- Konu Sahibi hayalcihucreler
-
merhaba,
madem bu ameliyatı oldum, bugün evde otururken, neden benim de bir konum olmasın diye düşündüm, ve harekete geçtim,
güzel paylaşımlarda buluşmak üzere, sevgiler,
Konun hayırlı olsun şekerr...Tabiki bu ameliyatı olmuş biri olarak artık seninde bir konun olmalı..bencede Güzel,seviyeli,saygı dolu paylaşımlar diliyorum arkadaşımaa..
geç bile kaldın şekerimhayırlı olsun.
bence konuyu açmışken ameliyat bilgilerini yazarsan daha faydalı olur.
ben de istanbul'a gitmeden önce açayım diyorum ama ameliyat olmadan konu onaylanır mı bilmiyorum, bakalım denicem
bu arada kaldı 12 güüüün
Konun hayırlı olsun şekerr...Tabiki bu ameliyatı olmuş biri olarak artık seninde bir konun olmalı..bencede Güzel,seviyeli,saygı dolu paylaşımlar diliyorum arkadaşımaa..
aaaaaaa, nasıl şaşırdım anlatamam, dün evde canım sıkıldı, ne yapayım ne yapayım derken, konu açma işi aklıma geldi, unutmuşum, bugünde kontrol paneline girince konumu görünce şaşırdım, bu da ne böyle diye, hadi hayırlısı diyelim bakalım, ne yapçaksak, :)
arkadaşlar ben yine sizin konularınıza gelirim ama, ilk göz ağrımsınız, vazgeçemem sizden,
zaten hatırlarsınız vakit sıkıntımdan dolayı konu açmam diyordum ama, hoşuma da gitti bu durum şimdi, güzel güzel,
Canım benim ne demek..Bizde hep destek,tam destekArzumcum canım, operasyonum öncesinde hep yanımda oldun, ziyaretime geldin, hala da senden bir sürü şey öğreniyorum, ve bugün konuma benden bile önce farkedip, yorum yazdın, çok teşekkür ederim canım, kanatsız meleğim benim,
sevgiler kocaman
Canım benim ne demek..Bizde hep destek,tam destekAçtıgın konuda ameliyatın ile ilgili bilgileri yani doktorunu,ilk görüşme konuşmalarınızı,ameliyata gidiş heyecanlarını,ameliyat bilgilerini kesi yeri,protez çeşidi,büyüklügü,ameliyat yöntemini gibi bilgileri paylaşırsan konunu okuyan,senden bilgi almak isteyen arkadaşlara ışık tutarsın Ona göre senden bilgi almak isteyecekler çünkü.Ayol herkesin bir konusu var,seninde olsun tabi şekerr.. Ama sen yinede ugra tabiki bizim konularada.Yani, bana sormak istedigin birşey olursa benim konuma yazrasan sana daha çabuk dönüp cevap verebilirim.Bazen telefondan girip bakıyorum çünkü,sadece kendi konuma bakıyorum bana soru soran,bilgi isteyen arkadaşlarımız varmı diye.Bilgisayardan girince arkadaşlarımın konularınada göz atabiliyorum..Bu arada sen foto ekledim diye yazmıştın bir yere sanırım,öyle birşey okudum ben ama profiline girdim baktım albüm yok canım.Sildinmi ne yaptın ?? Bende seni kocaman öpüyorumm Yarın saat 17.30 da Hasan beye randevu aldım,kontrole gidiyorum Senin kontrolün beklemede sanırım,belli degil.Artık başka zaman görüşürüz olmazsa.
resimleri dün ekledim, sonra da çok güzel çekemediğimi düşünerek, ve de daha tam şekline oturmamış olması sebebiyle, yataktan fırlayıp kaldırdım.
sporcuya geçince karşılaştırmalı olarak eklemeyi düşündüm, sen eğer çok merak ediyorsan sana atayım canım,
bizim maalesef daha belli değil, bir de istanbula biliyorsun yine kar alarmı verildi, beni yine kardeşim götürecekti, o da gelebilecek mi bilmiyorum,
sen nasıl geçiyorsun, eşinle mi,
Hmm..Olur tabi,maille gönder bana bakiyim,sana ona göre yazarım.Evet malesef Istanbulda kar alarmı var çarşamba günü sanırım şiddetli olacak.Oyüzden yarına aldım hemen randevuyu.Zaten bu ay başı gitmem gerekiyordu,gecikti bile yarın ayın 7 si.Eşim eger izin alabilirse o götürecek,yoksa ben giderim artık metrobüs,ondan sonrada sarı dolmuşa biniyorum ordayım Sende kar soguk iyice bastırmadan gitseydin iyi olurdu aslında
araba kullanmak istemiyorum, arabasız gitmek de çok zor oluyor, taksi de bi dünya para, o yüzden kardeşimi bekledim
aslında bugün gitsemde, sporcu sütyenine geçsem diye de can atmıyor değilim, çok rahatlayacağım o sütyenle, bununla gezmek tam bir çin işkencesi,
göğsün altında morluklar da oluştu, aslında 5 gün önce farkettim, nerdeyse geçmek üzere,
arzumcum, siyahların içinde de süper durmuşsun, harika, bayıldım,
güle güle kullan,
canım benim hayırlı olsun darısı bana artıkseni arkadaş olarak ekledim kabul edersen resımlerıne bakmak ıstıyorum
hayırlı olsunn ne guzel atlatmıssınız
benım nısanlım bunu ıstedıgımı soyledımde şok gecirdi
sinirleri bozuldu nasıl olur parasında degılım nasıl boyle bısey ıstersın cok gunah dedı
asla ızın vermem yaptıramazsın dedı
sonrakı devam eden gunlerdede ısrarcı davrandım en son napıyosan yap ama hastanede senı beklemem fılan dedı bu tavırla yaptıramamkı yaz tatılıme da cok var
saatte bır ısrarlada olmayacak bellı
bı arkadasımla konustum senın agrı esıgın ıyı cuma ızın alsan o sabha olsan salı gunu ıse baslarsın bekleme dugune yakın tarıhı filan dedı
hiçte pısman degıl cok memnunum dıyor ama ıste once engellerı asmak gerek
neden karsı
hıcmı ıhtımalım yok sızce
cok kucuk ya
cok
yaygın
70 alt cevre
dolgun yerıde 75cm
günah kısmınma gıremem
ama ben resmen psikolojim alt ust bu durumdan oturu senelerdır
sureklı ful destek sutyenlerın ıcıne bile koca kalıplar koymak kolaymı cıldırıcam yanı artık erkek cocugu gıbıyım
nasıl ıkna edıcem boyle sorunmlarla karsılasanlar bana yazsın lutfen
cok sık sık bunu sormak olmazmı yanı bıraz zaman gecıncemı yenıden soylesem
ben ısten malesef ızın alamam en fazla ıkı gun
oda odem fılan var deyıp yalans oylerım
yoksa dugune 60 gun kala anca olabılırm oda cınsel hayattan dıyorum nasıl olur 2 ay sonra
sız kıme oldguunuz ameılıyatı malıyetı ne kadar cıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?