- Konu Sahibi hayalcihucreler
-
Yaa arkadaşlar ben bu forumu çözemedim.Salak mıyım ne? Nasıl açılıyor bu konu nerden takip ediliyor..Çıldırıcam yaa.Foruma girip mal mal bakıp bakıp çıkıyorum.
Yardım lütfeeeeen
Bak şimdiyarım yamalak anlatıp kaçıyor yine.. YAKALAYINNN.....
işten başımı kaldırıp, bir gireyim bakayım dedim, neler gördüm,
yok vallahi gezdiğim yok, çalışıyorum durmadan, ama durun bu arada birşeyler anlatayım,
dün akşam, iş çıkışında, boynere gittim, iç çamaşırı reyonunda giydim de giydim, hayatımda ilk defa dantelli sütyen denedim, ama almadım,
daha rahat birşey aldım, daha detay sonra yazarım, çok işim var,
öptüm sizi, sizde topiğimi yalnız bırakmayın,
yumuşama nasıl gidiyor cnm?
her hafta biraz daha farklılaşıyor, bu hafta kontrole bile gidemedim, o kadar yoğunum ki, bugün cuma yaşasın çok sevinçliyim
daha yumuşak sanki, yavaş yavaş ortaya da gelmeye başladılar,
sen de durumlar nasıl, hiç resim görmedik,
aşk olsun eklemiştim foto bakmadın mı
yumuşama iyi gidiyo.. arzu ne dediyse sırayla oluyo:) ama sütyene bir türlü alışamadım.. bi şımarıklık bi kendine güven
tühh ben resimleri kaçırmışım, nolur bi daha yükle de göreyim, çok merak ediyorum,
ben de az önce ekledim, bakın bana,
Canım maşallah sanaa...Çok çok güzel duruyorlarr..Hiç meme dokusu olmayan birinde harika bir sonuç gerçektende.Ama şunu söyliyimki dahada güzel olacaklarrr...
cnm baktım reimlerine süperler allah nazardan saklasındarısı bana artık yaaaaaaaaaa
Canım maşallah sanaa...Çok çok güzel duruyorlarr..Hiç meme dokusu olmayan birinde harika bir sonuç gerçektende.Ama şunu söyliyimki dahada güzel olacaklarrr...
canımbeni arkadaş listene eklermisin fotolarına bakabilirmiyim
canım, teşekkür ederim, aylardan sonra en sonunda resim koyabildim, kendimi o kadar farklı hissediyorum ki, yürüyüşüm bile değişti dersem, abartmış olmam
inşaallah güzel, darısı senin başına, eeee ne zaman geriye saymaya başlıyoruz,
evet çok merak ediyodum ben ya.benimde memişler seninki gibiydi çünkü.kendini farklı yani dahada güzel hissediyosundur oyyyyyyyy tahmin edebiliyorum cnm ne güzel..amin cnm amin..tam bilememekle beraber haziranda olmayı umut ediyorum inşallah.artık bi olsam kkya afişe etcem valla
tatlım , seni seviyorum
çok teşekkür ederim, inan çok mutlu oldum, ben zaten başından beri çok beğeniyordum kendimi, biliyorsun, fakat, sizlerden bunu duymak daha da sevindiriyor beni
güzel anneler, anneler gününüz kutlu olsun, bebişleriniz ve memişlerinizle mutlu günler sizin olsun
hepinize kucak dolusu öpücükler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?