• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalcihucreler Meme Estetiği Ameliyatı

Felucas canım,
ameliyatını oldun sanırım, nasılsın, güzel haberlerini bekliyorum,

Oldum canım olduuuuuum. Evde internet yok yazamadım ne zamandır. İşbaşı yaptım dün. İşler birikmiş baya onlarla uğraşıyorum. Gayet güzel bir ameliyat geçirdim. Sular seller gibi geldi geçti. 325 cc dual plan yöntemiyle mentor marka high profil protez takıldı. Çabuk atlattım zor günleri. Ama işbaşı yapınca bütün gün sandalye tepesinde olmak pek iiyi gelmedi. Kambur duruyorum ister istemez, o da sırt ağrısı yapıyo tabi. Ama normaldir diye düşünüyorum. Sende de oldu mu aynı sıkıntı?

Bu arada dün ölçtüm C cup olmuşum sanırııııııııımmmmmmmmmmm :64:

amaninnnn, benim konum nerelere gitmiş öyle,, geldim geldim,
işlerim yoğun arkadaşlar, o yüzden giremiyorum, girsem de yazmaya vaktim çok olmuyor.
benimkiler de 2 aya yaklaşıyor, inanın artık ameliyat olduğumu bile unuttum. o kadar rahatım ki, yumuşaklıkta şu an iyi durumda, doktorum yaza kadar süper bir forma ulaşacağını söylüyor. olsun benim acelem yok, şu halleriyle de çok mutluyum,
teşekkür ederim ilginize, öptüm sizi,

amaninnnn, benim konum nerelere gitmiş öyle,, geldim geldim,
işlerim yoğun arkadaşlar, o yüzden giremiyorum, girsem de yazmaya vaktim çok olmuyor.
benimkiler de 2 aya yaklaşıyor, inanın artık ameliyat olduğumu bile unuttum. o kadar rahatım ki, yumuşaklıkta şu an iyi durumda, doktorum yaza kadar süper bir forma ulaşacağını söylüyor. olsun benim acelem yok, şu halleriyle de çok mutluyum,
teşekkür ederim ilginize, öptüm sizi,

bende bu yumuşama olayını soracaktım.. ne zman tam meme gb olur acaba. benimde beş gün sonra iki ay bitecek inş.:nazar::nazar:

tatlım, sana da geçmiş olsun, c cup öyle mi süpersin,
fırsat bulup yazamadım sana da, nasıl oldun, iyisindir umarım,
sırt ağrısını ben de yaşadım, eee 30 sene memesiz dolaşınca, birden bire o ağırlıkları taşımak zor geldi tabii, geçti ama artık, gayet dik yürüyorum, şu an hiçbir sıkıntım yok , şükürler olsun, güzel günler diliyorum sana yeni görüntünle,

Oldum canım olduuuuuum. Evde internet yok yazamadım ne zamandır. İşbaşı yaptım dün. İşler birikmiş baya onlarla uğraşıyorum. Gayet güzel bir ameliyat geçirdim. Sular seller gibi geldi geçti. 325 cc dual plan yöntemiyle mentor marka high profil protez takıldı. Çabuk atlattım zor günleri. Ama işbaşı yapınca bütün gün sandalye tepesinde olmak pek iiyi gelmedi. Kambur duruyorum ister istemez, o da sırt ağrısı yapıyo tabi. Ama normaldir diye düşünüyorum. Sende de oldu mu aynı sıkıntı?

Bu arada dün ölçtüm C cup olmuşum sanırııııııııımmmmmmmmmmm :64:

bir bilen vardır herhalde, mesela sevgili memetörümüz Arzummmm.:46::16:
arzumcum ne zaman yumuşucaaakkkk bunlarr, ben ovdukça yumuşuyorlar, sonra yine sertleşiyor gibi geliyor.:50:

Geldim geldim.. :9: Kızlar masaja devam,masaj yapınca yumuşar sonra sertleşir tabi,kas altı yönteminiz dogal olarak öyle oluyor tabi :34: Yaza kadar daha iyi olacak,sabır...Ondan sonrada daha yumuşamasın yeter diyeceksiniz ve Arzum bunlar yeterince yumuşadı,daha yumuşamasın diye bana yazacaksınız..Ahh ahh..İşte böyle,yumuşasın,yumuşamasın diye hayat akııppp gidecekk... :31::9:

