Saç Rengi ve Saç Boyama Havlu boyamayan boya tavsiye edin...

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
54
İzmir
Arkadaşlar ben saçımı palette altın kahveye boyuyorum,ama her yıkadığımda havlum boya oluyor,lütfen bana akmayan kahve saç boyası tavsiye edin.

malesef canım... bildiğim kadarıyla akmayan bi boya yok gibi ama garnier nutrisse saç boyası çok az akıyor ve bitkisel olduğu için az zarar veriyor...
ayrıca saç kremi kullanmanada gerek kalmıyor gerçekten çok etkili ve güsel renkler çıkıyor...tavsiye ederim...

cnm eger sorun sac renginin akmsıysa tavsiye edeblcegm bişi yok mlsf
ama eger sorun havlunun boyanmasıysa koyu renkli bi havlu al kendine boyandıgı belli olmasın
ben öyle yapıyorum da

Arkadaşlar siz hangi marka saç boyasından memnun kaldınız,şampuanladığınızda kolay akmayan,saçınızı eşit boyayan,beyazları kapatan?kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
vital canım,ben vitalle boyuyorum,üstelik çikolata kahvesi gibi ağır bi renge boyamama karşın,ilk yıkamamda bile beyaz havlumda tek bi leke bile olmuyoo,çok memnun kaldım,daha önce loreal,swartzkoop gibi markalar da denedim,ama hiçbirinden vitalden memnun kaldığım gibi memnun kalmadım,bi arkadaşım da yıllardır vital kullanıyo,hep dip boyası yapar,asla saçının tamamını boyamaz,ve uçlarla dipler arasında hiçbi fark olmuyoo,boya akmıyo yani,ama renk çeşitliliği çok fazla değil malesef,tek kötü yanı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…