- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pierre cardini ele sağlam güzel birşey olmasını istiyorsan
pierre cardini ele sağlam güzel birşey olmasını istiyorsan
baştaki fossilleri çok beğendim
casioları hep romen rakamlı seçmişsin bu roman rakamlı saatler bana biraz yaşlı işi gibi geliyor canım.
casio da her zevke ve bütçeye göre seçenek varpierre cardin seçenek işte daha önce hiç saat almadım fossil yada casio olcak sanırım
bunlardan biri olcak sanırım yaa başka bişey begenemiyorum ki![]()
aayy by sayfa tam benlik yaa, okurken ağzım açık okudum, bana yapılsa havalara uçarım yhaa :) benim nişanlım da hiç süprizden anlamaz :) ama duygusal romantiktir
bi de mutlu hatun, tommy ye de bak derim, şık saatleri oluyor...![]()
bakarım canım onada bakarım nolcak sanki
Sizinde vardir sürpriz anılarınız bekleriz :)![]()
Kurabiye filan sevmez ki bunları söylemeyi unutmuşum günlüğümü okuyunca aklıma geldi
Posta kutusundaki mızıka diye bi kitap var mızıka çalarak onu verdim :)
tesbih kullanmaz ama koleksiyonu var dengesizin gümüş tespih aldım boncukların üstünde adımız yazıyor :)
mıknatıslı harfler var ya buzdolabının üstüne hep onlarla not yazarım
hırçın sevgilimi izledik ondan sonra benle baya alay etti bende tema vakfından onun adına agaç diktirdim sertifikayı görünce aptallaştıgerçi sonra kendimizde ağaç diktik
kitap ayrıcı yaptım resimlerimizden:)
helikopter aldım :)
bide kavanoz hazırladım hediye kavanozu hediye kartları var içinde bedava masaj bedava öpücük bedava iltifat ... böyle gidiyo işte :)
Henüz yazdırmadık.Nette buldum öyle büyük ihtimal orda yapıyorlardır.
![]()
ben yazdırdım kk yılbaşı çekilişinde çıkan arkadaşa yazdırıp gönderdim bizim burda alışveriş merkezinde yapıyolar bence çok güzel ve etkileyici
Nerde oturuyorsun sorması ayıp canım.![]()
istanbul sultanbeyli plato alışveriş merkezinde o dediğim yer tabak çerçeve falan isteiğin şeyin üzerine yazıyolar
Bizim bulduğumuz yer bu taraftaydı işte. Sultanahmet yakınında ama kesin orda mı onu bilmiyoruz. Hatun gidecekti bir ara.
orası olmazsa sen bana istediğin yazıyı mesaj at adresinle ben yazdırır kargoyla gönderirim sana istersen fotoğrf da çeker gönderirim![]()
Sağ ol canım benimKesinleşsinde fikirler.
![]()
bu gümüş tesbihi nerden buldunuz isim yazılanını :)
nerde yazdırdınben yazdırdım kk yılbaşı çekilişinde çıkan arkadaşa yazdırıp gönderdim bizim burda alışveriş merkezinde yapıyolar bence çok güzel ve etkileyici
netten sipariş vermiştim canım
300 e yaptırmıştım canım gümüş diye bu kadar pahalıydıHatuuun ben senin tesbih yazdığını görmemiştim. Bak bununla ilgili bir ara konu bile açmıştım.Ne kadara yaptırdın sen acaba?
![]()
yepyeni fikir buldum :)
asma kilietler var ya :) onlara isimlerimizi yazıyoruz bi yere bu kilitleri asıyoruz :) sonra anahtarlarınıda denize atıyoruz bu şekilde hiç ayrılmıyoruz hediyemizin yanında böyle bir sürpriz yapabilirizitalyada çok yaygınmış bu inanış
![]()