Havadan sudan :)

çok ilginç ama sen bana zerre kadar güven vermiyosun ben senin sahte hesap oldugunu düşünüyorum yorumların çelişkili saçma sapan bi kaç gündür yoktun iyidi burda insanların destege ihtiyacı var gerginlige degil amacın insanların aklını karıştırmak gibi geliyor diger sayfada da yorumlarından biliyorum reklam peşinde koşmayı bence sen bi bırak kimse senin doktorunu övmek zorunda degil zaten senide kimsenin ciddiye aldıgını sanmıyorumda inandırıcı degilsin yüz kez de olsa aynı şeyi söylicem deryadeniz-99 deryadeniz-99

Hava zaten kötü bir de boyle şeylerle içinizi karartmayın kızlar boşverin kendinizi tükettiğinizle kalıyorsunuz herkes
Yok kız ne tükenmesi yolu doğru olana zeval gelmez :) zaten mantıklı bir tane cevap Yok o yüzden de konuşmaya gerek Yok... konuyu kapatalım biz bizim için en azından

Ya etkiledi tabi kimseye güvenmiyorum ve tedirginim ben evlilik yurutemem keza sinir hastasi oldum cok sinirli yapım var ailemdr sen evlenemezsin dyor
Oyle dusunme canim insanda bu durumun yarattgi bi pskoloji var tabiki ama caresi olan bisey bu cozumsuz bisey degil sende yaptirip kafanda bu olayi bitirirsin belki karsina dogru insan cikar mutlu olursun

Ya etkiledi tabi kimseye güvenmiyorum ve tedirginim ben evlilik yurutemem keza sinir hastasi oldum cok sinirli yapım var ailemdr sen evlenemezsin dyor
Sana tavsiyem kendini suçlamayı bırakmalısın... suçlu değilsin cezalandırmamalısın da kendini bu şekilde... geçmişi unutmak mümkün değil ama onarabilirsin... birilerine şans vermeyi deneyebilirsin... ve güvenmemekte haklısın çünkü güvendiğimiz Kişiler güvenimizi vaktiyle boşa çıkardı ama herkesi aynı kefeye koyamayız

Oyle dusunme canim insanda bu durumun yarattgi bi pskoloji var tabiki ama caresi olan bisey bu cozumsuz bisey degil sende yaptirip kafanda bu olayi bitirirsin belki karsina dogru insan cikar mutlu olursun
Yani maddiyatm zaten elvermiyorda ise girmem lazm zaten kendime sart koydum nedem bilmiyorum 30 akadar evlilik icin bekleyecegim diye çünkü tanstgm kişiler bana gecmis ile ilgili soru sorunca yalan soyleyemiyorum asla bilmiyorum yapamiyorum

Back
X