Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ultrason, kan tahlili, idrar tahlili ve sperm tahlili hepsinin birden yapılıp ne sıkıntı varsa hepsi ortaya çıkarıpılıp ona göre bir tedavi başlamazsa malesef istenilen düzelme olmuyor, sayı artsa bile kalite yetersiz geldiğinden sperm yumurtayı dölleyemiyor, elinizden geldiğince iyi bir doktor bulun, özeli devleti farketmez, yeterki kendini kanıtlamış iyi bir andrologla görüşün, diğer türlü tek yaptıkları şey tüp bebeğe yönlendirmek ama onunda tutup tutmayacağı belli olmuyor.

İBRAHİM SARAÇOĞLU NDAN SPERM HAREKETLİLİĞİNİ ARTIRMAK İÇİN KÜR

* spermi yeterli kadar hareketli olmayan erkekler için havuç kürü:

ilk önce;1 ay boyunca keçi boynuzu kürünü uygulayın

2.ay,yine 1 ay boyunca ,taze ve gevrek havuçlardan hazırlayacağınız havuç suyunu için. Her akşam 1 su bardağı için.

Bu kürleri 1 aylık dönüşümlerle 3-4 ay uygulayın.

*havuç kürü spermlerin hareketliliğini artırır. keçiboynuzu kürü sperm sayısını artırır

bu kürü uygulayıp ilerleme kaydeden veya olumlu olumsuz sonuç alanlar düşüncelerini yazabilirmi...belki bizede çare, umut ,teselli vs. olur.....şimdiden teşekkürler
VARİKOSEL AMELİYATI SONRASI TEST YAPTIRACAĞIMIZ AY HAVUÇ SUYU İÇTİ EŞİM VE SONUÇ OLUMLU RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA:)

VARİKOSEL AMELİYATI SONRASI TEST YAPTIRACAĞIMIZ AY HAVUÇ SUYU İÇTİ EŞİM VE SONUÇ OLUMLU RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA:)
amin canım sağol hayırlı olsun bebeğin.....biz keçiboynuzu kürü ile havuç suyunu ay aya dönüşümlü kullanıyoruz ilk ay keçiboynuzu ikinci ay havuç kullandık artış oldu ama sadece hızlı ileri hareketli değişmedi bu ayda keçiboynuzu küründeyiz bakalım nasip olur inşallah doğal yollardan bebiş :)

amin canım sağol hayırlı olsun bebeğin.....biz keçiboynuzu kürü ile havuç suyunu ay aya dönüşümlü kullanıyoruz ilk ay keçiboynuzu ikinci ay havuç kullandık artış oldu ama sadece hızlı ileri hareketli değişmedi bu ayda keçiboynuzu küründeyiz bakalım nasip olur inşallah doğal yollardan bebiş :)
İNŞALLAH cnm......keçiboynuzu bizde pek işe yaramadı yani kullandığımz aylarda düşüş oldu zaten düşüyorduda ama havuç suyunu ilk kez kullandı bende sadece yumurtlama takibi yapıyordum o gün kullandım......herşey nasip var bir vakti elbet ....hız bizde %20 idi ileri hareketli ama morfoloji % 1 idi tabi ameliyatında etkisi oldu bu arada o ay yumurtlama günümü kaçırdım ama preesed jelde kullandım unutmadan yazayım......

İNŞALLAH cnm......keçiboynuzu bizde pek işe yaramadı yani kullandığımz aylarda düşüş oldu zaten düşüyorduda ama havuç suyunu ilk kez kullandı bende sadece yumurtlama takibi yapıyordum o gün kullandım......herşey nasip var bir vakti elbet ....hız bizde %20 idi ileri hareketli ama morfoloji % 1 idi tabi ameliyatında etkisi oldu bu arada o ay yumurtlama günümü kaçırdım ama preesed jelde kullandım unutmadan yazayım......
onu duydum ama pahalı geldi bana....önce spermleri kalitelestirmeye calışalım olmazsa artık o zaman düşünürüm belki masrafa girmeyi :)

Canim

Canim ilgin icin cok tsk ilaci ne kadar kullanmak gerekiyor morfolojo

canım bu ilaç işe yarar mı ki ya psikolojim bozuldu çok canım ya ne kadar kullanmasi gerekir bu ilacı canım morfolojiye de bakılmamıs canım testlerde goremedim :KK43:
3 ay kullanması gerekiyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Eşim gibi çok rahatsa senin eşin de psikolojin daha çok bozulur. Dua edelim bol bol.