valla öyle olacak sanki,

Geldim geldim.. :9: Kızlar masaja devam,masaj yapınca yumuşar sonra sertleşir tabi,kas altı yönteminiz dogal olarak öyle oluyor tabi :34: Yaza kadar daha iyi olacak,sabır...Ondan sonrada daha yumuşamasın yeter diyeceksiniz ve Arzum bunlar yeterince yumuşadı,daha yumuşamasın diye bana yazacaksınız..Ahh ahh..İşte böyle,yumuşasın,yumuşamasın diye hayat akııppp gidecekk... :31::9:

valla öyle olacak sanki,

Tabiki öyle olacak tatlım.Herşeyin bir zamanı var,zamanla gögüsler hem yumuşayacak hemde daha dogal bir görünüme gelecekler :34: 3. aydan sonra daha hızlı bir degişime girecekler,6.ayda yuh artık daha degişmesi diyeceksiniz ama daha durunn...Birinci senenizde yahu ben ameliyat olmadımki bunlar hep böyleydi bence,protezim nerde??? diye düşüneceksiniz :9:Sonra amannn nerdeyse nerde yahu ne güzel gögüslerim var benim yahu :12: diye salına salın dolaşacaksınz,başka yerlerimide yaptıriyim diye vücudunuzda kusur arayacaksınız :34:

:21: 2 ay oldu bile, deniz mevsimi gelince sanırım zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağım.
neyse geç olsun, güç olmasın, ama artık yaz gelsinnnnn,:16:

Tabiki öyle olacak tatlım.Herşeyin bir zamanı var,zamanla gögüsler hem yumuşayacak hemde daha dogal bir görünüme gelecekler :34: 3. aydan sonra daha hızlı bir degişime girecekler,6.ayda yuh artık daha degişmesi diyeceksiniz ama daha durunn...Birinci senenizde yahu ben ameliyat olmadımki bunlar hep böyleydi bence,protezim nerde??? diye düşüneceksiniz :9:Sonra amannn nerdeyse nerde yahu ne güzel gögüslerim var benim yahu :12: diye salına salın dolaşacaksınz,başka yerlerimide yaptıriyim diye vücudunuzda kusur arayacaksınız :34:

hayalcihücreler daha sık girrrr lütfen. Arzumla senin konuyu istila ettik azar işittik dün valla :1:
Ya arkadaşlar bu arada şu sağ kolumun ağrısı ara ara tekrarlıyor:( Ne zaman kurtulurum ben bu ağrıdan temelli ? Sol tarafta birşey yok ama sağ tarafı devamlı kullanmamdan kaynaklı sağ göğüs ucum biraz şiş ve sağ kolum ağrıyor. 18. gündeyim. Normalmidir sizce?

hayalcihücreler daha sık girrrr lütfen. Arzumla senin konuyu istila ettik azar işittik dün valla :1:
Ya arkadaşlar bu arada şu sağ kolumun ağrısı ara ara tekrarlıyor:( Ne zaman kurtulurum ben bu ağrıdan temelli ? Sol tarafta birşey yok ama sağ tarafı devamlı kullanmamdan kaynaklı sağ göğüs ucum biraz şiş ve sağ kolum ağrıyor. 18. gündeyim. Normalmidir sizce?

Kız biz başka konuyu istila etmişisiz ayol konular karıştı :1: meme diye bozdum kafayı valla :1:

Tek bir gögüste diger gögüse göre biraz daha fazla agrının olması normaldır canım,endişe etme.Özellikle sag kolumuzu daha çok kullandıgımız için biraz daha agrı fazla olur vede şiş tabi :34: Helede iyiyim diye ev işi yaparsan bunun olması daha normal yani :34: Canım bir ay kendine çok dikkat etmen gerekiyor,az sabırlı olacaksın,her ne kadar zorsada kendimden biliyorum yani :9:

arzucum öyle bi yazmısşın ki .yani içim gitti.

hayalci seni arkadaş olarak ekledim. cevaplarmıısn. eğer mümkünse fotoğraflarına bakma istiyorumda..

hee valla, öyle olmuş gibi, yok ya aslında çok fazla yoğunum, işlerim çok, bugün cuma evdeyim, ve hadi bir gireyim dedim, engin tecrübelerimden :52: yararlanmak isteyen birileri vardır belki diye, aaa:9: bir baktım ki sweetçim mesaj yazmış,
keşke çok vaktim olsa da hep girsem ama nerdee, sen nasılsın, cicişlerin nasıl, yumuşaklık nasıl, kontrole gitmiyormusun hiç, neden aramıyorsun, buluşur, tanışırız, bak biz arzumla 2 seferdir haberleşip birlikte gidiyoruz, seni de bekleriz,
:16:

nerelerdesiniz hayalci hanım... var mı öyle yeni ciciler yaptırıp kaçmak:1::1::16:

ee

Back