- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence oradaki linklerde daha hoş saatler var, bu senin isteğin doğrultusunda çok sıradan olur
bulun o zaman ben bulamıyorum![]()
mutlu hatun saat buldun muayyy sizi çok seviyorum
yaa acele ediyorum kargoda filan sorun yaşarım ben şansımı biliyorum:18:
mutlu hatun saat buldun mu
bulmadıysan bir kaç model gösterebilirim
zamanında bende çok zorlanmıştım![]()
hemen koyuyorummbulamadım canım ya göster valla iyi olur![]()
yeni fikirler lazım bize canlanalım bence
bulduğum şeyi hemen size söylüyorum
beyaz bir kupayı kırmızı rujlu dudaklarımızla öpüyoruz ve üstünede vernik sıkıyoruz çok hoş bir hediye oluyor içine de küçük notlar yazıp katlayıp kupayı ağzına kadar dolduruyoruz nasıl ama
Bal mumundan minik heykellerimizi yaptırabiliriz :)
Aynaya rujla not yazabiliriz :)
hemen koyuyorumm![]()
sevgilier günü için yapabilirimÖpücük bardağı çok hoş :)) çok beğendim. Evet ya fikirlere ihtiyac var hadi kızlar daha neler neler çıkar bizden. Oduncuklarımızı sevindirelim 😃😃
Çok hoş olur ben sevgililer günü için birşey yapamıycam ilerleyen zamanlar için olabilir not aldım 😃😃bekliyorum canım
sevgilier günü için yapabilirim![]()
yok yok bu adam seni üzsün, ne üzmesi imasında bile bulunsa karşısında beni bulur artıkBen kuş aldım
atkı ördüm
aşka gel oyunu aldım :)
sevgili kitabı :)
Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım :)
evini temizledim tatlı yaptım :)
sürpriz kavanozu hazırladım :) bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti :)
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı :)
çalışma masası için saat aldım
mektup yazdım :)
yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim :)
salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı :)
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım :)
6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk
yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı :)
ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:)
Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum :)
Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim :) ofisinde duruyo :)
Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık :)
Yılbaşında zaten aştım kendimi hala etkisinde![]()
Yeni fikir😃: benim oduncuk yapmış mail attı,geçen gün. Sesiniz güzelse şarkı söyleyin içinde de şiir okuyun adına özel, orjinal birşey olsun isterseniz,AppStore da song studio diye bi program var onu kullanabilirsiniz stüdyo da söylemiş gibi oluyor..
yok yok bu adam seni üzsün, ne üzmesi imasında bile bulunsa karşısında beni bulur artık![]()
![]()