey olmuyo.. haftaiçi işten sonra izmitten gidilmiyo.. falan filan:):) artık günler uzadı havalarda iyi dekolteleri giyip buluşuruz bir gün

olur valla, güzel olur,
hasan bey cumartesileri de çalışıyor diye biliyorum, ben birkaç kere gittim, ben uzakta olsam nasıl yapardım bilmiyorum, onu görmek çok iyi geliyor, çok seviyorum doktorumu, onun sayesinde herşey yolunda,

eminim öyledir canım benim. ohh yaza hazırlık tüm hızıyla devam ediyor desene

canım ben hiç denk gelmiyorum herhalde:) ne zaman arasam randevu için c.tesi yok cuma yok.:44:

tekrar için çok pardon, takıldı kaldı, ben de cevaplaya tıklayıp durdum

Son düzenleme:
işten başımı kaldırıp, bir gireyim bakayım dedim, neler gördüm,
yok vallahi gezdiğim yok, çalışıyorum durmadan, ama durun bu arada birşeyler anlatayım,
dün akşam, iş çıkışında, boynere gittim, iç çamaşırı reyonunda giydim de giydim, hayatımda ilk defa dantelli sütyen denedim, ama almadım,
daha rahat birşey aldım, daha detay sonra yazarım, çok işim var,
öptüm sizi, sizde topiğimi yalnız bırakmayın,

Harika bir yorum du Canım :)))

Bak şimdiyarım yamalak anlatıp kaçıyor yine..YAKALAYINNN.....

Yaa arkadaşlar ben bu forumu çözemedim.Salak mıyım ne? Nasıl açılıyor bu konu nerden takip ediliyor..Çıldırıcam yaa.Foruma girip mal mal bakıp bakıp çıkıyorum.

Yardım lütfeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…