Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay canına çok beğendim, ağzım açık kaldı kendimi senin yanında bildiğin duygusuz, odun gibi hissettimm...ellerine, hayalgücüne, düşüncene sağlık..
Ya bırakın saati çok klasik bi hediye saat ya aslında güzel bi hediye ama başka bişiyler alınabilir neblym kış ayındayız zaten kış ayına özgü bişiylerde olabilir aslında . Oh ben aldım kurtuldum sonundadarısı başınıza .. Benim işim kolaydı zaten benimki koyu galatasaraylı .. Galatasarayla ilgili ne alsam beğencekti kolsuz montuda eminimki çok beğenir .. Bence takımına deli gibi hasta olan erkeklere takıma özgü bşiy alınabilir ama öyle bi takıntısı olmayanlara saat iyi ama klasik ne biliyim kış ayındayız atkı hırka bere eldiven falan alınabilir aslnda demin dışarı çıktımda baya her yerde bere eldiven falan satılıyordu .
İndirim olabilir canım. Bazen baya düşüyor ürünler.
Eki Görüntüle 927195 Pek güzel değilDeri güzel bir şey çıkmıyor
![]()
çok teşekkür ederim varsa seninde planın paylaş bizimle
ugraşmasana benlesaat alcam ben taktım kafaya
benimkinin takımla pek arası yok napıyım hem ilk yıldönümümüz
Aldın tabi rahat rahat konuşuyosun![]()
keşke olsa da yapsam... inanmazsın bu konuda eşim daha yetenekli.. ben hiç beceremiyorum aklıma gelmiyo böyle şeyler, çok istiyorum ama...![]()
çok teşekkür ederim varsa seninde planın paylaş bizimle
ugraşmasana benlesaat alcam ben taktım kafaya
benimkinin takımla pek arası yok napıyım hem ilk yıldönümümüz
Aldın tabi rahat rahat konuşuyosun![]()
Hahaahhbenimkinin saat macerasını dinle sen
Bi tane kolye aldım ona beğenmedi gitti saat aldı o parayla kolyeyi geri verip sonra o saat bozuldu başka bi tane aldı sonra onuda biz birbirimizle şakalaşırken sinirlendim itincekordonu koptu saatin
bu da diyo ödiyceksin onuu o benim saatimdi falan ya diyorum git
şakasına diyo tabi çocuklar gibi banane banane alcaksın paramı verr yapıyo .. sonra o saatte gitti ... Sonra beraber kemer altına gittik burda orda beraber bi saat seçtik cidden o güzeldi fiyatıda baya uygundu hala onu kullanıyo
3.saati bu inşallah onunda başına bişiy gelmez . Lacivert açık ve koyu lacivert tarzı bişiydi kordonuda deri değildi sanırsam .. deriler cidden koku yapıyo aama metalleri ben de senin gibi beğenmiyorum . Numaralı seviyorum bi de ben roma rakamı yazılanları pek beğenmiyorum .
bu muydu ayy bilmiyorum:44:
bunun arka kapağı açılıyo mu filmde kız kapağın içine resimlerini koymuştu![]()
Eşin neler yapıyor ki anlat biz onu kendimize göre uygularız![]()
yok bunlar olmaz:44:o değilde bak sana bi tane buldum bittim buna yaa Eki Görüntüle 927205
Bi tane daha buldumm onu da gösteriyim Eki Görüntüle 927207
ben ağlamıyımda kim ağlasınHatunnnnnnn buldum saati yetkiliyle görüştüm sabit kapağa resim yapılıyor dedi 122 Tl ama stokta kalmadı dedi tekrar getirme imkanınız var mı dedim yok dedi.![]()
balayından döndükten hemen sonra işe başladım, o günün akşamı eve geldiğimde hemen girişin önündeki aynaya post-it yapıştırmış üstüne bi gelin bi damat çizmiş seni seviyorum yazmış, ufak bişe gibi geliyo ama inanılmaz hoşuma gitmişti..haftaiçi çalıştığımdan ve hamile olduğum pazar günleri epey geç uyanıyorum ben, bi pazar erkenden uyandı uykuları çok düzensiz olduğu için önemsemedim nasılsa geri gelir diye de kalkmadım sonrasında uyandım zaten.. neyse eşim beni uyandırdı kahvaltı hazırlamış bana ama öyle bi kahvaltı bu zamana kadar ben hazırlayamadım tepsiye koymuş, kendisi de muziplik olsun diye garson gibi giyinmiş (damatlığını giymiş koluna havlu takmış vs)..
ki romantik olmadığını böyle şeylerden anlamadığını iddia eden bi adam bu, onun yanında güya ben romantiğim ama tık yok hiçbişe yapamadım dahaa...
