Hay ben bu gelgitlerin... (çok uzun zannederim ki )

Bu evlilik çok uzun sürmez gibi... "Senden utanıyorum" lafı çok ağır. Çocuk yapmayın bari, yazık olmasın ona da.
Düne kadar böyle bir sorunum, hissiyatım yoktu. Bebek için tedavi de oluyorum. Bu ay hamile değilsem eğer tekrar korunmaya başlayacağım. Tabi o vakte kadar allah hakkımızda ne verir bilmem

Düne kadar böyle bir sorunum, hissiyatım yoktu. Bebek için tedavi de oluyorum. Bu ay hamile değilsem eğer tekrar korunmaya başlayacağım. Tabi o vakte kadar allah hakkımızda ne verir bilmem
Lütfen çocuk yapmayın. Anlatımlarınıza bakılırsa eşiniz pek değişecek birine benzemiyor. Zaten 35 yaşına kadar işlerini yoluna koyamamış bir erkek bu saatten sonra da biraz zor yani. Çocuk olursa, ki bu çocuk hep bebek olarak kalmayacak. Okula başlayacak ve masrafları artacak. İyi bir eğitim ve iyi bi hayat sağlamak çok masraflı. Bütün masraflar da yine size kalırsa bu sefer de çocuğu bir yük olarak görmeye başlayacaksınız belki de ve bu durum da mutsuzluğunu artırıp daha da huzursuz edecek sizi.

Allah o günlere düşürmesin kimseyi. Şimdi inş. Hamile değilimdir diye dua ediyorum, sabah midem bulanıyordu eşim test alıp geliyim diye sordu büyük bir heyecanla. Komik ... Eşimin yetiştirilme tarzına göre bu yaşananlar büyük sorun değil. Bilemiyorum.

Dellidda, yazdıklarına binaen netçe söyleyebilirim ki, gayet sevişiyorsunuz. Boşanma düşüncesini rafa kaldırabilirsin.
Sevdiğin adama gıcık oluyorsun sadece, arada benim de benim herifin totosuna iki tepik atasım gelmiyor değil, mükemmelliyetçi / neredeyse mükemmelliyetçi her kadının tepik atası olur, normaldir.
Adam iş beğenmezlik falan da yapmıyormuş, bu zihni sinir projelerini "hobi" veya "ek iş" konumunda yürüteceğine dair bir söz koparmaya çalışırsan, sanırım ikiniz için de mantıllı olur. Orta yolu o çünkü.
Ama bunu yaparken sakin kal, politik bir konuşma yap, üç cümlenden biri "seni anlıyorum, ama.." olsun.
Sence saçmalığın daniskası olsa bile anlattığı projeye "evet, ek iş olarak yürüteceksen çok da mantıksız gelmez kulağa" falan de. Bunu anlayışlı olmak adına yapma, politik olmak adına yap.
Bence çalışır.

Alınmayın ama ben aşık oldugunuza inanmadım. Güçlü kadinlar kendilerinden cok daha güçlü buldukları erkeklere aşık olurlar. Fikrini kucumsedigin insanı sevebilirsin kabul ama hayranlık yoksa aşk olmaz. Mükemmeliyetçi yapınız buna engel olur en başta. O yüzden bebek işini erteleyin kaderin bir bildiği vardır muhtemelen. Pohpohlanarak rahat buyutulme tarzınız sayesinde bunyeniz de ayakları yere sağlam basan erkek arıyor.

Alınmak ne kelime. Çıkış arıyorum. Burada aldığım tüm fikirleri de paylaştım eşimle. Hayata bakış açımız farklı olunca doğrularımız da farklı oluyor haliyle. Saygı duymaya karar verdik. Benim fikrim çok net. Zaman istedi. Bilemiyorum bakalım. Bir de aile terapisine gitmeyi kararlaştırdık.
Evet güç arıyorum bu çok doğru. Hakkımızda hayırlısı bakalım

Sevişiyoruz ve bu zorluyor esasında Ortada buluşamayınca teknik destek almaya karar verdik. Bir de kavga falan edemeyince tartışmanın ortasında gülmeye başlıyoruz tüm ciddiyet kayboluyor. Avukattan önce terapiste gideceğiz. Çözüm olursa ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…