3 ay kullanması gerekiyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Eşim gibi çok rahatsa senin eşin de psikolojin daha çok bozulur. Dua edelim bol bol.

inşallah canım rabbim yardımcımız olsun aslında rahat değil eşim ama sigarayı bıraktıramıyorum gunde 3 tane içiyorum az diyor ne yapıcam bilmiyorum 4 yıl biticek rabbim bize de nasip eder inş . :KK43:

Braun ateş ölçerler bir ay önce ebebek te indirimw girmişti ben o zmn aldım %30 indirim vardı, indirim yokken almayın bence, son ana kadar bile beklenebilir onun için sonuçta, internetten de alınabilir.veya ebebek tekrar indirim yapabilir.

inşallah canım rabbim yardımcımız olsun aslında rahat değil eşim ama sigarayı bıraktıramıyorum gunde 3 tane içiyorum az diyor ne yapıcam bilmiyorum 4 yıl biticek rabbim bize de nasip eder inş . :KK43:
eşiniz sigara içiyorsa havuç suyu içirmeyin zararlıymış canım

Benimkide içiyor yaaa bırakmıyor ki çok içmiyorum ben diyor :KK43: ama havucta içiyor oooofff of
allah korusun canım dikkat edin kaş yaparken göz çıkarmayalım ....ben proxeed in yanında keçiboynuzu suyu içiriyorum ama korkuyorum bazılarında 0 a indiriyormuş değerleri

allah korusun canım dikkat edin kaş yaparken göz çıkarmayalım ....ben proxeed in yanında keçiboynuzu suyu içiriyorum ama korkuyorum bazılarında 0 a indiriyormuş değerleri
Biz keçi boynuzu kullandık canım şimdi havuç deniyoruz ama ben umitsizim

Biz keçi boynuzu kullandık canım şimdi havuç deniyoruz ama ben umitsizim
biz 3. aydayız ya sıra keçiboynuzuna geldi :) zaten katı meyve sıkacağını yıkmaktan sıkılmıştım bi ay dinlenim sonra devam canım ümitsiz olma çünkü bu ilaçlar kürler en az 6 ay sonra etkisini gösteriyor

İnşallah nasip eder canım. Annelik duygusunu biz de tadarız İnşallah. Bazen hiç anne olamayacağımı düşünüyorum, ağladığım çok oluyor . Eşim çok rahat ama. İlaçları kürleri hep benim zorumla kullanır. Saatlerine dikkat etmez. Allah yardımcımız olsun.

İnşallah nasip eder canım. Annelik duygusunu biz de tadarız İnşallah. Bazen hiç anne olamayacağımı düşünüyorum, ağladığım çok oluyor . Eşim çok rahat ama. İlaçları kürleri hep benim zorumla kullanır. Saatlerine dikkat etmez. Allah yardımcımız olsun.
aktardan keçiboynuzu almaya gittim aktardaki kadın bi geveze bi geveze anlatamam bu spermlere iyi geliyor yok sayıya harekete bilmem ne bende ses yok tabi bide çekiniyorum da acıkcası ama kadın sıraya koymuş takır takır sayıyo benden ses cıkmayınca diyorki tabi eşiniz beyfendiye bunları anlatmışlardır onun bilgisi vardır ama ben yine de söyleyeyim içimden diyorumki haa tam kocamın işi sanki çok umrunda ben araştırıp bulup pişirip getirmesem demezki böle bişi var ....iyi günler deyip kaçtım :KK70:

biz 3. aydayız ya sıra keçiboynuzuna geldi :) zaten katı meyve sıkacağını yıkmaktan sıkılmıştım bi ay dinlenim sonra devam canım ümitsiz olma çünkü bu ilaçlar kürler en az 6 ay sonra etkisini gösteriyor
Neeeeeeeeeeeeeeee 6 aymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:KK43: :KK43: :KK43:

X