hayalcihucreler Meme Estetiği Ameliyatı

aşkolsun arzucum, senin konunda yazıyorum ya tatlım, sadece kendi konumda yazmıyorum, o da en altlara inmiş, bulamıyorum
neyse senin konun benim konum mu var,
benim durumum gayet iyi, ayın 25 inde tam 4 ayım bitti inanılır gibi değil, her şey çok güzel, hatta dedim ya, geçenlerde bir davette sütyensiz kıyafet giymiştim, muhteşem birşeydi, ki ben, sütyen takmadan bakkala gidemezdim, düm düz, tahta gibi bir hatun olarak, sütyene bağmlıydım, neyse ki artık böyle bir zorunluluğum yok,
sadece uçları beni rahatsız ediyor, şimdiye kadar meme uçlarıyla savaş etmek zorunda olmadığımdan, şimdi zorlanıyorum, şu göğüs ucu aparatlarını nereden bulacağım, bana adres verir misin,
öyle yani, herşey çok güzel,
çarşamba akşam Hasan beyde buluşalım mı nedersin,
öpüyorum seni,

Canım nasılsın?Görünüyorsun yine,aramıza dön lütfen.Gelişmeleri,değişiklikleri paylaş bizimle tatlım

Canım,ben meme ucu aparatını Pentide aldım çok rahat tavsiye ederim.Hemde uygun Çarşamba günü dudak dolgum var,seni yarın ararım,konuşalım ok.

merhaba hayalcihücreler, ben cherry, ocak ayında bende Hasan beye ameliyat olucam 325-350 kas ZARI altı yada kas altı olacak demişti hasan bey çok heyecanlıyım :) arzum sana mailimi verse şaheserlerini bende görebilir miyim ???? Çok teşekkür ederim canım çok opüyorum. özelden msj yazamıyorum sen bana mailini verirsen bende ulasırım sana :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…