• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalcihucreler Meme Estetiği Ameliyatı

konuların olduğu sayfada üst solda pembe dikdörtgen içinde yeni konu aç diye yazar, tıklarsan konu açabilirsin.

Yaa arkadaşlar ben bu forumu çözemedim.Salak mıyım ne? Nasıl açılıyor bu konu nerden takip ediliyor..Çıldırıcam yaa.Foruma girip mal mal bakıp bakıp çıkıyorum.

Yardım lütfeeeeen:27:

işten başımı kaldırıp, bir gireyim bakayım dedim, neler gördüm,
yok vallahi gezdiğim yok, çalışıyorum durmadan, ama durun bu arada birşeyler anlatayım,
dün akşam, iş çıkışında, boynere gittim, iç çamaşırı reyonunda giydim de giydim, hayatımda ilk defa dantelli sütyen denedim, ama almadım,
daha rahat birşey aldım, daha detay sonra yazarım, çok işim var,
öptüm sizi, sizde topiğimi yalnız bırakmayın,
:9::16:

yumuşama nasıl gidiyor cnm? :16:

her hafta biraz daha farklılaşıyor, bu hafta kontrole bile gidemedim, o kadar yoğunum ki, bugün cuma yaşasın çok sevinçliyim :52:
daha yumuşak sanki, yavaş yavaş ortaya da gelmeye başladılar,
sen de durumlar nasıl, hiç resim görmedik,

aşk olsun eklemiştim foto bakmadın mı:(
yumuşama iyi gidiyo.. arzu ne dediyse sırayla oluyo:) ama sütyene bir türlü alışamadım.. bi şımarıklık bi kendine güven:nazar::nazar::nazar::1::1:

tatlım , seni seviyorum
:16:
çok teşekkür ederim, inan çok mutlu oldum, ben zaten başından beri çok beğeniyordum kendimi, biliyorsun, fakat, sizlerden bunu duymak daha da sevindiriyor beni

Canım maşallah sanaa... :nazar: Çok çok güzel duruyorlarr..Hiç meme dokusu olmayan birinde harika bir sonuç gerçektende.Ama şunu söyliyimki dahada güzel olacaklarrr...:52::34::16::54:

canım, teşekkür ederim, aylardan sonra en sonunda resim koyabildim, kendimi o kadar farklı hissediyorum ki, yürüyüşüm bile değişti dersem, abartmış olmam :1:
inşaallah güzel, darısı senin başına, eeee ne zaman geriye saymaya başlıyoruz,

cnm baktım reimlerine süperler allah nazardan saklasın :nazar:darısı bana artık yaaaaaaaaaa:43:

canım, teşekkür ederim, aylardan sonra en sonunda resim koyabildim, kendimi o kadar farklı hissediyorum ki, yürüyüşüm bile değişti dersem, abartmış olmam :1:
inşaallah güzel, darısı senin başına, eeee ne zaman geriye saymaya başlıyoruz,

evet çok merak ediyodum ben ya.benimde memişler seninki gibiydi çünkü.kendini farklı yani dahada güzel hissediyosundur oyyyyyyyy tahmin edebiliyorum cnm ne güzel..amin cnm amin..tam bilememekle beraber haziranda olmayı umut ediyorum inşallah.artık bi olsam kkya afişe etcem valla:72::9:

inşallah tatlım,
ama haziran da zor olmaz mı, temmuz ve ağustos ayı çok sıcak olur, ameliyat sütyeniyle sıkılırsın gibi geliyor, bu kadar bekledin, bence eylül ayı idealdir, derim, yine de sen bilirsin tatlım,
geç olsun, güç olmasın, :16::54:

evet çok merak ediyodum ben ya.benimde memişler seninki gibiydi çünkü.kendini farklı yani dahada güzel hissediyosundur oyyyyyyyy tahmin edebiliyorum cnm ne güzel..amin cnm amin..tam bilememekle beraber haziranda olmayı umut ediyorum inşallah.artık bi olsam kkya afişe etcem valla:72::9:

Back