Hayal dünyası mı gerçek Dünya mı

Evet erkekler genelde böyle diye düşünüyorum. İlla ki farklı olanlar var.. Mesela bizde eşimle zor bir dönem geçiriyoruz. Benim zorlu hamileliğim, ailemin yanına geçici olarak taşınmamız sebebiyle. Akşam işten geliyor 5 kelime konuşuyor en fazla. Genelde surat asık, eve gidelim annenler neden bizde yaşamıyor neden biz burda kalıyoruz gibi sebeplerle her gün acımasızca triplere giriyor. Alıyor telefonu eline oynuyor benle konuşmak ilgilenmek sohbet etmek yerine. Üstelik ben hamileyim..Yani erkekler acımasız net.
Not: Eskiden böyle değildi daha çok paylaşıyorduk bir şeyleri. Birlikte mutfağa girip yemek yapıyorduk her hafta sonu. Avm ye gidip yürüyüş yapıyor, birbirimize eşlik ediyorduk.. Belki sizinki de geçici bir süreçtir.

sizi heyecanlandiran tatil onu heyecanlandirmaz,

sizin duygusal buldugunuz film ona yavan gelir,

arada sirada boyle farkliliklar iyidir de,

her konuda boyle iseniz o evlilik ikinize guzel gelmez diye dusunuyorum ya.

siz onun size verdikleri ile, esiniz de sizin verdiklerinizle tatmin olmaz.

esimle is hayatindayiz, hic de esiniz gibi iskolik vs vs degiliz, yani calisan herkes oyledir dememek lazim. esiniz kisilik olarak oyle diye kabul etmek lazim.

ancak hic sevgililik doneminiz olmadi mi? 5 yillik da evliymissiniz, hic anlastiginiz karsilikli tatmin oldugunuz bir donem olmadi mi? oldu ise belki su anki durum gecicidir diye de dusunulebilir.

Kendi başıma takılmayı ya da başkalarıyla plan yapmayı çok severim. Dediklerinizin hepsini yapıyorum. Yani eşimin başına gidip hadi şunu yapalım hadi şuraya gidelim pek demem. Genelde ben çıkıyorum derim kendim plan yaparım onu darlamam.
Güneşin batışını tek başına veya kız arkadaşlarınla izlemekle sevgilinle izlemek aynı şey olmuyor. Böyle özel anları onunla paylaşmak isterim. Ya da yürüyüş yaparken el ele yürüyen çiftleri görünce diyorum neden yalnızım biz de böyle olabilirdik diye. Kendisiyle paylaştım tabi düşüncelerimi. Bazılarını çocuksu buluyor. Bazıları için ben kendime bile zaman ayırmıyorum başka neye zaman ayırabilirim ki diyor. Bazen bana katıldığı da oluyor. Ama bunun için planı benim yapmam, onun işinin olmaması gerekiyor. Bu da çok nadir rastlanan bir durum :)

Sevgililik dönemimiz oldu. Farklı şehirlerde olduğumuzdan çok nadir görüşebiliyorduk.
Onun benimle yapmaktan mutlu olduğu şey benim de onunla birlikte oturup çalışmam :) birlikte saatlerce çalışınca aşırı mutlu oluyor. Ya da onun seçtiği savaş, bilimkurgu filmlerini izleyince mutlu oluyor. Sanırım şurada çatışıyoruz o daha evcimen ve stabil bir hayatı tercih ederken ben yeni deneyimler kazanabileceğim bir hayatı tercih ediyorum.

5 senenin hepsinde birlikte değildik. Bir dönem iş sebebiyle farklı ülkelerde yaşadık. Sonra pandemi geldi zaten hep evdeydik.

Evlenince değişir sanmadım. Evlenince değişmez sandım :) evlenmeden önce benimle aynı şekilde bir insan gibiydi daha önce de yazmıştım.
Evet çalışırken daha az düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…