![]()
balayından döndükten hemen sonra işe başladım, o günün akşamı eve geldiğimde hemen girişin önündeki aynaya post-it yapıştırmış üstüne bi gelin bi damat çizmiş seni seviyorum yazmış, ufak bişe gibi geliyo ama inanılmaz hoşuma gitmişti..haftaiçi çalıştığımdan ve hamile olduğum pazar günleri epey geç uyanıyorum ben, bi pazar erkenden uyandı uykuları çok düzensiz olduğu için önemsemedim nasılsa geri gelir diye de kalkmadım sonrasında uyandım zaten.. neyse eşim beni uyandırdı kahvaltı hazırlamış bana ama öyle bi kahvaltı bu zamana kadar ben hazırlayamadım tepsiye koymuş, kendisi de muziplik olsun diye garson gibi giyinmiş (damatlığını giymiş koluna havlu takmış vs)..
ki romantik olmadığını böyle şeylerden anlamadığını iddia eden bi adam bu, onun yanında güya ben romantiğim ama tık yok hiçbişe yapamadım dahaa...
![]()
yok bunlar olmaz:44:
ben ağlamıyımda kim ağlasın
eşiniz elinden geleni yapmış sıra sizde![]()
yok bunlar olmaz:44:
ben ağlamıyımda kim ağlasın
eşiniz elinden geleni yapmış sıra sizde![]()
Ayy cidden güzelmiş :) göz misafiri olup okumadan edemedimm :) küçük gibi görünen şeyler cidden bazen insanın çok hoşuna gidebiliyo .. Mesela benim erkek arkadaşm şuan cezaevinde ama gitmeden önce bana hiç beklemediğim bi anda bi hediye verdi bana bi anahtarlık almış üstündede aklımı sende unuttum yazıyordu çok beğenmiştim o hediyesini hiç beklemiyodum :) Sonra bana gümüş bi kolye aldı çok şık bi kolyeydi ama sadece kolyeden ibaret olmaıdğını anladım çünkü kolyenin bir anlamı varmşş .. yusufçuk motifliydi ve yusufcuk eşini aldatmayan tek hayvanmşş sadık ve eşini tutkuyla seven bi hayvanmşş koolyeyi alarakda bunu kast etmiş çok beğenmiştiim o günden sonra hiç boynumdan çıkartmadım hala boynumda :) sonra askerlik yaptığı yerden bize hatıra olsun diye yüzük aldı hala takıyoruz içinde isimlerimiz yazıyor ..
Manevi olarak da bana defter yazıyormuş öyle söyledi çok merak ediyorum içinde yazdıklarını şiirlerini .. Öncedende bana şiirler yazardı :) bi keresinde elime bi kağıt tutuşturmuştu içinde kendi yazdığı bir şiir vardı onuda çok beğenmiştimm .. sonra benim için ses kaydı yapmıştı .. Vs.. vs.. ben de ona birsürü şey yaptım şmdide bir sürü şey yaptım hepsini onu görebildiğim ilk fırsaatta vereceğimm bend e paylaşmak istedim :)
öncelikle Allah kurtarsın canım.. bence de aslında ufak gibi gözüken şeyler aslında çok çok güzel oluyor.. :) sen ne güzel bişeler yapmışsın ben hiiççç yapmadım çok istememe rağmen...iyi yapmışsın paylaşmakla canım..
videoyu onun biyografisi gibi hazırlayabilirsin ilk bebeklik döneminden bu zamana doğru fotoğraflar sırayla gelicek...
sen arkadan seslendirme yapıcaksın hayatını masal gibi anlatcaksın:) prens şurda doğmuş şunu şunu yapmış filan diye sonra prensesle tanışmış bu sırada sizin resimleriniz belircek ekranda sonun da prens ve prenses emin adımlarla mutluluğa yürüyor dersin masal biter bu defa ekranda sen belirirsin ona güzel şeyler söylersin :) video bence bu şekilde olsun :)
pastayı kendin yap bence güzel 2 kişilik masa hazırlarsın :) bir odayı mumlarla doldur
bir odayı balonlarla doldur hatta yaşı kadar balon olsun ama renkli olsun balonların ucuna ip bağlama kurdele daha tatlı olur :) balonların olduğu odada hediyesi dursun balonları görünce 2. bir şaşkınlık yaşar bu odada bi duvarı resimlerinizle doldur :)
balonların ucuna not yada fotoğraf yerine ''bir dilek tut yaz'' sonra balonları topla dışarı çıkın yanına kalem almayı unutma balonların üstüne dilek yazıp gökyüzüne salıcaksınız :)
küçük not kağıtları hazırla onun tanıdığı kim var kim yoksa annesi babası dahil komik bir anı eşliginde doğum gününü kutlamalarını iste ama herkes kendi yazsın :) bunları bir kavanozda biriktir ona ver okurken keyif alır eminim :)
bu kinder için düşündüğümüzü sürpriz (kızmaz umarım)
teyzem yatak örtüsü örmüştü ama kendi isimlerini işlemişti örtüye çok zahmetli bir iş
bi arkadaşımın sevgilisinin hayali dünya turuydu kız üşenmedi her ülkenin başkentinden bir insanla iletişime geçti ve insanlara sevgilisinin doğum gününü kutlattı video çok komik olmuştu çocuğun adı cihandı öyle komik söylemişlerdi ki ismi
bi arkadaşımda (bunu yapan erkek) çok bölmeli fotoğraf çerçeveleri var ya o bölmelere ilklerini koymuştu ilk resim ilk bilet ilk aldığı buketten bir gül bile kurutmuştu arkadaşım :) yıl dönümünde vermişti bunu çok begenmiştik![]()