Anlamıyorum ki ben bu saat işinden
Off metal kordonlu saatleride ben sevmiyorum
neyini beğenmedin onların çok güzeller bence
aynen öyle, bakalım burdan destek alarak bişeler yapmayı planlıyorum ben de..
Canım iyi bir markanın saatini alırsan kordonu koku yapmaz hatta garantisini verirler koku için
bilmem ama onlar olmaz
hep destek tam destek sizde yapın bişeyler
benim o iyi markaları bilmem lazım
yazdıklarım onun yaptıkları da benim yaptıklarımı okuudunuz mu daha önce bilmiyorum önceki sayfalarda yazmştm :)
ahh bu şapşall bi kaç notum onda kalmıştı şimdi getirdi...
telefonu kapalıydı
tabi gelir gelmez carladım hemen
All bak açılmıyo dedi
Açtım tabi bide ne göriyim telefon açılırken bizim resmimiz çıkıyor seni seviyorum yazıyor
hehehe çok şekermiişşş....
telefonu kapalıydı
All bak açılmıyo dedi
Açtım tabi bide ne göriyim telefon açılırken bizim resmimiz çıkıyor seni seviyorum yazıyor
Haha😃😃 çok tatlısınız siz yaa maşallah. Carlama kız hemen çocuğa diyene bak deme sakın 😊
telefonu kapalıydı
All bak açılmıyo dedi
maşallahımız var valla
Diyene bakhakettin bunu
Cidden hak ettim dün burnundan getirdim, meger hiç uyumadım dinleniyim diye bırakmış eve akşam sinemaya bilet almış ama yokk dinlermiyim ben kapıyı çarparım haaha😃 biz kızlar çok fenayız ya
Okumadım canım ama burda ben de ona yaptım gibi bişeler yazmışsın ya ona istinaden dedim... ama bakayım neler yapmışsın..
özür diledin dimi
dilemediysen şart olmuş
ilk sayfada yazmştm kopyalıyorum buraya :)
Ben daha vermedim ama vereceğim sonra şuan imkanm yok 2 aydır göremiyorum zaten sevgilimi
Neyse süprize gelirsek eğer . bi defter yazdım ona içinde şiirleri olan günlük tarzı güzel bii defter .
Bir de şimdi yeni hazırladım dondurma kapını yünlerle ve simlerle kapladım süsledim ..
Yumurtayı aldım çatalla küçük bi delik açıp içini boşalttım kuruduktan sonra içi yumurtanın bi not yazıp katlayıp o delikten içini attım yünlerle süsledim yüz yaptm yünden saç yaptm çk şeker oldu .. o yumurtaları kırınca notlar çıkacak yumurtanın içinden ve onları açıp okuyacak :)
kutuunun içine kırmızı kartonları şekilli kesip onlarada not yazdım onlarıda koydum kutuya .. Birde yünlerle karanfil dikmiş annem eskiden onları karıştırırken buldum onuda koydum içine :) birde küçük küçük çikolataalar koyacağımm ..
Öncedende sevgi kartları yapmıştım nette çöp adam aşk yaz google'a çıkan fotoları küçük küçük kartlar çizebilirsin .. :)
Onu vermiştim hoşuna gitmişti sevgilimin ..
Askerdeyken defter yazıyodum o da çok hoşuna gitmişti ..
sonra koyu gs'li olduğu için gs atkısı yoktu onnu aldım havalara uçmuştu mutluluktan çocuklar gbiydi
Yumurtalar çok tatlı bende yapıyım bir ara 😃
yap yap hatta fotoda atıyım bakvvermek için sabırsızlanıyorum hediyelerini ya birikti ama cezaevinde olunca malum görmeiyorum da 2 aydır .. bi kerecik görme şansm olcak hepsini o zaman vereceğim . bir tane kolsuz gs'ye özgü mont aldım işte bi de dfter ve bu yumurtalar olcak .
Eki Görüntüle 927713
Öncelikle canım allah yardımcısı olsun, sizlerede sabır versin. Kötü oldum seni çok iyi anlıyorumözel izinle gidebiliyorsundur umarım görmeye. Sana tavsiyem kendi fotografının olduğu seyler yollama ortamı gerer onun orda ihtiyacı olan, sürekli mektup beklerler, defter yaz ama çok özel şeyler yazma. Kitap gönderebilirsin ya da günlük gazetelerin hoşuna giden haberlerini kesip deftere yapıştır inan ordaki birinin zaman geçirmek için bunlara ihtiyacı var. Ayrıca hediyeleri elden veremezsın asker alır bakar sonrada gardiyanlar. Oyuzden yumurtalar çok sıkıntı olur, içine bakmak isterler emeğine yazık olur onu gelince ver. İnanılmaz sıkı kontrolleri. Benimde 1yıldır yatanım var ziyarete gidiyorum ordAn biliyorum.ayrıca fotoşar çok güzel mükemmel bende yapıcam. Çok tesekkür ederim
Ne kötü bir durum, görcem diye gidiyorsun koskoca bir hüsran. Ama bitmiş sayılır az kalmış ki açığa çıkıyor. geçmiş olsun diyim şimdiden canım, bizzat kendin verdiğinde eminim çok mutlu olur, senin emek emek hazırladığın şeyler sonuçtaGörüşe gittiğim günün sabahı götürmüşlerdi başka şehire kala kaldım öyle orda .. Görüşe gittiğim günün sabahı götürdüklerinden vicdansızca o günde görememiştim herkesin görüşeceği kişi geldi ben bekliyorum bekliyorum yok sap gibi kalmştk özel izne gerek olmuyo artık isim yazdırılıyo 3 kişi yazdırdığı kişiler girebiliyo . ama tabi başka şehirde olduğundan ben gidemiyorum aylardır . Bi dahada göremedim 2 aydırda yüzünü görmüyorum 17 gün sonra açığa geçecek açığa geçerkende bir kez olsun dışarıya bırakıolarmş akşam 5e kadar .. ordan buraya 4.5 saat yol gelcek geri kalan vakit bizim sonra tekrar teslim olcak bu hediyelerimin hepsinide böylece eline vermiş yüz ifadesini görmüşş olacağım :)
Bu dediklerinin hepsini biliyorum zaten .. 73 gündür aynı illetin içinde olduğum için bütün şartları biliyorumm .. İyi dileklein için teşekkür ederim :)
Ne kötü bir durum, görcem diye gidiyorsun koskoca bir hüsran. Ama bitmiş sayılır az kalmış ki açığa çıkıyor. geçmiş olsun diyim şimdiden canım, bizzat kendin verdiğinde eminim çok mutlu olur, senin emek emek hazırladığın şeyler sonuçta
Aynen .. açıkdada bi 190 gün kadar kalacak sonra kollarımda olacak bir ömürr inşallahh :)
İçten yorum yapıyorsun gerçekten teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?