Havadan sudan :)

Hosgeldin kuzum :) rahat rahat cene calabiliriz artik :) ben macakizini dusunuyorum hala orda takildim kaldim :KK70: ben korkardm heralde ya dusunsene seneler gecmis snin konun acik hep aktif hele ozel bi konu
Hosbuldum artik kimse laf sokamaz bize istedigimiz gibi sohpet edebiliriz genis genis:halay: hakikaten ya bide az bi zamanda gecmemis ustunden seneler gecmis

Evet cnm çalışıyorum
Bende calisiodum da okul yuzunden ciktim ya isten bi okul bitsin ilk isim yeniden hunharca calismak olcak valla para kazancaksin bu devirde kendi ayaklari ustunde duran bi kadin olmak cok onemli heleki bizim konumumuzda biz canli örnegiyiz bu durumun...
Bazilari calisma evde otur kocan para akzansin bosver dio ama olduki bosandk Allah korusun bunu hic dusunmuolar gerci bazi erkekler de kullanio kadinin parasini da iste dengelemek lazim

Bende calisiodum da okul yuzunden ciktim ya isten bi okul bitsin ilk isim yeniden hunharca calismak olcak valla para kazancaksin bu devirde kendi ayaklari ustunde duran bi kadin olmak cok onemli heleki bizim konumumuzda biz canli örnegiyiz bu durumun...
Bazilari calisma evde otur kocan para akzansin bosver dio ama olduki bosandk Allah korusun bunu hic dusunmuolar gerci bazi erkekler de kullanio kadinin parasini da iste dengelemek lazim
Bencede cnm ekonomik özgürlük önemli koca eline bakmayacaksın nolur nolmaz hayatta her sey gelebilir insanın başına

Yok artik :KK70: fakeler dolasioki kız birsuru onlar dolasiyosa bziim hepten dolasmamiz lazim müne abla kiymasin bize masum masum kendi kosemizde az sohbet etcez :KK61:
Bencede bize boyle bisey yapmasinlar zaten tukenmis durumdayiz biz yani kimseye bi zararimiz yok kendi halimizde birbirimize yardimci oluyoruz yani:KK42:

Hayatta hic biseyin garantisi yok iste ya allah korusun bosanip bi anda ortada kalmakta var calismaya alismis birinin baskasindan para almasida zoruna gider insanin ya kocasida olsa ben cekinirim kocamdan para istemeye utanirim heralde

Back
X