Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

Vala bizim aksiyonda evde deli gibi oyun oynuyoruz :))yıllardır bu böyle vuuu diycemiz bişey yapmadık adranalin dolu bir şeye ihtiyac var. Geçenlerde küsmüştüm,yolu kesmiş, sevgilim beni kaçırdı bide o var :)) yollarda go-kart yaptık😃😃

nasıl kaçırdı:53:

nasıl kaçırdı:53:
Haha😃😃 aynı fakültedeyiz konuşmamak için derslere geç giriyordum, eve gelince kapıyı açmıyot telefonumda kapalıydı. Okulda aramış bulamamış ev yoluna arabalar ile barikat kurmuşlar arabayı önüme kırdı durmak Zorunda kaldım bindi az gittik indirdi kendi geçti konuşuyoruz sonra sinirlendi okadar zaman ulaşamadı ya go-kart yaptık yollar boyunca 1-2 saate döndük konuşmak için kaçırıldım 😃😃

Haha😃😃 aynı fakültedeyiz konuşmamak için derslere geç giriyordum, eve gelince kapıyı açmıyot telefonumda kapalıydı. Okulda aramış bulamamış ev yoluna arabalar ile barikat kurmuşlar arabayı önüme kırdı durmak Zorunda kaldım bindi az gittik indirdi kendi geçti konuşuyoruz sonra sinirlendi okadar zaman ulaşamadı ya go-kart yaptık yollar boyunca 1-2 saate döndük konuşmak için kaçırıldım 😃😃

bu anı ölsende unutmazsın:52:

helal valla bızde hıc öyle seyler yok. guzel guzel knusuyoruz sadece sevıyoruz fılan . öyle yanı banel. trıplere gırdım ayrılasım geldı suan.

Kesinlikle korkup ağlamıştım 😃 en azından telefon kapatmamayı öğrendim 😃😃😃 olumlu tarafından bakmak lazım. Farklı aktiviteler bekliyorum senden canım

günlüğüme baktıkça bişeyler çıkıyo canım listeleyip yazarım sana:1:

helal valla bızde hıc öyle seyler yok. guzel guzel knusuyoruz sadece sevıyoruz fılan . öyle yanı banel. trıplere gırdım ayrılasım geldı suan.

:)) bazı çiftler bunu da yapamıyor canım en azından iletişiminiz sağlam güZel güZel konuşabiliyorsunuz. Bizimde pek öyle atraksiyonlu bi ilişkimiz yok

o bişey yapmıyorsa sen bi adım at canım:1:

yok cnm .gecen yılbasında bı vıdeo hazırlayacakdım agzıma duduk kafama sapkayı fılan aldım . anam bı baktım yıılbasını bız hıc kutlamayız kutlamaya ne gerek var fılan dıo aılesınde gormemıs öyle bısıy.aman dedım bu mal nerden anlıcak. ılk cıktıgıyım canım bı halt bıldıgı yok bısıy yok .çektım kendımı.suprız yapasım gelmıyo zaten kımseye:D cok zor ıkna oluyorum suprize. gecen ıkna oldum ıste dıom ya yılbasında.oda olmadı gerı vazgectım

yok cnm .gecen yılbasında bı vıdeo hazırlayacakdım agzıma duduk kafama sapkayı fılan aldım . anam bı baktım yıılbasını bız hıc kutlamayız kutlamaya ne gerek var fılan dıo aılesınde gormemıs öyle bısıy.aman dedım bu mal nerden anlıcak. ılk cıktıgıyım canım bı halt bıldıgı yok bısıy yok .çektım kendımı.suprız yapasım gelmıyo zaten kımseye:D cok zor ıkna oluyorum suprize. gecen ıkna oldum ıste dıom ya yılbasında.oda olmadı gerı vazgectım

Bence bu şekilde düşünme sonuçta hepimizin yaşadığı ortam yetişme tarzı çok farklı. Ben ailemle her yılbaşını kutlardım ama sevgilim kutlamıyor onunda inancı bu, bende şimdiye kadar hep saygı duydum. Kutlamadık am sıradanda yaklaşmadım hiçbir zaman. Yemekler mezeler soslar yaparım,masayıda sade bir şekilde özenle hazırlarım sonra tv izleriz film izleriz şarkı söyleriz sıradan bir gün gibi tabi oda öğrenci çiçeğini alıp geliyor :)) hiç yadırgamadım ondan daha özel ya da önemli değil o varsa güzel benim günüm.

nasıl yok almıs senı arabaya goturmus ıste :( bızımkının arabasıda yok :D:43:

kendini rallici sanan bi sevgilin olsaydı iyi ki arabası yok derdin:1:

Şahsen ben arabaya binince kendimi çok geriyorum öyle dengesiz kullanıyor ki:53:

nasıl yok almıs senı arabaya goturmus ıste :( bızımkının arabasıda yok :D:43:

😃 bunlara alıştım canım benim sevgilim biraz sinirli ve hiperaktif oyuzden normal yaşadığım şey bunun gibi çok şey. Hatta ben bir keresinde öyle sinirlendimki evden çıktım çok sinirliyim ama napsam dedim baktım duvar 😃yıldızlar çaktı ve duvara girdirdim biraz fazla masraf oldu ama sakinleştim

bılemedım kızlar ya.. sız anlatınnca ozendım gercekten
yanı bu kadınlar kulubu zaten ınsanın psıkolojısını bozabılıo anlatılan ıyı seylere özenıosun uzuluosun.kotu seylerden korkup etkılenıosunn uzuluosun.hıc bısı olmasa bırı gelıp senle tartısıo:D burda :D sıkıntılı yani.uyelıgımı kaldırmayı cok denedım ama olmadı.. yontemı bılen varmı?

Bence bu şekilde düşünme sonuçta hepimizin yaşadığı ortam yetişme tarzı çok farklı. Ben ailemle her yılbaşını kutlardım ama sevgilim kutlamıyor onunda inancı bu, bende şimdiye kadar hep saygı duydum. Kutlamadık am sıradanda yaklaşmadım hiçbir zaman. Yemekler mezeler soslar yaparım,masayıda sade bir şekilde özenle hazırlarım sonra tv izleriz film izleriz şarkı söyleriz sıradan bir gün gibi tabi oda öğrenci çiçeğini alıp geliyor :)) hiç yadırgamadım ondan daha özel ya da önemli değil o varsa güzel benim günüm.
her sabah sukredıorum:))) o hayatıma gırdı gırelı:))tek guzel yanı bu. hediye deılde suprizler fılan hıc yok yani .huh amannn:( neyse hödük herif :47::41:

Back