- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
- #1.601
Sen resme
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın :)Eeee kızlar bugün nasılsınızzzz ??? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın :)Eeee kızlar bugün nasılsınızzzz ??? :)
Ben de çok daha iyi hissediyorum kar yağdı ya bir mutluyum anlatamam... şehir bembeyaz olunca huzur buldu ruhum resmen... yazın yeşili kışın beyazı güzel sanırımSen resme
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın :)
Akın türel ayrıca YouTube videosu var hıc olumsuz sonuc alanda yok bırını bul getır? Ben turgay beyden olumsuz sonuc alan bir sürü kısı getırırım
Hava zaten kötü bir de boyle şeylerle içinizi karartmayın kızlar boşverin kendinizi tükettiğinizle kalıyorsunuz herkesSen resme
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın :)
Haklısın canım o yüzden boşverdim bile :)Hava zaten kötü bir de boyle şeylerle içinizi karartmayın kızlar boşverin kendinizi tükettiğinizle kalıyorsunuz herkes
Kesinlikle öyle ya ama ben hala beyazı göremedim :):)Ben de çok daha iyi hissediyorum kar yağdı ya bir mutluyum anlatamam... şehir bembeyaz olunca huzur buldu ruhum resmen... yazın yeşili kışın beyazı güzel sanırım
Yok kız ne tükenmesi yolu doğru olana zeval gelmez :) zaten mantıklı bir tane cevap Yok o yüzden de konuşmaya gerek Yok... konuyu kapatalım biz bizim için en azındanHava zaten kötü bir de boyle şeylerle içinizi karartmayın kızlar boşverin kendinizi tükettiğinizle kalıyorsunuz herkes
27 yaşındayımkaç yaşındasın cnm sen
İyiyiz canim Allaha sukurler olsun sen nasilsinEeee kızlar bugün nasılsınızzzz ??? :)
Bende seviyorum ya kar yaginca bu guzel manzarayi yine basladi yagiyoBen de çok daha iyi hissediyorum kar yağdı ya bir mutluyum anlatamam... şehir bembeyaz olunca huzur buldu ruhum resmen... yazın yeşili kışın beyazı güzel sanırım
Ya etkiledi tabi kimseye güvenmiyorum ve tedirginim ben evlilik yurutemem keza sinir hastasi oldum cok sinirli yapım var ailemdr sen evlenemezsin dyorHimm anladim canim bu durum psklojini etkilemis sanirim hepimiz oyleydik aslinda
Hayir canim değil 7 8 yl olduYenimi yasadin bu durumu olay daha taze sanirim dogrumu anladik canim
Bukadar umutsuz olup kendine hayati zindan etmek sana haksizlik degilmi canim27 yaşındayım
Darısı sana inşallah yaaa valla iyi geldi bi de sonrası çamur falan olmasa daha çok seveceğim :)Kesinlikle öyle ya ama ben hala beyazı göremedim :):)
Oyle dusunme canim insanda bu durumun yarattgi bi pskoloji var tabiki ama caresi olan bisey bu cozumsuz bisey degil sende yaptirip kafanda bu olayi bitirirsin belki karsina dogru insan cikar mutlu olursunYa etkiledi tabi kimseye güvenmiyorum ve tedirginim ben evlilik yurutemem keza sinir hastasi oldum cok sinirli yapım var ailemdr sen evlenemezsin dyor
Haksızlık ama yapamıyorum ki düşüncelerimden çıkmıyor aklimdam gitmiyor biri bana yakn davransa sogutuyorum hemen sacma sebebler3 dayaniyorum bilmiyorum gerçektenBukadar umutsuz olup kendine hayati zindan etmek sana haksizlik degilmi canim
Sana tavsiyem kendini suçlamayı bırakmalısın... suçlu değilsin cezalandırmamalısın da kendini bu şekilde... geçmişi unutmak mümkün değil ama onarabilirsin... birilerine şans vermeyi deneyebilirsin... ve güvenmemekte haklısın çünkü güvendiğimiz Kişiler güvenimizi vaktiyle boşa çıkardı ama herkesi aynı kefeye koyamayızYa etkiledi tabi kimseye güvenmiyorum ve tedirginim ben evlilik yurutemem keza sinir hastasi oldum cok sinirli yapım var ailemdr sen evlenemezsin dyor
Yani maddiyatm zaten elvermiyorda ise girmem lazm zaten kendime sart koydum nedem bilmiyorum 30 akadar evlilik icin bekleyecegim diye çünkü tanstgm kişiler bana gecmis ile ilgili soru sorunca yalan soyleyemiyorum asla bilmiyorum yapamiyorumOyle dusunme canim insanda bu durumun yarattgi bi pskoloji var tabiki ama caresi olan bisey bu cozumsuz bisey degil sende yaptirip kafanda bu olayi bitirirsin belki karsina dogru insan cikar mutlu olursun